Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، نبی الله خون میرزایی عصر امروز در جلسه ستاد شیلات خوزستان که در سالن جلسات استانداری برگزار شد، با اشاره به کاهش پرورش ماهی گرمابی و میگو اظهار کرد: میزان تولیدات فعلی در سال جاری با توجه به کمبود آب موجود رقم خوبی است.

وی، تداوم در تولید را یکی از دستاوردهای اداره کل شیلات خوزستان در سال جاری برشمرد و افزود: پرورش ماهی و میگو در استخرهای خاکی با استفاده از پساب در نیشکر میرزا کوچک خان و پرورش این آبزیان در استخرهای بتنی در نیشکر دهخدا تجربه خوبی اداره کل شیلات خوزستان در سال جاری بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

خون میرزایی بیان کرد: راه اندازی مرکز آموزشی شیلات در اروند کنار، برگزاری دوره های متعدد با حضور مدرسان خارجی برای بهره برداران و همچنین تأمین تسهیلات صندوق توسعه ملی برای فاز دوم مجتمع پرورش ماهی آزادگان از دیگر اقدامات انجام شده بود.

مدیرکل شیلات خوزستان، کلنگ زنی پرورش ماهی در اندیکا، کلنگ زنی عملیات اجرایی احداث زیرساخت های یک مجتمع پرورش ماهی در هندیجان و لایروبی کانال های آبرسانی مجتمع های پرورش ماهی آبادان را از دیگر اقدامات این اداره برشمرد و گفت: تداوم ساخت اسکله آبادان به عنوان یکی از اسکله های ملی با تأمین اعتبار از سوی شیلات کشور از دیگر اقدامات اداره کل شیلا خوزستان است که پیشنهاد شده تا با همکاری تأمین مالی منطقه آزاد کاربری آن به صیادی و تفریحی تغییر پیدا کند.

وی ادامه داد: پرورش ماهی در بندهای خاکی منابع طبیعی با توجه به بند هفت مصوبه ستاد اقتصاد مقاومتی استان و امضای تفاهمنامه بین سازمان جنگل ها و مراتع با شیلات، صدور مجوز تأمین آب برای مجتمع یک هزار متری هندیجان و همچنین بهسازی خور دورق شادگان نیز جزء اقدامات این اداره کل هستند.

خون میرزایی با بیان اینکه در حال حاضر ۵۱ درصد پست های شیلات خوزستان با تصدی و بیش از ۴۸ درصد بدون تصدی هستند، انتقاد کرد: در برخی نقاط تخلیه حجم بالای پساب های نیشکر برای زمین های همجوار از جمله کشاورزان و شهرک های صنعتی مشکل ساز شده است.

کد خبر 4508961

منبع: مهر

کلیدواژه: شرکت نیشکر خوزستان شیلات خوزستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۱۳۲۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشکل تأمین برق ناشی از ناترازی درآمد و هزینه‌های شرکت برق است

ایسنا/اصفهان نماینده مردم نجف‌آباد و تیران و کرون در مجلس شورای اسلامی گفت: درآمد و هزینه‌های شرکت برق تراز نبوده و از نظر اقتصادی این نهاد با مشکلات درآمدی روبرو است.

ابوالفضل ابوترابی، امروز(شنبه، هشتم اردیبهشت ماه) در نشست مشترک فعالان اقتصادی تیران و کرون با مدیر توزیع برق منطقه اصفهان و مدیرعامل شرکت برق استان اصفهان، اظهار کرد: درآمد وزارت نیرو از فروش تولید برق نسبت به هزینه‌های تأمین این انرژی بسیارکم بوده و این موضوع باعث شده تا ناترازی ایجاد و در مسیر کار با مشکل روبرو شوند.

وی معتقد است شرکت برق به یک نهاد ورشکسته تبدیل شده چراکه در تأمین هزینه‌ها با مشکل روبرو است و همین موضوع مانع از راه‌اندازی نیروگاه‌ها و توسعه خدمات می‌شود.

به گزارش ایسنا، نماینده مردم نجف‌آباد و تیران و کرون در مجلس ادامه داد: حل مشکل تأمین برق کشور نیازمند برنامه‌ریزی بلندمدت اقتصادی و چشم‌انداز روشن برای این حوزه بوده تا علاوه بر تأمین هزینه‌ها مشکل بخش‌های اقتصادی و خانگی رفع شود.

وی با بیان اینکه شهرک‌های جدید صنعتی و اقتصادی در کشور ایجاد شده‌اند، افزود: برق مورد نیاز آن‌ها باید توسط وزارت نیرو تأمین شود.

ابوترابی مشارکت بین فعالان صنعتی در احداث پست‌های برق‌رسانی و تولید انرژی پاک را مهم خواند و یادآور شد: وزارت نیرو باید زمینه‌های مشارکت و همکاری‌ها را فراهم کند.

وی با اشاره به راه‌اندازی شهرک‌های جدید صنعتی در تیران و کرون و توسعه کشت گلخانه‌ای در این منطقه تصریح کرد: ۱۲۰۰ مورد درخواست مراکز تولیدی اقتصادی در بخش صنایع و کشاورزی در این شهرستان وجود دارد که بر اساس برآورد اولیه ۱۵ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز دارد.

به اعتقاد این نماینده مجلس وزارت نیرو در یک مقطع زمانی کوتاه‌مدت قادر به تأمین آن نیست و حل این مشکل با مشارکت تشکل‌های صنفی مرتبط با صنایع و کشاورزی قابل رفع خواهد بود.

ابوترابی با بیان اینکه توسعه زیرساخت‌های انرژی غیرقابل‌ انکار است، خاطرنشان کرد: بهره‌گیری از دانش‌های نوین در تولید و مصرف بخش زیادی از کمبودها را جبران می‌کند از این رو شرکت‌های نیرو و گاز باید برنامه‌ریزی بلندمدت داشته باشند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • سازمان اوقاف خود را مخاطب در جبهه پیشران انقلاب اسلامی می‌داند
  • سبدی از اقدامات فنی، فرهنگی، زیرساختی، عمرانی و برقی در مجتمع گردشگری صفه
  • استخر‌های ذخیره آب کشاورزی در چهارمحال و بختیاری مهیای پرورش ماهی
  • آغاز پرورش ماهی در استخرهای ذخیره آب کشاورزی چهارمحال و بختیاری
  • توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان
  • مشکل تأمین برق ناشی از ناترازی درآمد و هزینه‌های شرکت برق است
  • سرمایه گذاری ۲ هزار میلیارد ریالی اوقاف مرکزی در طرح پرورش ماهی
  • آغاز ساخت پایانه مکانیزه مواد معدنی در مجتمع بندری امام خمینی
  • خرید گندم در خوزستان به ۵۶۰ ‌هزار تن رسید
  • خرید گندم در خوزستان به بیش از ۵۶۰ ‌هزار تن رسید