Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-07@09:19:41 GMT

آشنایی با رنگ‌های چاشنی در دکوراسیون منزل

تاریخ انتشار: ۱۹ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۰۸۳۴۸

آشنایی با رنگ‌های چاشنی در دکوراسیون منزل

رنگ‌ها از نظر روانشناسی تاثیر فوق العاده‌ای در دکوراسیون منزل و روحیه افراد دارند، این رنگ‌ها هستند که تعیین میکنند خانه شما سرشار از انرژی مثبت باشد یا انرژی منفی پس در انتخاب رنگ دکوراسیون منزل حسابی دقت کنید.

در اکثر خانه‌ها و در بین اکثر افراد استفاده از رنگ‌های خنثی رایج است، اما این رنگ‌ها خسته کننده هستند و پس از مدت کوتاهی تکراری میشوند پس بهتر است رنگ‌های خنثی را بیخیال شوید و کمی از رنگ‌های گرم و پر انرژی استفاده کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



رنگ‌های چاشنی
آشنایی با رنگ‌های چاشنی و کاربرد آن‌ها

خردلی جزو رنگ‌های گرم و پر جنب و جوش است که ترکیبی از رنگ‌های زرد و قهوه‌ای است. در فصل زمستان بهترین کار استفاده از رنگ‌های چاشنی مثل رنگ خردلی در دکوراسیون منزل است، زیرا این رنگ با یک دنیا گرما به فضای منزل گرما میبخشد.

رنگ‌ها جنبه جالب دکوراسیون منزل هستند و برای انتخاب آن‌ها قوانین خاصی وجود دارد، زیرا باید با توجه به شخصیت، علایق و سبک دکوراسیون منزل تان دست به انتخاب رنگ بزنید.

رنگ دکوراسیون منزل
تاثیر رنگ خردلی در دکوراسیون منزل
رنگ‌های چاشنی به چه رنگ‌هایی میگویند؟

بیشترین رنگی که در دکوراسیون منزل دیده میشود به عنوان رنگ اصلی شناخته میشود و رنگی که کمتر به چشم میخورد تکمیل کننده رنگ اصلی است در این بین رنگ‌های جذاب و گیرایی در دکوراسیون دیده میشود که میتوان آن‌ها را مزه یا چاشنی معرفی کرد. استفاده از رنگ‌های متضاد در دکوراسیون منزل نتیجه مثبت دارد مثلا اگر به دکوراسیون بنفش کمی خردلی اضافه کنید بینهایت جذاب میشود.

به عنوان یک انتخاب جسورانه و جذاب برای تغییر دادن دکوراسیون منزل میتوانید یکی از دیوار‌های منزل که بیشتر توی چشم است را به رنگ خردلی درآورید، این کار برای خانه‌هایی که دکوراسیون آن‌ها به رنگ‌های سرد است مناسب‌تر است و ایجاد تعادل میکند. خردلی رنگ برجسته‌ای است که حتی اگر به مقدار کم در دکوراسیون منزل از آن استفاده شود بسیار خودنمایی میکند.

روانشناسی رنگ‌ها
استفاده از رنگ‌های چاشنی در دکوراسیون

خردلی با رنگ‌هایی مانند آبی کاربنی، سبز، قرمز و مشکی و ... هماهنگ میشود و به عنوان یک رنگ چاشنی پیشنهاد میکنیم حتما از این رنگ در دکوراسیون منزل تان استفاده کنید. خردلی به عنوان یک رنگ چاشنی و پرانرژی می‌تواند در دکوراسیون مدرن و کلاسیک مورد استفاده قرار بگیرد.

رنگ‌های چاشنی را بهتر است در کوسن ها، پرده، گلدان و اکسسوری‌ها استفاده کنید، زیرا اگر از آن‌ها به مقدار زیاد در دکوراسیون استفاده کنید فضایی نا آرام به وجود خواهد آمد.   منبع:نمناک

منبع: پارسینه

کلیدواژه: مد و دکوراسیون دکوراسیون داخلی دکوراسیون منزل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۰۸۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مفاهیم: آشنایی با عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت (SDH)

به گزارش همشهری آنلاین، این عوامل شامل شرایطی می‌شوند که در آنها افراد به دنیا می‌آیند، رشد می‌کنند، کار می‌کنند، زندگی می‌کنند، و پیر می‌شوند و نیز مجموعه گسترده‌تر از نیروها و نظام‌ها که شرایط زندگی روزمره را شکل می‌دهند. این نیروها و نظام‌ها شامل سیاست‌ها و نظام‌های اقتصادی، برنامه‌های توسعه، هنجارهای اجتماعی، سیاست‌های اجتماعی و نظام‌های سیاسی می‌شوند.

این عوامل تأثیر مهمی بر نابرابری‌های بهداشتی دارند - یعنی تفاوت‌های ناعادلانه و قابل پرهیز در وضعیت سلامت که در داخل و در میان کشورها دیده می‌شوند. در کشورها همه سطوح درآمد، سلامت و بیماری از یک شیب اجتماعی پیروی می‌کنند: هر چه موقعیت اجتماعی-اقتصادی افراد پایین‌تر باشد، وضعیت سلامت آنها بدتر است.

فهرست زیر نمونه‌هایی از عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت را ارائه می‌کند که می‌توانند بر عدالت سلامت به صورت مثبت یا منفی تأثیر بگذارند:

درآمد و حمایت اجتماعی تحصیلات بیکاری و عدم امنیت شغلی شرایط زندگی کاری ناامنی غذایی مسکن، امکانات اولیه و محیط‌زیست رشد اولیه دوران کودکی شمول اجتماعی و عدم تبعیض تعارض ساختاری دسترسی به خدمات بهداشتی مقرون‌به‌صرفه باکیفیت مناسب.

پژوهش‌ها نشان می‌دهد که عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت یا SDH می‌توانند در تأثیرگذاری بر سلامت حتی مهم‌تر از مراقبت‌های بهداشتی یا انتخاب سبک زندگی در تأثیرگذاری بر سلامت باشند. به عنوان مثال، مطالعات متعدد نشان می‌دهد که SDH مسئول بیش از ۳۰ تا ۵۵ درصد از پیامدهای سلامتی است. علاوه بر این، برآوردها نشان می‌دهد که سهم بخش‌های خارج از سلامت در پیامدهای سلامت جمعیت از سهم بخش سلامت بیشتر است.

پرداختن مناسب به عوامل اجتماعی مؤثر بر سلامت (SDH) برای بهبود سلامت و کاهش نابرابری‌های درازمدت در سلامت، که مستلزم اقدام همه بخش‌ها و جامعه مدنی است، اساسی است.

منبع: وب‌سایت سازمان جهانی بهداشت

کد خبر 849816 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها مجله مفاهیم پزشکی پزشکی

دیگر خبرها

  • مفاهیم: آشنایی با عوامل اجتماعی تعیین‌کننده سلامت (SDH)
  • رانندگی با مرسدس میباخ S680 دوازده سیلندر، تجمل با چاشنی پویایی (+عکس)
  • تقدیر از سرمربی پیشین با چاشنی احتیاط برای بازیکنان
  • داستانی عرفانی با چاشنی فانتزی
  • آشنایی با روش‌های درمان زخم بستر در منزل
  • ساخت آشپزخانه‌ به سبک مجلات دکوراسیون با هوش مصنوعی!
  • کاربرد انواع ریسه ال ای دی در دکوراسیون داخلی
  • ببینید | سوال معنادار عضو زن شورای شهر تهران علیه ادعای زاکانی با چاشنی پارک لاله!
  • فصل پنجم «نون‌خ» برای سلمان همراه با چاشنی ماه عسل بود
  • ایده‌هایی جذاب برای دکوراسیون خانه‌های کوچک