Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری برنا، شاهرخ شهنازی دبیرکل کمیته ملی المپیک در ابتدای این مراسم ضمن خوش آمگویی به حقوقدانان ورزشی خارجی که کار تدریس این دوره آموزشی را بر عهده خواهند داشت و همچنین دیگر میهمانان متخصص در حوزه حقوق و ارتباطات ورزشی گفت: پس از پیشنهاد دکتر رهنمای رودپشتی مدیر عامل شرکت توسعه بازرگانی کمیته ملی المپیک در رابطه با برگزاری این کنگره و مشورت و هم افزایی ایشان با دکتر پرند عزیزی مشاور حقوقی کمیته ملی المپیک و همچنین حمایت های دکتر صالحی امیری رئیس کمیته ملی المپیک، برنامه ریزیهای لازم برای برگزاری این کنگره انجام گرفت که صبح امروز ما شاهد حضور میهمانان و حقوقدانان بین المللی زن به عنوان مدرس در ایران هستیم تا در راستای رشد و توسعه حقوق ورزشی در ایران گامهای مثبتی برداشته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مهندس شهنازی ضمن اشاره به این موضوع که پیش از این نیز تلاش ها و کنفرانس هایی با موضوع حقوق ورزشی در ایران نیز برگزار شده است گفت: حضور متخصصین و حقوقدانان ورزشی بین المللی در ایران سرمایه گذاری خوبی خواهد بود تا ضمن آگاهی حقوقدانان ما از قوانین بین المللی جاری در دنیا، از این فرصت ها برای رفع مشکلات تیم های باشگاهی و ملی در تمامی رشته های ورزشی که گاهی در رویدادهای بین المللی خود دچار ظلم هایی می شوند استفاده کنیم.

در ادامه این مراسم دکتر پرند عزیزی مشاور حقوقی کمیته ملی المپیک و دبیر علمی کنگره مذکور ضمن خیر مقدم به حاضرین و بیان این جمله که ورزش رنگ تجاری به خود گرفته است گفت: تجاری شدن ورزش باعث شده تا مشکلات و دعاوی زیادی در سطح بین المللی خصوصاً در بخش آقایان بوجود آمده است. شاید همین دلیل باعث شده تا در دیوان بین المللی داوری ورزش، بیشتر از حقوقدانان آقا استفاده می شود.

وی در خصوص انجمن بین المللی زنان حقوقدان ورزشی که سابقه دو سال عضویت در این انجمن را داردگفت: این انجمن در تاریخ 15 نوامبر 2016 توسط سه وکیل زبده خانم در کشور سوئیس تشکیل شده است و اکنون 116 عضو از 49 کشور دنیا را دارد.

عزیزی افزود: از مهمترین اهداف تشکیل این نهاد می توان به این موارد اشاره کرد: آشنایی بانوان حقوقدان ورزشی با قوانین بین المللی، ارزیابی سالانه جهت شناسایی و اطلاع از بانوانی که در این زمینه فعالیت می کنند، ارتقاء سطح علمی این اعضاء و ایجاد فرصت های شغلی در بحث حقوق ورزشی.

در ادامه این مراسم آیین رونمایی از تمبر نخستین کنگره بین المللی حقوق ورزشی توسط دبیرکل کمیته ملی المپیک، ملانی شرر عضو انجمن زنان حقوقدان ورزشی و دکتر کیکاووس سعیدی خزانه دار کمیته ملی المپیک برگزار شد.

گفتنی است نخستین کنگره بین المللی حقوق ورزشی طی روزهای 19 و 20 دیماه با برگزاری کارگاه های آموزشی در آکادمی ملی المپیک پیگیری خواهد شد.

لازم به ذکر است از مهمترین محورهای این کنگره می توان به حقوق ورزشی و قراردادهای بین المللی، حقوق رسانه و ورزش، مبارزه با دوپینگ، حکمرانی مطلوب در سازمانهای ورزشی، دیوان بین المللی داوری ورزش (CAS) و نظام حل و فصل اختلافات در FIFA اشاره کرد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: المپیک ایران حقوق رسانه زنان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۰۷۹۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت حجاب در المپیک پاریس برای زنان فرانسه!

در ماه سپتامبر، کمیته بین‌المللی المپیک (IOC) به صراحت اعلام کرد که ورزشکاران در پاریس می‌توانند به راحتی علاوه بر کشورشان، نماینده ایمان خود هم باشند. 

سخنگوی این کمیته به خبرگزاری رویترز گفت: «در دهکده المپیک، قوانین کمیته بین‌المللی المپیک اعمال خواهد شد و هیچ محدودیتی برای داشتن حجاب یا هر لباس مذهبی و فرهنگی دیگری وجود ندارد.»

اما به تیم فرانسه چیز دیگری گفته شده است.

در ماه مارس، از پوستر رسمی بازی‌ها که شامل مکان‌های دیدنی پاریس است که در کنار هم قرار گرفته و یک استادیوم را تشکیل داده‌اند، رونمایی شد.

طراح پوستر، با حذف صلیب طلایی بالای هتل اینوالیدس، به بحث‌هایی پیرامون میزان پایبندی این بازی‌ها، که برای مالیات دهندگان فرانسوی چندین میلیارد یورو هزینه دارد، به اصول لائیسیته دامن زد.

جمهوری فرانسه تا حدی بر اساس رد مذهب کاتولیک بنا شده است و هر زمان که بحث دین مطرح می‌شود، احساس خطر می‌کند. ترس شدیدی به خصوص در میان نسل‌های قدیمی‌تر نسبت به اعمال نفوذ دین در جامعه و دولت وجود دارد.

این بحث در حوزه‌هایی مانند آموزش و پرورش و ورزش که تفاوت‌های جمعیتی بارزتر است، بیشتر مطرح می‌شود.

در طول ماه رمضان سال گذشته، فدراسیون فوتبال فرانسه (FFF) در حکمی به داوران اعلام کرد تا مسابقات را برای افطار بازیکنان مسلمان متوقف نکنند. زیرا این حرکت بی‌احترامی به مفاد اساسنامه FFF است.

در ماه رمضان امسال، FFF تأیید کرد که زمان غذا خوردن و تمرین‌ها را به خاطر بازیکنان مسلمان تغییر نمی‌دهد و از روزه گرفتن آنها در اردوی تیم‌های ملی رده‌ّهای سنی مختلف، از جمله بزرگسالان جلوگیری می‌کند. 

حتی در مسابقات محلی سطح پایین، بازیکنان مسلمان زن معمولاً از پوشیدن حجاب منع می‌شوند، زیرا لیگ‌ها توسط نهادهای عمومی سازماندهی و اداره می‌شوند. کلاهک‌های محافظ نیز به‌عنوان راه حلی که برخی از بازیکنان تلاش کرده‌اند از آن استفاده کنند، توسط برخی داوران ناسازگار با قوانین تلقی شده است.

کاربرد لائیسیته در ورزش‌های پایه باعث ترک ورزش قبل از رسیدن به مرحله حرفه‌ای برای برخی ورزشکاران باحجاب شده است.

اما تابستان امسال آن‌ها با دو راهی جدی‌تری مواجه هستند، انتخاب بین پوشیدن لباس تیم ملی در المپیک ۲۰۲۴ پاریس و حفظ ایمان شخصی. 

دیگر خبرها

  • رونمایی از نشان خاص تیم پناهندگان در المپیک ۲۰۲۴ + عکس
  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • هم اندیشی برای تولید آثاری فاخر و در خور دو هزار شهید استان
  • حمایت کمیته ملی المپیک از دوومیدانی‌کاران
  • کنگره بین المللی ارتقا کیفیت خدمات آزمایشگاهی
  • تعداد حقوق المپین‌ها تغییر می‌کند؟
  • مهم‌ترین اخبار ورزشی ۱۱ اردیبهشت
  • برگزاری نخستین کنگره شهدای جامعه اطلاعاتی هرمزگان در بندرعباس
  • مناف هاشمی: مجلس ردیف بودجه رویداد‌های بین المللی را حذف کرد/ بالای ۳۵ سهیمه المپیک خواهیم داشت
  • ممنوعیت حجاب در المپیک پاریس برای زنان فرانسه!