Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاد حوزه علمیه گفت: حضرت زینب(س) معصوم نبودند اما الگوی بزرگان و عرفا بودند کما اینکه در قرآن کسانی همچون حضرت آسیه(س) و حضرت مریم(س) معصوم نبودند اما خداوند آنها را به عنوان الگو معرفی می‌کند.

به گزارش خبرنگار قرآن و معارف خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام والمسلمین «سیدجواد بهشتی» شامگاه سه‌شنبه(18دی) در مسجد جامع غدیر درباره حضرت زینب(س) به سخنرانی پرداخته و گفت: خداوند در قرآن خطاب به پیامبر اسلام(ص) می‌فرمایند که شخصیت‌های بزرگ الهی نظیر حضرت ابراهیم(ع)، حضرت موسی(ع) و هر شخص دیگری را فراموش نکنید و همواره از آنان یاد کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه یکی از شخصیت‌های بزرگ تاریخ اسلام حضرت زینب کبری(س) بودند، عنوان کرد: حضرت زینب(س) نخستین دختر امیرمومنان امام علی(ع) و حضرت زهرا(س) بودند که در خانه‌ای نورانی به دنیا آمدند.

حجت الاسلام والمسلمین بهشتی با بیان اینکه پیامبر(ص) فرمودند برای ولادت هر نوزادی شادمانی کنید، اظهار کرد: هنگام ولادت حضرت زینب(س) و حضرت امام حسین(ع) پیامبر(ص) اشک ریختند چراکه می‌دانستند این دو متحمل مصایب زیادی خواهند شد.

استاد حوزه علمیه با استناد به روایتی از پیامبر(ص) درباره حضرت زینب(س) ابراز کرد: ایشان فرمودند حضرت زینب(س) شبیه همسرم حضرت خدیجه(س) است، در واقع حضرت خدیجه(س) هستی، دارائی و سلامتی خود را برای تاسیس اسلام فدا کردند و حضرت زینب(س) در ادامه و استمرار اسلام نقش بسیار مهمی داشتند.

وی درباره هوش و زکاوت حضرت زینب(س) بیان کرد: از حضرت زهرا(س) یک خطبه به جا مانده که با نهج‌البلاغه برابری می‌کند، حضرت زینب(س) در 5 سالگی یک بار آن را شنیدند و حفظ کردند، در واقع ناقل خطبه حضرت زهرا(س) حضرت زینب(س) بودند. او در کودکی به مردم درس اخلاق می‌داد.

حجت الاسلام والمسلمین بهشتی با استناد به روایتی از پیامبر اکرم(ص) گفت: کسانی که بر مصایب حضرت زینب(س) گریه کنند ثوابی چون گریه بر مصایب امام حسین(ع) نصیب آنها می‌شود، حضرت زینب(س) معصوم نبودند اما الگوی انسان‌های بزرگ بودند کما اینکه در قرآن کسانی همچون حضرت آسیه(س) و حضرت مریم(س) معصوم نبودند اما خداوند آنها را به عنوان الگو معرفی می‌کند.

استاد حوزه و دانشگاه با بیان اینکه حضرت زینب(س) الگوی پاکدامنی، عفت، استقامت، حراست از امام و اسلام بودند، اظهار کرد: کنیه حضرت زینب(س) ام‌المصایب و افتخاری برای او است زیرا او بر امواج بلا سوار می‌شد تا به اهداف عالیه برسد، حضرت مصیبت را بد نمی‌دانستند، خداوند در بسیاری جاها فرموده است که ما مصیبت را می‌فرستیم تا شما رشد و پیشرفت داشته باشید؛ بنابراین از مصیبت‌ها فرار نکنید.

وی با بیان اینکه کلمه زینب نام درختی نیکومنظر در بهشت است، تصریح کرد: حضرت زینب(س) افتخار پدر خود امیرمومنان امام علی(ع) بودند، ایشان در کوفه به زنان درس تفسیر می‌دادند، بانوان قرآنی ما هم با الگوگیری از حضرت برای زنان تفسیر قرآن بگویند.

حجت الاسلام والمسلمین بهشتی با بیان اینکه حضرت زینب(س) چنان مقام دارند که روز عاشورا امام حسین(ع) خطاب به ایشان التماس دعا دارند، گفت: حضرت زینب(س) روز 11 محرم با آن همه مصیبت و رنج که متحمل شدند نماز شب خود را ترک نکردند، تاریخ نظیر حضرت زینب(س) را کم به خود دیده است اداره اسراء با گرسنگی، تشنگی و آن همه رنج بسیار سخت بود که حضرت زینب(س) بر عهده گرفت.

استاد حوزه علمیه در پایان خاطرنشان کرد: حضرت زینب(س) پس از عاشورا در کاخ یزید خطبه‌ای خواند که حتی تا خانه یزید نفوذ کرده و همسرش او را طوری سرزنش کرد که یزید مجبور شد بگوید من مقصر نیستم و تقصیر را بر عهده ابن زیاد بگذارد؛ این خطبه چنان مفاهیم عظیمی دارد که در دانشگاه‌های کشورهای اسلامی تدریس می‌شود.

پایان پیام/487

منبع: شبستان

کلیدواژه: اردبیل مراجع مراجع و علماء شیراز خبرگزاری شبستان استان گلستان کانون های مساجد آیت الله سید حاتمی قیام 19 دی استاد پرورش ولادت حضرت زینب رهروان زینبی حضرت زینب س

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۰۶۳۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیک موتوری برقی در راه بازار تهران

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، معاون حمل و نقل و ترافیک شهرداری منطقه ۱۲ تهران گفت: طبق مصوبه شورای ترافیک شهر تهران ورود هرگونه وسیله موتوری با سوخت فسیلی به داخل محدوده بازار ممنوع است و به موتورسواران مجوز یا کارت ورود به محدوده داده می‌شود و موتور‌های بدون مجوز ضبط و به پارکینگ منتقل خواهند شد.

زینب عبادی افزود: طبق این مصوبه باید به منظور تشویق شهروندان به استفاده از موتور‌های برقی، تسهیلات ویژه‌ای برای این افراد مانند ورود به محدوده بازار بدون مجوز در نظر گرفته شود.

معاون شهردار منطقه ۱۲ گفت: براین اساس، استفاده از پیک موتوری برقی به جای موتور‌های فسیلی برای جابه جایی بار اصناف در محدوه بازار در نظر گرفته شده است که به زودی این طرح اجرایی خواهد شد.

زینب عبادی افزود: این موتور‌ها با استفاده از باتری شارژی تا ۹۰ کیلومتر قادر به حرکت خواهند بود که در محل‌های در نظر گرفته شده می‌توانند پس از ۹۰ کیلومتر، باتری خود را با باتری تازه شارژ شده، مبادله کنند.

دیگر خبرها

  • تجدید میثاق مسئولان حوزه حج و زیارت با آرمان‌های امام خمینی (قدس سره)
  • نهضت علمی امروز میراث پرافتخار مکتب امام صادق(ع) است
  • پیک موتوری برقی در راه بازار تهران
  • «نمی‌توان با میانگین معدل ۱۲ مدعی الگوی جهانی بود»
  • آیت‌الله رمضانی: اسلام گنج وجودی انسان را معرفی می‌کند / ویژگی‌های مسلمان واقعی براساس روایات اهل‌بیت(ع)
  • امام جعفر صادق (ع)؛ شخصیت مهم در جهان اسلام و مکتب شیعه
  • مذاهب اسلامی برای کسب فیض به محضر امام صادق(ع) شرفیاب می شدند/ امام صادق(ع) مورد تأیید تمام مذاهب اسلامی هستند
  • شیخ صدوق بیش از هزار سال پرچمدار مکتب امام صادق(ع) و سایر اهل بیت(ع) بوده است
  • حامیان شعار زن، دختران دانشجو را در کف خیابان لگدمال می‌کنند
  • امام صادق(ع) نهضت علمی بزرگی را در جهان اسلام پی‌ریخت