Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیات مدیره انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان پوشاک، از آغاز اجرای مجدد طرح برخورد با توزیع پوشاک قاچاق در فروشگاهها خبر داد و گفت: از ۲۲ دیماه، مجدد با عرضه پوشاک قاچاق برخورد می‌شود.

به گزارش مشرق، بهرام شهریاری، عضو هیأت مدیره انجمن تولید کنندگان و صادرکنندگان نساجی و پوشاک در جمع تولید کنندگان پوشاک ایرانی، از آغاز به کار کمیته برندهای ایرانی خبر داد و گفت: ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز از ۱۰ دی ماه برخورد با پوشاک قاچاق خارجی را در دستور کار قرار داده؛ اما متأسفانه به دلیل فشارهایی که از بخش‌های مختلف اصناف و صنعت به ستاد وارد شد، طرح تنها یک روز عملیاتی شده و هم اکنون متوقف است؛ اگرچه با قول مساعد ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز مقرر شده تا از ۲۲ دی ماه مجدد اجرای آن آغاز شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بیشتر بخوانید:

پوشاک، رتبه نخست قاچاق کشور ۱۵ هزار تولیدکننده پوشاک قربانی منافع ۱۰۰ فروشگاه نهادهای نظارتی و برخورد با متخلفین پوشاک قاچاق

وی افزود: اجرای طرح برخورد با پوشاک قاچاق در سطح فروشگاه‌ها، به دلیل لابی‌های قوی و جریان‌های قدرتمند، بعد از گذشت یک روز متوقف شد و البته بررسی‌های ما نشان می‌دهد رئیس اتحادیه پوشاک ایران، یکی از اعضای هیأت مدیره اتاق اصناف ایران و رئیس اتاق اصناف تهران، از مخالفان سرسخت برخورد با پوشاک قاچاق در سطح عرضه هستند؛ ضمن اینکه رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران نیز با اجرای این طرح ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز مخالف است.

شهریاری تصریح کرد: البته تمامی افراد مذکور مدعی هستند که مبارزه با قاچاق باید صورت گیرد؛ اما بهانه آنها بر هم ریختن بازار به خصوص با نزدیک شدن در ایام پایانی سال است؛ در حالی که ما به عنوان تولید کنندگان صاحب برند در حوزه پوشاک کاملاً قول می‌دهیم که بازار را بدون هیچ کم و کاستی تأمین کنیم.

عضو هیأت مدیره اتحادیه تولید کنندگان و صادر کنندگان پوشاک اظهار داشت: به گفته مخالفان این طرح نیاز به سه میلیارد دلار واردات پوشاک وجود دارد در حالی که ۶۰ میلیون دلار واردات رسمی انجام می‌شود. ضمن اینکه به اعتقاد آنها برخورد باید در مبادی بوده نه اینکه چماق به دست به فروشگاه‌ها مراجعه کرده و مدعی مبارزه با قاچاق باشیم.

وی یادآور شد: برخی آدرس غلط به مقامات مسئول می‌دهند که بر این اساس ما از معاون ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز درخواست کرده‌ایم تا بسترهای قانونی را فراهم کرده که به جای این طرح مجدد آغاز شود؛ اما تولید کنندگان باید چند نکته را مدنظر قرار دهند و آن اینکه باید قوی در صحنه باشند؛ نه اینکه اجازه دهند بار دیگر طرح متوقف شود؛ این در شرایطی است که برخی از مخالفان اجرای این طرح روز گذشته از فرماندار شمیرانات وقت گرفته تا ایشان را ببینند در حالی که کلام صریح فرماندار این است که بگذارید قاچاق بفروشند؛ اما شهر نباید به هم بریزد. در حالی که ما به ایشان هشدار می‌دهیم، در مقابل اجتماع ۱۰۰ نفری که از آن می‌ترسند ما می‌توانیم دو هزار کارگر را وارد کرده و تجمع کنیم. درخواست تجمع را هم داده‌ایم و کار پیش روی ما بسیار سخت است.

شهریاری گفت: مخالفان طرح ملاقات‌هایی با وزیر کشور، فرمانده انتظامی تهران بزرگ، مدیر کل پیشگیری تعزیرات، فرماندار، استاندار و حتی دادستان داشته‌اند در حالی که ما به صراحت اعلا م می‌کنیم انبارهای ما از پوشاک ایرانی پر است و مشکلی برای تأمین شب عید نداریم. از ۲۲ دی ماه که قرار است دور جدید مبارزه با پوشاک قاچاق آغاز شود همه باید پای کار آئیم و اگر قرار است گروهی به طور موقت مغازه‌های خود را ببندند و بعد از اینکه آب از آسیاب افتاد مجدد بازگشایی کنند باید با تمام قدرت به ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز اطلاع دهیم.

این عضو هیأت مدیره اتحادیه تولید کنندگان و صادر کنندگان پوشاک اظهار داشت: اگر مخالفان بخواهند مجدد اجرای طرح را متوقف کنند باید هزینه زیادی بدهند؛ بنابراین ما باید پای کار بوده و از تمامی ابزارها برای عرضه پوشاک داخلی و جلوگیری از توزیع پوشاک قاچاق استفاده کنیم.

منبع: مهر

منبع: مشرق

کلیدواژه: بازار سکه و ارز اعتراضات فرانسه بودجه 98 جام ملت های آسیا تولید داخلی تولید کنندگان سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز صادرکنندگان قاچاق پوشاک کالای قاچاق واردکنندگان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۱۱۶۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستگیری اراذل و اوباش سابقه‌دار در تبریز

ایسنا/آذربایجان شرقی فرمانده انتظامی استان آذربایجان شرقی از دستگیری چهار نفر از اراذل و اوباش سابقه‌دار در شهر تبریز خبر داد.

سردار علی محمدی در گفت‌وگو با خبرنگاران اعلام کرد: در اجرای طرح‌های مبارزه و مقابله با اراذل و اوباش، ماموران امنیت عمومی استان از حضور و فعالیت مجرمانه اراذل و اوباش در سطح شهرستان تبریز که با تشکیل تیم‌های چند نفره اقدام به شرب خمر، زورگیری، اخاذی، شرارت، سرقت به عنف، ایجاد رعب و وحشت با سلاح گرم در خیابان‌های تبریز می‌کردند مطلع و موضوع را در دستورکار قرار دادند.

وی افزود: با انجام اقدامات فنی و اشراف اطلاعاتی، محل شرارت این اراذل و اوباش شناسایی و پس از هماهنگی با مراجع قضایی به صورت شبانه در یک عملیات موفق و غافلگیرانه تعداد ۴ نفر اراذل و اوباش سطح ویژه و سابقه‌دار که دارای چندین فقره سابقه کیفری دارند را دستگیر و از آنان چندین قبضه قمه و سلاح سرد و گرم کشف کردند.

وی ادامه داد: متهمان دستگیر شده پس از تشکیل پرونده مقدماتی برای سیر مراحل قانونی تحویل مراجع قضایی شدند و قطع و یقین مراجع قضایی نیز برخورد قاطع و اشد مجازات بازدارنده را با این هنجارشکنان خواهند داشت.

فرمانده انتظامی استان آذربایجان شرقی در پایان ضمن تقدیر و تشکر از مردم و زحمات همکاران و حمایت‌های دستگاه قضایی از ماموریت‌های پلیس گفت: امنیت و آرامش مردم خط قرمز پلیس است و هرکس به هر طریقی بخواهد این مهم را خدشه‌دار کند با برخورد قاطع و قانونی پلیس روبه رو خواهد شد.

کشف ۱۱ دستگاه ماینر قاچاق در اهر

فرمانده انتظامی شهرستان اهر از کشف ۱۱ دستگاه ماینر غیرمجاز به ارزش ۸میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال در این شهرستان خبر داد.

سرهنگ حسین عبدی در تشریح این خبر افزود: ماموران کلانتری ۱۲ شهرستان خبری مبنی بر نگهداری تعدادی دستگاه استخراج ارز دیجیتال قاچاق در یکی از منازل در سطح شهرستان دریافت کردند که پیگیری موضوع در دستورکار مأموران پلیس قرار گرفت.

وی افزود: مأموران با انجام تحقیقات تخصصی و پلیسی، محل نگهداری دستگاه های استخراج ارز دیجیتال را شناسایی کردند که پس از هماهنگی با مقام قضائی و با رعایت حقوق شهروندی این محل را بازرسی کردند.

وی ادامه داد: مأموران در بازرسی از منزل مسکونی، تعداد ۱۱ دستگاه ماینر غیرمجاز کشف کردند که ارزش ریالی آن توسط کارشناسان مربوطه بالغ بر هشت میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برآورد شده است.

فرمانده انتظامی اهر خاطرنشان کرد: ماموران در این رابطه یک نفر متهم را دستگیر کردند که با تشکیل پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی نمودند.

وی با اشاره به اینکه مبارزه با جرائم اقتصادی به صورت ویژه در دستور کار پلیس قرار دارد، از شهروندان خواست: به منظور مشارکت در این امر هر گونه اخبار و اطلاعات را از طریق سامانه خبری ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند تا در اسرع وقت با متخلفان برخورد قانونی صورت گیرد.

کشف مغز گردو خارجی قاچاق در بناب

فرمانده انتظامی بناب از کشف ۵۰۰ کیلوگرم مغز گردو خارجی قاچاق به ارزش ۳ میلیارد ریال خبر داد.

سرهنگ رحمان عبدی در گفت‌وگو با خبرنگاران مطرح کرد: در راستای اجرای طرح مبارزه با قاچاق کالا و ارز، ماموران مبارزه با قاچاق کالا شهرستان در حین گشت‌زنی و کنترل خودروهای عبوری به یک دستگاه اتوبوس مشکوک شده و آن را متوقف کردند.

وی ادامه داد: ماموران در بازرسی از اتوبوس توقیفی مقدار ۵۰۰کیلوگرم مغز گردو خارجی قاچاق به ارزش تقریبی سه میلیارد ریال را کشف کردند.

وی با بیان اینکه در این راستا یک نفر دستگیر شد، تشریح کرد: فرد دستگیر شده پس از تشکیل پرونده مقدماتی تحویل مراجع قضائی شد.

فرمانده انتظامی شهرستان بناب در پایان با اشاره به اینکه برخورد با سودجویان و مقابله با قاچاقچیان به صورت مستمر در دستورکار پلیس این شهرستان قرار دارد، از شهروندان درخواست کرد در صورت مشاهده موارد مشکوک مراتب را سریعا" با شماره تلفن و سامانه پیامکی ۱۱۰ به پلیس اطلاع دهند.

کشف محموله لوازم خانگی قاچاق در مراغه

فرمانده انتظامی مراغه از کشف محموله لوازم خانگی قاچاق به ارزش یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال خبر داد.

سرهنگ توحید فارسی در گفت‌وگو با خبرنگاران بیان کرد: در راستای اجرای طرح تشدید مبارزه باقاچاق کالا و ارز، ماموران در حین گشت‌زنی و کنترل خودروهای عبوری به یک دستگاه کامیون باری فوتون مشکوک و آن را متوقف کردند.

وی ادامه داد: ماموران در بازرسی از خودرو مذکور تعداد ۷۵دستگاه انواع لوازم خانگی خارجی قاچاق که فاقد هرگونه مدارک مثبته گمرکی بود را کشف و در این رابطه یک نفر دستگیر و با تشکیل پرونده به مرجع قضایی معرفی شد.

وی با اشاره به اینکه کارشناسان امر ارزش تقریبی این محموله را یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال برآورد کرده‌اند با تاکید بر برخورد قاطع پلیس با عوامل قاچاق از شهروندان خواست موارد مشکوک را به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اعلام و هرگونه انتقاد، پیشنهاد و تقدیر از عملکرد پلیس را با سامانه ۱۹۷ در میان بگذارند.

توقیف ۷ دستگاه خودرو شوتی در مرند

فرمانده انتظامی مرند از توقیف تعداد ۷ دستگاه خودرو در اجرای طرح توقیف خودروهای شوتی خبر داد.

سرهنگ علی اسدیان در تشریح این خبر اظهار کرد: مأموران انتظامی شهرستان مرند در اجرای طرح برخورد با خودروهای شوتی موضوع را در دستورکار خود قرار دادند.

وی بیان کرد: مأموران با اجرای این طرح، تعداد هفت دستگاه انواع خودروی سواری شوتی آلوده کننده صوتی، مزاحمین نوامیس مردم، قاچاق کالا و تغییر وضعیت خودرو را شناسایی و به منظور برخورد قانونی آن‌ها را توقیف کردند.

به گزارش ایسنا، به نقل از پایگاه اطلاع رسانی پلیس آذربایجان شرقی، وی تشریح کرد: پلیس برابر قانون و به منظور نظم بخشی و جلوگیری از هرگونه هنجار شکنی، بی‌نظمی، مقابله با قاچاق کالا، طرح بر خورد با خودروهای شوتی و دارای تغییر وضعیت و نقص فنی را به صورت ویژه در دستورکار قرار داده لازم است شهروندان نیز در صورت مشاهده و برخورد با هرگونه موارد مشکوک از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ به پلیس گزارش نمایند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اعمال ممنوعیت جابجایی دام و برخورد با متخلفین در کاشمر
  • هرگونه جابه جایی دام بدون اخذ مجوز در تربت‌ جام ممنوع شد
  • دستگیری ۲۶ سارق مغازه در خراسان جنوبی
  • کشف ۲۵ تن شکر قاچاق در مراغه
  • دستگیری اراذل و اوباش سابقه‌دار در تبریز
  • کشف ۲۴ میلیارد پوشاک قاچاق در رودبار
  • ۱۱ میلیارد ریال تاوان عرضه خارج از شبکه گاز مایع
  • کشف ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در همدان
  • ۵۷۰ کیلوگرم تریاک با همکاری پلیس استان سمنان کشف شد
  • جابه‌جایی بیش از ۳۴ میلیون تن کالا از مبادی فارس