Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، بیژن دارایی در کارگاه ارتقای آگاهی و مهارت در حوزه پیشگیری های رشد مدار از آسیب ها و جرایم که با حضور رئیس انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش استان و همچنین مربیان آموزش خانواده از سراسر استان برگزار شد، گفت: پیشگیری های رشد مدار یک شکل از پیشگیری های اجتماعی است که جامعه هدف آن به طور خاص راجع به اطفال و نوجوانانی است که در معرض خطر و آسیب هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه امروزه تحت تاثیر برخی تئوری های حقوقی و جرم شناسی نمی توانیم تمام مسائل را متاثر از شخص بزهکار بدانیم، گفت: باید به جای تمرکز مطلق روی دوربین علت شناسی آسیب ها و جرایم از سوی متهم یا بزهکار، برنامه ها را بر روی نهاد های حقوقی دیگر به عنوان بستر های ارتکاب آسیب ها و جرایم سوق دهیم.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری لرستان با بیان اینکه اطفال و نوجوانان در حوزه ها و بسترهای گوناگونی مانند خانواده و جامعه رشد و نمو پیدا می کنند، گفت: این قشر از جامعه ارتباطاتی بسیاری در بستر های مذکور دارند و این بستر ها هر کدام عوامل خطر سازی هستند، لذا بزهکاری یا نابهنجاری که از اطفال یا نوجوانان سر میزند فرآیندی است که از انعقاد نطفه تا بزرگسالی را شامل می‌شود.

دارایی با تاکید بر اینکه یکی از بستر های نگران کننده در جرایم اطفال و نوجوانان حوزه خانواده و والدین است،  افزود: تاثیر پذیری فرزندان از والدین نسبت به سایر حوزه ها بیشتر است، به همین خاطر در چند سال اخیر با تاکید مقام معظم رهبری در این حوزه ها برنامه ریزی خوبی شده است؛  باید بتوانیم چند ویژگی مسئولیت پذیری، تعهد، تخصص و مومن بودن را در افراد جامعه نهادینه کنیم، چرا که اینها مصداقی از رشد و شکوفایی فرهنگی جامعه محسوب می شوند.

وی ادامه داد: در مطالعه بر روی زندانیان به این نتیجه می رسیم که والدین این زندانیان درگیر مشکلات اقتصادی و یا فرهنگی و یا مشکلات دیگری بوده اند که فرزندانی خطر آفرین تحویل جامعه داده اند.

سرپرست معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری لرستان با اشاره به اینکه از دیدگاه مردم کارکرد قوه قضاییه صرفا برخورد بعد از اتفاق افتادن جرم است که البته این تکلیف قانونی انجام می‌شود، اظهار داشت: باید دانست که در سال های اخیر قوه قضاییه مسئولیت خود را در خصوص پیشگیری های اجتماعی و فرهنگی تسری داده است و معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم در بستر های مختلف جرم ساز، در قالب برنامه های آموزشی و فرهنگی به نحوی جدی به فرآیند پیشگیری از آسیب ها و جرایم از گذر اندیشه به مرحله عمل ورود کرده است.

کد خبر 4508942

منبع: مهر

کلیدواژه: پیشگیری از وقوع جرم خرم آباد دادگستری لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۱۲۴۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه اقدامات باید حرکت به سمت رشد و ارتقای عملکردها باشد

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، در اولین نشست فصلی روساء و دادستان‌های حوزه‌های قضایی با دکتر عتباتی رئیس کل دادگستری استان و معاونین قضایی  برنامه عملیاتی ۱۴۰۳ دادگستری استان تبیین گردید.
دکتر عتباتی در این نشست با اشاره به اینکه برنامه عملیاتی سال ۱۴۰۳ تلفیقی از سند تحول قوه قضائیه، دادستانی کل کشور و معاونت راهبردی و مقتضیات استان است بر حرکت به سمت ترقی، ارتقاء و تحول و تعالی عملکرد دستگاه قضایی استان تاکید کرد.
مجیدی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان نیز در این جلسه موضوعاتی را درخصوص مواردی که در شعب تحقیق و اجرای احکام می‌بایست در راستای اجرای برنامه عملیاتی سال جدید مورد توجه قرار دهند را بیان داشت.
در این نشست پس از ارائه گزارش زارع معاون فناوری و اطلاعات و برنامه ریزی دادگستری استان محمد پور معاون منابع انسانی و امور فرهنگی، اسدی معاون قضایی شورای حل اختلاف، حاتمی رئیس حفاظت و اطلاعات دادگستری استان، بخشی معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم، محمد و ابراهیم علی‌نژاد، رضایی معاونین قضایی و محمدرضا معاون مالی، پشتیبانی و عمرانی دادگستری استان مطابی را در راستای اجرایی نمودن برنامه عملیاتی ۱۴۰۳ بیان داشتند.
در ادامه حمیدی رئیس دادگستری سلماس، گل حسینی رئیس دادگستری میاندوآب، پوراکبر دادستان مهاباد، جعفری دادستان ماکو درخصوص مشکلات و موارد مبتلابه به نمایندگی از سوی سایر حوزه‌های قضایی استان مطالبی را طرح و در پایان با جمع بندی دکتر عتباتی و تصویب مصوباتی این نشست به کار خود خاتمه داد.
لازم به ذکر است روح الامین مدیر کل امور اراضی استان نیز در بخشی از این جلسه حاضر و گزارشی از عملکرد و میزان پیشرفت حوزه‌های قضایی در خصوص تثبیت اراضی کشاورزی ارائه که رئیس کل دادگستری استان با آسیب شناسی بر تثبیت ۸۰ درصدی اراضی کشاورزی تا هفته قوه قضاییه سال جاری تاکید نمود.

دیگر خبرها

  • کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان خوزستان
  • اجرای ناقص و ناتمام قوانین یکی از اشکال‌های قانون‌گذاری است
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • همه اقدامات باید حرکت به سمت رشد و ارتقای عملکردها باشد
  • سازش ۲۵ درصدی در پرونده‌های طلاق خراسان رضوی
  • سمن‌ها و گروه‌های مردمی بر حوزه دانش آموزان تمرکز کنند
  • کاهش ۶.۱ درصدی پرونده‌های مستوجب تعزیر در تهران
  • کاهش ۶.۱ درصدی ورودی پرونده‌های سرقت مستوجب تعزیر به دادگستری
  • «سرقت» انگیزه کار و تلاش و سرمایه گذاری را از بین می‌برد
  • «سرقت» انگیزه کار و تلاش و سرمایه ‌گذاری را از بین می‌برد