Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-04-30@00:13:29 GMT

معلم و شلوار ٢٦٠‌هزار تومانی بچه محصل

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۱۴۵۹۳

جماعت افراط و تفریط هستیم و عجیب نیست که از راه ناصواب دیروز به راه ناصواب‌تر امروز تغییر مسیر داده باشیم! آفتاب‌‌نیوز : «قطعه فیلم جدیدی که از یکی از کلاس‌های مدارس کشور لو رفته، معلمی را به تصویر می‌کشد که اصرار دارد دانش‌آموز را برای تنبیه چند ثانیه در مقابل نیمکت‌ها روی زمین بنشاند. دبیر اصرار می‌کند و دانش‌آموز طفره می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نهایتا کار به جایی می‌رسد که آموزگار با توسل به فن زیر دو خم حرفش را به کرسی می‌نشاند بلکه از حراج تتمه آبرویش جلوی چشم بقیه بچه‌ها جلوگیری کند.
برخی سایت‌ها و خبرگزاری‌ها اصرار دارند با تیتر «تنبیه ناشایست» از کاربران‌شان علیه معلم کامنت‌های جنجالی بگیرند اما راستش در ثانیه به ثانیه این قطعه فیلم دردناک اتفاقا شخص معلم است که در جایگاه قربانی مظلوم قرار می‌گیرد و همدلی بیشتری را برمی‌انگیزد. رفتار آموزگار با آن‌ چه متولدان دهه‌های پنجاه و شصت در مدارس دیده‌اند، توفیر کهکشانی دارد. از دبیر بینوا نه کلمه زشتی شنیده می‌شود و نه اقدام به استفاده از زور بازو! او فقط اصرار دارد تنبیه مختصری که درست یا غلط برای دانش‌آموز در نظر گرفته، ولو برای چند ثانیه اجرا شود اما پسرک سر باز می‌زند. انگار نسل مطیع دیروز که بی‌هیچ شکایتی دستش را جلوی ترکه معلم می‌گرفت و تا پای جان کتک می‌خورد، ناگهان در زمین فرو رفته و جای خودش را به نسلی داده که رخ به رخ بزرگترش برای او خط و نشان می‌کشد. نسل قبلی شاید ترجیح می‌داد که سخت‌ترین لحظات را پشت سر بگذارد اما راز بی‌انضباطی او در چارچوب کلاس دفن شود، چون در غیر این صورت تنبیه بزرگ‌تر از سوی پدر و مادر از راه می‌رسید.
نسل فعلی اما آماده است تا بعد از هر اوقات‌تلخی کوچکی، والدینش را برای انتقام‌کشی از اولیای مدرسه بسیج کند. به‌ هر حال جماعت افراط و تفریط هستیم و عجیب نیست که از راه ناصواب دیروز به راه ناصواب‌تر امروز تغییر مسیر داده باشیم!
لابه‌لای کشمکش معلم و محصل در ویدیوی مزبور اما تلخ‌ترین لحظه شاید آنجاست که دانش‌آموز مورد نظر می‌گوید: «٢٦٠‌هزار تومان پول شلوار دادم، روی زمین نمی‌نشینم.» این لحظه یادآور قطعه فیلم معروف دیگری است که راننده متخلف لندکروز، پلیس راهور را به باد کتک گرفته بود و بر سرش فریاد می‌کشید: «یک‌میلیارد به من ضرر زدی. اصلا می‌دانی یک‌میلیارد چقدر است؟» راننده و دانش‌آموز راست می‌گویند؛ نه معلم با حقوق پایه یک‌ونیم میلیونی‌اش درک درستی از شلوار ٢٦٠‌هزار تومانی دارد و نه لابد پلیس با آن دریافتی اندکش قادر است ذهنیتی از رقم مخوف یک‌میلیارد تومان داشته باشد.
این نمایی مختصر و گویا از وضع رفاهی و جایگاه اجتماعی برخی از کلیدی‌ترین مشاغل سرزمین ماست؛ جامعه‌ای که راننده لوکس‌سوارش از پشت شیشه‌های تفرعن به ضابط نظم نگاه می‌کند، باید هم پسربچه‌هایی داشته باشد که پز شلوار ٢٦٠‌هزار تومانی‌شان را به آموزگار بدهند؛ معلم تا خرخره گرفتاری که لابد اگر زورش می‌رسید، شغل دیگری را برای تأمین معاش اختیار می‌کرد. او اما از جبر روزگار اینجاست؛ جایی که حتی اگر موبایل آن دانش‌آموز دیگر را که مخفیانه در حال تصویربرداری است از دستش بیرون بکشد، بچه فریاد خواهد زد: «هی، بده به من گوشی سه میلیونی‌ام را!»
منبع: شهروند

منبع: آفتاب

کلیدواژه: معلم تنبیه دانش آموز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۱۴۵۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم

معاون آموزش ابتدایی وزارت آموزش‌وپرورش با بیان اینکه ۲ امتحان «ریاضی» و «علوم» پایه ششم به صورت هماهنگ کشوری برگزار می‌شود، گفت: امتحانات پایه ششم همواره به صورت هماهنگ منطقه‌ای برگزار و ارزش‌یابی دانش‌آموزان در دوره ابتدایی (پایه اول تا ششم) به صورت توصیفی انجام می‌گیرد اما مقرر شده امتحانات ۲ درس مذکور به صورت هماهنگ کشوری برگزار شود.

حمید طریفی حسینی در گفت‌وگو با ایسنا، درخصوص جزییات این خبر اظهار کرد: معلم خود دانش‌آموزان پایه ششم اوراق امتحانی «ریاضی» و «علوم» را تصحیح خواهند کرد و عملکرد دانش‌آموزان به عنوان ابزاری در کار پوشه آنها در نظر گرفته می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در این آزمون، معلم بر اساس ارزشیابی که در طول سال تحصیلی از دانش آموز و از طریق فعالیت‌های آموزشی طول سال تحصیلی اعم از تکالیف، آزمون‌های مستمر، تکالیف مهارت محور و در واقع اطلاعات مربوط به کار پوشه دانش‌آموز، نمره پایانی را تعیین می‌کند افزود: امتحاناتی هم که در انتهای دوره تحصیلی پایه ششم اخذ می‌شود، به عنوان یکی از ابزارهای سنجش اندازه گیری است که در اختیار معلم مربوطه قرار می گیرد و در واقع قضاوت را در مورد دانش آموز تکمیل می‌کند.

معاون وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه قبلا طراحی سوالات توسط گروه‌های آموزشی مناطق در سطح شهرستان و منطقه طراحی می شد ادامه داد: اما اکنون سوالات امتحانی توسط گروه‌های آموزشی در معاونت آموزشی ابتدایی و در سطح ستاد طراحی می‌شود.

طریفی با بیان اینکه همچنین مقرر است امتحانات هماهنگ توسط خود معلم و در کلاس مربوطه برگزار شود گفت: هدف برگزاری دو آزمون کشوری ریاضی و علوم ارزیابی کلیت نظام آموزشی است.

وی افزود: با این کار ارزیابی دقیقی از عملکرد نظام آموزشی و کیفیت آموزشی خواهیم داشت تا نحوه اجرای آزمون، تصحیح اوراق امتحانی، نمره دهی به دانش آموزان، اعمال و فرآیندهای ارزشیابی دانش آموز توسط معلم مربوطه به مشابه سایر آزمون‌های مداد کاغذی که در طول سال تحصیلی گرفته می‌شده، انجام می شود لذا این آزمون به عنوان یکی از ملاک‌های ارزشیابی پایانی دانش‌آموز استفاده خواهد شد.

وی اظهار کرد: ارزشیابی تحصیلی دانش آموزان دوره ابتدایی به صورت «توصیفی» در طول سال تحصیلی بر اساس آیین نامه ارزشیابی پیشرفت تحصیلی و مصوبات شورای عالی آموزش و پرورش انجام می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عدالت آموزشی در مناطق شهری و روستایی گلستان مستقر شده است
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • ۲۹۸ دانش آموز و ۹۳ معلم ابلاع صلح یاری دریافت کردند
  • رقابت قرآنی ۱۲۰۰ دانش‌آموز و معلم در کهگیلویه و بویراحمد
  • معلمان سکانداران تربیت علمی و اخلاقی جامعه‌اند
  • ۳۲۰ دانش آموز برتر استان یزد تجلیل می‌شوند‌
  • فیلم؛ بازی دانش آموزان با مرگ برای رسیدن به مدرسه
  • جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم
  • به هنرستان‌ها توجه ویژه شود
  • برنامه امتحانات نهایی خردادماه ۱۴۰۳ چیست؟