Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرویس گوناگون جام نیـوز،   چت کردن نقطه شروع آشنایی اینترنتی است. ابزاری که از نظر خیلی ها وسیله مناسبی برای برقراری ارتباط با افراد مختلف به شمار می رود و حتی برای انتخاب شریک زندگی خود هم به آن متوسل می شوند. اما این نوع ارتباط مضراتی را دارم که در ادامه به برخی از آنها اشاره کرده ایم.

 

به راحتی دروغ می شنوید

در دنیای مجازی، شما هیچگونه ارتباط مستقیمی با طرف مقابل تان ندارید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نه او را دیده اید و نه می شناسید، بنابراین او به راحتی می تواند هر گونه حقیقتی را از شما پنهان کند. سن، قد، شغل، محل زندگی یا حتی جنسیت طرف مقابل تان هم می تواند با آنچه شما می شنوید، زمین تا آسمان فرق داشته باشد. بنابراین بهتر است که خیلی به حرف هایی که طرف مقابل تان می زند، اعتماد نکنید.

 

احتمال «نه» شنیدن زیاد است

شما در دنیای مجازی با افراد زیادی در ارتباط اید. اگر به دنبال یک شریک زندگی در میان آنها برای خود می گردید، طبیعی ست که باید جسارت به خرج داده و جلو بروید. اما از آنجا که شما طرف مقابل تان را ندیده و نمی شناسید و از شرایط او بی خبرید، احتمال این که «نه» بشنوید، زیاد است. در حقیقت، به همان اندازه که شما گزینه های زیادی در دنیای مجازی دارید، به همان اندازه هم احتمال نه شنیدن شما زیاد است. بنابراین از همان ابتدا خودتان را برای هر نوع پاسخی آماده کنید.

 

خودتان را با دیگران مقایسه می کنید

قبل از این که ما غرق دنیای مجازی شویم، زنان و مردان جذاب را تنها در فیلم ها یا مجلات می دیدیم اما حال به عکس پروفایل هر کسی نگاه بیاندازیم، می بینیم که از ما بهتر است. آنها به مسافرت، رستوران و میهمانی های آنچنانی می روند و بیشتر از ما به خودشان می رسند و شادترند، اما واقعیت این است که آنها تنها توهمی بیش نیست.

 

حتی اگر برخی از آنها واقعیت داشته باشند، شما نباید خودتان را با آنها مقایسه یا به آنها حسادت کنید زیرا این کار تنها شما را افسرده می کند. بنابراین اگر می خواهید با فردی ارتباط برقرار کنید، گول عکس های او را نخورید، سعی کنید او را بیشتر بشناسید، سپس تصمیم بگیرید. فردی که شما را بخواهد نیز دل به عکس های دیگری نمی دهد. بنابراین دست از مقایسه کردن بردارید.

 

گول می خورید

بدون شک همه افرادی که با شما ارتباط برقرار می کنند، هدفی مانند شما ندارند. برخی از آنها هستند که به هدف کلاهبرداری در دنیای مجازی فعالیت می کنند. از این رو آنها در ابتدا به گونه ای رفتار می کنند که شما به آنها اعتماد کنید اما پس از مدتی دست شان رو می شود و می بینید که تنها به هدف سواستفاده از شما وارد رابطه شده اند.

 

رابطه بلند مدتی نخواهید داشت

تحقیقات نشان داده که رابطه های مجازی دوام زیادی ندارند. افرادی که از طریق دنیای مجازی با هم وارد رابطه می شوند نسبت به افرادی که رو در رو همدیگر را ملاقات می کنند، دعواهای بیشتری را در رابطه تجربه خواهند کرد. طبق آمار، این افراد احتمال جدایی شان در اولین سال پس از ازدواج، 28% بیش از دیگران است.

 

سخت گیرتر می شوید

از آنجا که گزینه های زیادی در دنیای مجازی وجود دارد، افراد خیلی راحت و به دلایلی کوچک، رابطه شان را بهم می زنند و به دنبال فرد دیگری می گردند. تصور کنید که شما در دنیای واقعی فردی را دیده اید و با او وارد رابطه شده اید،آیا به سادگی وسرمشکلات کوچک رابطه تان را با او بهم می زنید؟ مطمئنا خیر. اما دنیای مجازی با پیشنهادهای متنوعی که در مقابل مان قرار می دهد، ما را سخت گیرتر می کند.

 

انتظارات تان غیرواقعی می شود

زمانی که شما چت کردن با فردی را آغاز می کنید، از آنجا که او را نمی شناسید و هیچ زاویه دیدی از او ندارید، سعی می کنید که از حرف های او تصویرسازی کنید. تحقیقات نشان داده که اگر چت دو نفر تا قبل از این که همدیگر را حضوری ببینند، بیش از 17 روز به طول بیانجامد، انتظارات غیر واقعی را به همراه خواهد داشت. در این مدت، شما مدام شخصیت ایده آل تان را در ذهن می سازید اما زمانی که او را از نزدیک می بینید، می فهمید که تمام تصورات تان خیالی بیش نبوده است.

 

احتمال بهم زدن رابطه زیاد است

به همان سادگی که فردی در شبکه های اجتماعی به شما نزدیک می شود، به همان سادگی هم می تواند شما را ترک کند. از آنجا که هیچ ارتباط مستقیمی میان شما و طرف مقابل تان وجود ندارد، او خیلی راحت می تواند به طور ناگهان زیر همه چیز بزند و از زندگی شما محو شود که در این شرایط دست شما به هیچ چیزی بند نیست.

 

خبرنگاران جوان

2025

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: گوناگون فضای مجازی دروغ جام نیوز اینترنت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۰۷۹۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۹ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، تاریخ علم مملو از رویدادهای مهمی است که نوآوری‌ها، کشف‌ها و حتی زادروزها و درگذشت‌های دانشمندان و مخترعان تاثیرگذار جهان را در برمی‌گیرد. در این تقویم علم، وقایع مهم مصادف با امروز ۹ اردیبهشت برابر ۲۸ آوریل را ورق می‌زنیم.

***

مکانیک موجی شرودینگر

۲۸ آوریل ۱۹۲۶ میلادی برابر با ۹ اردیبهشت ۱۳۰۵ خورشیدی، اروین شرودینگر، فیزیکدان هسته‌ای‌ اتریشی در نامه‌ای که برای آلبرت اینشتین فرستاد اصطلاح مکانیک موجی را ابداع کرد. این اصطلاح به شاخه تازه در حال ظهور فیزیک اطلاق می‌شد که رفتار ذرات زیراتمی را براساس توصیف ریاضی و بر حسب حرکت موج تفسیر می‌کند. مکانیک موجی به ما می‌گوید که انرژی الکترون کوانتیزه می‌شود و این انرژی با افزایش عدد کوانتومی افزایش می‌یابد و سطح انرژی گسترده‌تر می‌شود.

فرانسیس بیلی

۲۸ آوریل ۱۷۷۴ میلادی برابر با ۹ اردیبهشت ۱۱۵۳ خورشیدی، فرانسیس بیلی، اخترشناس انگلیسی به‌دنیا آمد. بیلی طی خورشیدگرفتگی حلقوی ۱۵ می ۱۸۳۶ اثر نوری شگفت‌انگیز حلقه الماس را توصیف کرد که در بزرگداشتش به دانه‌های تسبیح بیلی هم معروف است. حلقه الماس، پدیده‌ای است که درست لحظاتی پیش و پس از خورشیدگرفتگی کلی به‌صورت پرتوِ نوری از خورشید از کنار لبه قرص تاریک ماه دیده می‌شود. این پدیده به دلیل نوری است که ازطریق ویژگی‌های سطحی نامنظم ماه می‌تابد. درواقع، ماه طی خورشیدگرفتگی کلی، خورشید را می‌پوشاند اما توپوگرافی ناهموار کره ماه اجازه می‌دهد تا دانه‌های الماس‌مانند نور خورشید در برخی نقاط بتابد و در برخی دیگر نه.

هرتا مارکس آیرتون

۲۸ آوریل ۱۸۵۴ میلادی برابر با ۹ اردیبهشت ۱۲۳۳ خورشیدی، فیبی سارا هرتا مارکس آیرتون، مهندس برق، مخترع و ریاضیدان انگلیسی به‌دنیا آمد. آریتون نوعی فشارسنج (دستگاهی که ضربان نبض را ترسیم می‌کند)، ابزار تقسیم‌کننده خط (ابزاری برای تقسیم خط به تعداد معینی از قسمت‌های مساوی) و یک فن ضدگاز (فلاپر) را اختراع کرد که طی جنگ جهانی اول از آن استفاده شد. او کارش را در کنار ویلیام آیرتون آغاز کرد که در سال ۱۸۸۴ به ازدواج آن دو منجر شد. هرتا با توجه به علاقه همسرش به آزمایش‌های قوس الکتریکی، طرح‌هایی را ارائه کرد که چراغ‌های قوس را آرام‌تر و قابل اطمینان‌تر می‌کرد. او در سال ۱۹۰۲ قوس الکتریکی را معرفی کرد. آیرتون به‌دلیل زن‌بودن از دریافت مدرک از دانشگاه کمبریج محروم شد. اما او اولین زنی بود که به عضویت موسسه مهندسین برق درآمد. زن بعدی که در این موسسه پذیرفته شد دوروتی اسمیت در سال 1958 بود. آیرتون همچنین اولین زنی بود که برنده مدال هیوز، جایزه انجمن سلطنتی شد که در سال ۱۹۰۶ به افتخار تحقیقاتش درباره حرکت امواج در شن و آب و کارهایش روی قوس الکتریکی به او اعطا شد.

یان اچ. اورت

۲۸ آوریل ۱۹۰۰ میلادی برابر با ۹ اردیبهشت ۱۲۷۹ خورشیدی، یان هندریک اورت، فیزیکدان و اخترشناس هلندی و یکی از مهم‌ترین چهره‌ها در تلاش‌های قرن بیستم برای درک ماهیت کهکشان راه‌شیری به‌دنیا آمد. اورت موفق شد چرخش کهکشان راه‌شیری را اندازه‌گیری کند. او همچنین فرضیه «ابر اورت» را مطرح کرد که نام مکانی است که بسیاری از دنباله‌دار‌ها از آن سرچشمه می‌گیرند و در فاصله ۵۰هزار واحد نجومی معادل حدود یک سال نوری از خورشید قرار دارد. سال ۱۹۲۷ اورت حرکات ستارگان دور را بررسی و شواهدی برای چرخش دیفرانسیل یافت و نظریه ریاضی ساختار کهکشانی را پایه‌گذاری کرد. پس‌از جنگ جهانی دوم، او گروهی هلندی را رهبری کرد که از خط ۲۱ سانتی‌متری برای نقشه‌برداری گاز هیدروژن در کهکشان استفاده کردند. به تابش الکترومغناطیسی خطوط طیفی حاصل از تغییر حالت در اتم خنثی هیدروژن، خط ۲۱ سانتی‌متری یا خط هیدروژن گفته می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۱۲ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • تام و جری در دنیای واقعی (فیلم)
  • چرا بعد از رابطه جنسی غمگین می شوم و گریه می کنم؟
  • معرفی کامل دبی لند و هر آنچه که باید بدانید!
  • ۱۱ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • بلایی که انفجار مهیب چاه فاضلاب بر سر شهروندان تبریزی آورد | فیلم
  • خلیج فارس دریایی راهبردی در دنیای ارتباطات است
  • سوسکچه‌ بلوط ؛ پینوکیو دنیای حشرات! (عکس)
  • بورل: نشانه‌های یک جنگ جهانی دوباره ظاهر شده است
  • ۹ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟