Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اتاق خبر»
2024-05-01@13:00:39 GMT

کارگران فصلی و ساختمانی هم سبدکالا می‌گیرند

تاریخ انتشار: ۲۰ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۱۵۳۸۲

کارگران فصلی و ساختمانی هم سبدکالا می‌گیرند

 

به گزارش اتاق خبر، به نقل از ایسنا، وزیر تعاون، کارو رفاه اجتماعی این هفته اعلام کرد که بعد از توزیع بسته حمایتی بازنشستگان تامین اجتماعی، نوبت به بیمه‌شدگان شاغل در بخشهای دولتی و غیردولتی می‌رسد که حقوق زیر سه میلیون تومان دارند.

به گفته شریعتمداری، لیست حقوق این افراد از سوی تامین اجتماعی ارسال شده و به محض دریافت اعتبار خزانه، توزیع سبد کالا آغاز می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آنطور که وزیر کار گفته تمام بیمه‌گذارانی که حقوق و دستمزدشان در بخش‌های غیردولتی پرداخت می‌شود ولی تامین اجتماعی لیست بیمه‌شان را دراختیار دارد، سبد کالا می‌گیرند.

 ۴۹.۹ درصد شاغلین بیش از استاندارد کار می‌کنند

تازه‌ترین نتایج طرح آمارگیری نیروی کار نشان می‌دهد که در پاییز ۱۳۹۷ سهم جمعیت بیکار فارغ التحصیل آموزش عالی از کل بیکاران ۴۰.۷ درصد بوده است و این سهم در بین زنان نسبت به مردان و در نقاط شهری نسبت به روستایی بالاتر است.

این گزارش در بررسی سهم شاغلین ۱۰ ساله و بیشتر با ساعت کار معمول ۴۹ ساعت و بیش‌تر حاکی از آن است که ۳۶.۵ درصد شاغلین به طور معمول ۴۹ ساعت درهفته و بیش از استاندارد کار می‌کنند.

همچنین بررسی اشتغال در بخش‌های عمده فعالیت اقتصادی نشان می‌دهد که بخش خدمات با ۴۹.۹ درصد بیش‌ترین سهم اشتغال را به خود اختصاص داده است و بخشهای صنعت با ۳۲.۹ درصد و کشاورزی با ۱۷.۲ درصد در رده بعدی قرار دارند.

امضای قرارداد ۲۲ میلیون یورویی با هشت برند بین المللی در حوزه پوشاک

به گفته معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزیر کار، ظرف ۸ ماه گذشته ۲۲ میلیون یورو قرارداد با ۸ برند بین المللی در حوزه پوشاک بسته شده و سرمایه‌گذار خارجی صاحب برند در ایران سرمایه‌گذاری کرده است که در نتیجه این امر، شرکتهای ایرانی نیز برای فعال شدن در این حوزه اعلام آمادگی کرده‌اند.

عیسی منصوری با اشاره به اجرای طرح اشتغال روستایی، از شناسایی ۴۹۶۰ روستای کانونی خبرداد و گفت: با اجرای طرح اشتغال روستایی، بازگشت به روستاها آغاز شده و ۱۳۷ روستای کانونی که‌ بیش‌ترین داده و ستانده را با روستاها همجوار دارند برای توسعه طرح‌های اشتغال انتخاب شده است.

وی همچنین از تغییر و اصلاح الگوی کشت محصولاتی همچون گندم و جایگزین کردن آن با گیاهان دارویی و زعفران در برخی مناطق روستایی خبر داد و ابراز امیدواری کرد: در سایر رسته‌های پرظرفیت نیز این طرح گسترش یابد.

ایجاد اتاق‌های فکر بخش تعاون 

این هفته معاون امور تعاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر لزوم بررسی چالشها و مشکلات قضایی و حقوقی تعاونی‌ها تاکید کرد و ایجاد اتاق‌های فکر بخش تعاون و شناسایی نقاط قوت و ضعف تعاونی‌ها را خواستار شد.

‌مجمدجعفر کبیری از مشکلات ساختاری اقتصاد کشور به عنوان یکی از موانع جذب سرمایه‌گذاری خارجی نام برد و گفت: یکی از راههای برون رفت از این شرایط، حمایت از بنگاههای کوچک و متوسط و تعاونی‌ها است.

توقف ثبت نام در کارا تا اطلاع ثانوی  

سامانه کارا که به منظور ثبت نام متقاضیان وام اشتغال روستایی راه اندازی شده، مدتی است که بسته است.

آنطور که معاون توسعه اشتغال وزیر کار می‌گوید: تکمیل ظرفیت پذیرش طرح‌های اشتغال روستایی موجب شده تا ثبت نام در سامانه کارا تا اطلاع ثانوی متوقف شود.

به گفته وی، فلسفه پرداخت وام اشتغال روستایی، توسعه اشتغال و ایجاد فرصتهای شغلی برای جمعیت روستایی و عشایری است.

درصد بیکاری فارغ التحصیلان دانشگاهی

امید علی پارسا ـ رئیس مرکز آمار ایران این هفته سهم فارغ التحصیلان دانشگاهی از کل بیکاران کشور را ۴۰.۵ درصد اعلام کرد و گفت: نزدیک به ۵۵۰ هزار شغل طی ۹ ماهه امسال ایجاد شده اما به نسبت برنامه و نیاز کشور که حدود ۹۰۰ هزار شغل است، عقب هستیم.

به گفته وی، بخش اعظمی از جوانان به دنبال استخدام و اشتغال در بخشهای دولتی هستند  و ایجاد شغل در کشور به دلیل بروکراسی‌های پیچیده اداری سخت و دشوار شده است.

انتهای پیام/

منبع: اتاق خبر

کلیدواژه: قالیبافان فارغ التحصيلان دانشگاهي سبد كالا اشتغال استخدام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.otaghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اتاق خبر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۱۵۳۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیگر بهانه‌ای برای بیمه نکردن کارگران ساختمانی وجود ندارد

قانون بیمه کارگران ساختمانی در هفته کارگر از سوی رییس جمهور ابلاغ شد تا روزنه‌ای برای تحقق آرزوی دیرینه کارگران ساختمانی که سال‌ها در انتظار بیمه لحظه شماری می‌کردند، گشوده شود.

به به گزارش ایسنا، رئیس جمهور در اجرای اصل ۱۲۳ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، «قانون تفسیر ماده (۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی» را که ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ در جلسه علنی مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ به تأیید شورای نگهبان رسید، جهت اجرا به وزارت کشور، وزارت راه و شهرسازی، وزارت امور اقتصادی و دارایی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ابلاغ کرد.

قانون بیمه کارگران ساختمانی در خصوص تغییرات ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی مبنی بر تغییر وضعیت منابع درآمدی سازمان تامین اجتماعی به مجلس ارائه شد و مجلس فروردین ماه امسال با تصویب کلیات و جزییات طرح استفساریه ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی، سازوکاری برای پرداخت بیمه کارگران ساختمانی تعیین کرد.

کارگر ساختمانی جزو مشاغل سخت و زیان‌آور به شمار می‌رود و طبق آمارها بیشترین حوادث ناشی از کار مربوط به فعالیت در کارگاه‌های ساختمانی و بخش ساختمان است.

برابر آمارها ۵۰ درصد حوادث کشور مربوط به کارگران ساختمانی و ۵۰ درصد مابقی حوادث، مربوط به بیمه‌شدگان دیگر مشاغل است که این مساله اهمیت بیمه کارگران ساختمانی را بیش از پیش نشان می‌دهد.

روز گذشته در گردهمایی جشنواره امتنان که با حضور رئیس جمهور، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و کارگران منتخب برگزار شد، حل مسأله بیمه کارگران ساختمانی و تامین مسکن کارگران مورد تاکید قرار گرفت.

علیرضا محجوب - دبیرکل خانه کارگر از رئیس جمهور خواست تا موضوع بیمه کارگران ساختمانی را رسیدگی کند و گفت: بیمه کارگران ساختمانی مدام به محاق می‌رود و کم اهمیت‌تر نزد مسئولین می‌شود. از شما خواهش می‌کنیم که به این موضوع رسیدگی کنید.

وی با بیان اینکه حل مشکل بیمه کارگران ساختمانی به بن بست رسیده است، توجه به بیمه کارگران ساختمانی و کمک به این قشر از کارگران را توجه به شریف‌ترین بخش کارگران کشور دانست.

بر اساس استفساریه ماده ۵ قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی، مقرر شد که ۲۵ درصد از عوارض شهرداری به سازمان تامین اجتماعی به منظور بیمه کارگران ساختمانی اختصاص پیدا کند تا کارگر ساختمانی مورد حمایت قرار گیرد. همچنین از محل مواد ۹۹ و ۱۰۰ قانون شهرداری حق بیمه کارگران ساختمانی به جهت اینکه ساخت و ساز به واسطه آنها صورت می گیرد، پرداخت شود. با تعیین این ساز و کار دیگر مشکلی برای بیمه کارگران ساختمانی وجود ندارد چون هم منافع تامین اجتماعی از محل بیمه کارگران ساختمانی تامین شده و هم منابع بیمه کارگران مشخص شده است.

به گزارش ایسنا، با ابلاغ قانون تفسیر ماده(۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی توسط رئیس جمهور، سازمان تامین اجتماعی موظف است به تعهد قطعی خود در خصوص بیمه کارگران ساختمانی عمل کند و به آرزوی دیرینه کارگران ساختمانی که سال‌ها در انتظار بهره مندی از مزایای بیمه اجتماعی لحظه شماری می کردند، جامه عمل بپوشاند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بیش از ۴ هزار کارگر قمی در انتظار بیمه
  • مشکل بیمه کارگران ساختمانی حل شد؟
  • دیگر بهانه‌ای برای بیمه نکردن کارگران ساختمانی وجود ندارد
  • نرخ بیکاری بزرگترین اقتصاد اروپا چه میزان است؟
  • ۱۰۸ درصد تعهدات اشتغال در رودسر محقق شده است
  • لایحه امنیت شغل کارگران امروز در دولت تصویب شد
  • دو هزار کارگر ساختمانی در میاندوآب بیمه ندارند
  • بیش از ۱۳ هزار کارگر ساختمانی در مرکزی تحت پوشش بیمه هستند
  • استان مرکزی دارای بیکاری پنهان است
  • نرخ بیکاری در قزوین به ۴.۷ درصد کاهش یافت