Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-01@18:39:54 GMT

ژاپن سفیر کره جنوبی را احضار کرد

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۱۴۱۵۰

ژاپن سفیر کره جنوبی را احضار کرد

باشگاه خبرنگاران جوان: به نقل از خبرگزاری یونهاپ، مقامات توکیو سفیر ارشد کره جنوبی در ژاپن را امروز (چهارشنبه) در اعتراض به رای دادگاه مبنی بر مصادره دارایی‌های یک شرکت ژاپنی در کره جنوبی به درخواست قربانیان کار اجباری در زمان جنگ، احضار کرد.

سال گذشته، دادگاه عالی کره جنوبی شرکت فولاد نیپون و فلز سامیتومو را برای جبران خسارات چهار تبعه کره جنوبی که در زمان جنگ جهانی دوم به کار اجباری و بدون دست مزد در این شرکت وا داشته شده بودند، محکوم به پرداخت غرامت کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در زمان جنگ جهانی دوم کره جنوبی مستعمره ژاپن بود.

از آنجایی که این شرکت ژاپنی از عمل به حکم دادگاه سرباز زد، شاکیان خواستار مصادره اموال شرکت شدند. دادگاه پوهانگ در جنوب شرقی سئول سه شنبه اعلام کرد این دادخواست را تایید کرده است.

تاکیو آکیبا، معاون وزیر امور خارجه ژاپن، در دیدار با لی سو هون، سفیر کره جنوبی، از این رای دادگاه ابراز تاسف کرد. پس از ۱۰ دقیقه گفتگو، لی به خبرنگاران گفت: سئول و توکیو باید برای جلوگیری از بدتر شدن روابط دوجانبه بیشتر تلاش کنند، به ویژه زمانی که روابط آن‌ها در شرایط دشواری قرار دارد.

بر اساس گزارش کیودو نیوز، ژاپن از لی درخواست کرده است سئول و توکیو درباره مصادره اموال گفتگو‌هایی را آغاز کنند. دارایی‌های مورد نظر ۸۱، ۰۷۵ سهام به ارزش تقریبی ۴۰۰ میلیون ین (۳۵۶ هزار دلار) است. مقامات ژاپنی گفته‌اند تمامی مسائل مربوط به جبران خسارات استعمار در معاهده دولت-دولت در سال ۱۹۶۵ که به منظور عادی سازی روابط دیپلماتیک دوجانبه انجام شد حل و فصل شده است.

منبع: فردا

کلیدواژه: ژاپن سفیر کره جنوبی احضار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۱۴۱۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتراف «آسترازنکا» برای اولین‌بار درباره عوارض جانبی خطرناک واکسن خود

آسترازنکا برای اولین بار اعتراف کرد که واکسن آن علیه ویروس کرونا می‌تواند عوارض جانبی خطرناکی ایجاد کند. بر اساس آنچه روزنامه انگلیسی «تلگراف» منتشر کرده است، این غول داروسازی به دلیل ادعای اینکه واکسن آن که با دانشگاه آکسفورد ساخته شده است در ده‌ها مورد باعث مرگ و آسیب‌های جدی شده است، به همین دلیل در یک دادخواست دسته‌جمعی تحت پیگرد قانونی قرار گرفت. وکلا می‌گویند که واکسن عوارض جانبی ایجاد کرد که تأثیر مخربی بر تعداد از انسان‌ها داشته است.

براساس گزارش الشرق الاوسط، اولین پرونده علیه آسترازنکا سال گذشته توسط پدر دو فرزند، جیمی اسکات، که پس از دریافت این واکسن در آوریل ۲۰۲۱ دچار خونریزی مغزی شد، به دادگاه ارائه شد. آسترازنکا این دعاوی را به چالش می‌کشد، اما در یک سند قانونی که در فوریه به دادگاه عالی ارائه شد، پذیرفت که واکسن این شرکت علیه کروناویروس در مواردی، باعث ایجاد لخته خون و کاهش پلاکت خوان در افراد شده است.

۵۱ پرونده علیه آسترازنکا در دادگاه عالی مطرح شده است که قربانیان و بستگان آنها خواهان غرامتی به ارزش ۱۰۰ میلیون پوند هستند. اعتراف آسترازنکا که در دفاع قانونی از پرونده دادگاه عالی آقای اسکات بیان شد، در پی کشمکش‌های حقوقی شدید صورت گرفت. اگر شرکت دارو گواهی دهد که واکسن در موارد خاص قانونی باعث بیماری جدی و مرگ شده است، این می‌تواند منجر به پرداخت خسارت شود.

آسترازنکا در پاسخ نامه‌ای که در می ۲۰۲۳ به وکلای آقای اسکات ارسال شده است، ادعا کرد که واکسن در سطح کلی باعث لخته شدن خون نمی‌شود. اما در یک سند قانونی که در فوریه به دیوان عالی ارائه شد، این شرکت گفت: مشخص شده است که واکسن در موارد بسیار نادری می‌تواند باعث ایجاد لخته خوان شود. مکانیسم علت ناشناخته است. علاوه بر این، در غیاب واکسن آسترازنکا (یا هر واکسنی) نیز لخته می‌تواند ایجاد شود. در مقابل وکلا استدلال می‌کنند که واکسن آسترازنکا در افزایش سرعت لخته خوان بسیار فعال عمل کرده است، چیزی که شرکت به شدت آن را رد می‌کند.

چند ماه پس از معرفی واکسن آسترازنکا، دانشمندان عوارض جانبی بالقوه جدی را شناسایی کردند. سپس توصیه شد که یک واکسن جایگزین به افراد زیر چهل سال داده شود، زیرا خطر واکسن آسترازنکا بیشتر از آسیب ناشی از ویروس کرونا است.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • رای دادگاه تجدیدنظر به محکومیت کقزوی!
  • پس از ژاپن، کره جنوبی هم خواهان پیوستن به پیمان امنیتی «آکوس» است
  • پویش هر کارمند یک سفیر و حامی آب راه‌اندازی شود
  • روز معلم در این کشور هر روز جشن گرفته می‌شود
  • کره‌ جنوبی به دنبال عضویت در پیمان «آکوس»
  • بهترین فیلم های سامورایی قرن بیست و یکم؛ از The Last Ronin تا ۱۳ Assassins (+عکس)
  • هیئت منصفه دادگاه مطبوعات مدیرمسئول رویداد۲۴ را مجرم دانست
  • آفریقای جنوبی: از نزدیک تحقیقات دادگاه لاهه را دنبال می‌کنیم
  • اعتراف «آسترازنکا» برای اولین‌بار درباره عوارض جانبی خطرناک واکسن خود
  • رونمایی از اولین موتور احتراقی غیرآلاینده جهان در ژاپن