Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد هرمزگان با اشاره به راه اندازی نیروگاه های خورشیدی در این استان گفت: ایجاد اشتغال پایدار، درآمدزایی و تولید انرژی پاک از اهداف راه اندازی نیروگاه های 5کیلوواتی برق خانگی است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ عبدالرضا خسروانی، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد هرمزگان در گفتگو با خبرنگار هرمز؛ با اشاره به راه اندازی نیروگاه های خورشیدی 5کیلواتی خانگی در این استان اظهار کرد: نیروگاه های تولید انرژی برق خانگی بعنوان یکی از انرژی های پاک یک سال و نیم پیش با هدف اشتغالزایی مددجویان کلیدخورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان با بیان اینکه تولید برق خانگی به فعالیت فیزیکی خاصی نیاز ندارد، بیان کرد: فراهم نمودن زمینه اشتغال سالمندان سرپرست خانوار و کسانی که توانایی انجام فعالیت های جسمانی سخت را ندارند، جامعه هدف مورد نظر در اجرای این طرح بودند.

خسروانی با اشاره به نحوه تولید برق توسط این نیروگاه های خانگی اظهار کرد: برای اینکه برق مصرفی توسط پنل های خورشیدی تولید شود اول هر صبح باید صفحات مورد نظر به خوبی تمیز شوند.

وی  با بیان اینکه هر پنل خورشیدی زمینه اشتغال یک نفر را فراهم می کند، افزود: برای تضمین خرید میزان برق تولیدی با شرکت توزیع برق قرارداد 20 ساله منعقد شده که قیمت پرداختی در 10سال آغاز به فعالیت ثابت اما پس از این بازه زمانی به این مبلغ اضافه می شود.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان با اشاره به نحوه پرداخت میزان برق تولیدی گفت: شرکت توزیع برق با قرائت از راه دور کنتور مبلغ متناسب با میزان برق تولیدی را به حساب افراد مجری طرح واریز می کند.

خسروانی با بیان اینکه میزان برق تولید به آفتابی بودن و پاک نگه داشتن صفحات پنل ها بستگی دارد، اظهار کرد: مبلغ دریافتی ماهیانه بین 750 الی 850 هزار تومان است که هر دوماه یکبار پرداخت می شود.

وی با اشاره به میزان سرمایه اولیه برای اجرای این طرح تصریح کرد: سرمایه مورد نیاز برای اجرای این طرح  25 الی 30 ملیون تومان است که از محل اعتبارات صندوق امداد و ولایت استان پرداخت می شود.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد استان با اشاره به اینکه تاکنون 52 طرح تولید برق خانگی در استان  اجرا شده است، اظهار کرد: علاوه بر طرح های اجرا شده در حال حاضر 20 طرح پس از مطالعه و تایید شرکت توزیع برق در مراحل اخذ تسهیلات و نصب بروی پشت بام خانه قرار می گیرند.

خسروانی با بیان اینکه طرح برق خورشیدی در شهرستان های میناب، رودان، رودخانه، حاجی آباد و بستک اجرا شده است، خاطرنشان کرد: شهرستان بستک با راه اندازی 27 نیروگاه خورشیدی رتبه نخست تولید انرژی پاک را به خود اختصاص داده است.

 

 

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۱۶۷۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان

به گزارش تابناک اقتصادی؛ سال ۱۴۰۲ در زیست بوم نوآوری و فناوری ایران،‌ سرشار از رویش ها و شکفتن ها بود. در این سال تحولات فراوانی در زمینه ی علم و فناوری در کشور رخ داد، این تحولات مسیر مشارکت شرکت های دانش بنیان و مردم را در عرصه ی تولید و رونق اقتصاد دانش‌بنیان هموار کرد. از این تحولات می توان به راه اندازی ستادهای جدید اقتصاد دانش‌بنیان تا اجرای آیین نامه جدید ارزیابی شرکت های دانش بنیان و....... اشاره کرد؛ این تغییر و تحولات درواقع نویدبخش دستاورد ها و توفیقاتی عظیم در آینده ای بسیار نزدیک است.

رشد چشمگیر و پرشتاب تعداد شرکت های دانش بنیان و افزایش حدود ۲۰۰ درصدی صادرات دانش بنیان کشور در یک سال اخیر، نشان دهنده بسترسازی مناسب، پویایی و رشد جهشی در زیست بوم نوآوری و فناوری کشور و فضای مساعدی است که در راستای تحقق شعار امسال مبنی بر «جهش تولید با مشارکت مردم» در عرصه اقتصاد دانش‌بنیان کشور فراهم شده است.

نماینده مردم اسدآباد در مجلس شورای اسلامی در خصوص شعار سال و رشد اقتصاد دانش بنیان بیان کرد: باید به موضوعات جوان، علم و دانش توجه ویژه ای کرد. گیرایی و  انگیزه برای کسب اطلاعات علمی در یک جوان می تواند موثر در پیشرفت دانش بنیان باشد. با توجه به شعار سال، مشارکت مردم در جهش تولید و جذب نخبگان و استعدادها در شرکت های دانش بنیان مهم است. بنابراین باید در جهت رشد و توسعه ی  این شرکت ها حمایت لازم از آن ها صورت گیرد.

کیومرث سرمدی در ادامه تصریح کرد: عمده دغدغه ی مردم و مسئولین به خصوص مقام معظم رهبری موضوع معیشت و اقتصاد مردم است در واقع شعار امسال هم که مقام معظم رهبری آن را مشارکت مردم در تولید خواندند، حمایت از شرکت های دانش بنیان با هدف آوردن مردم پای کار و استفاده از علم و توان بالای آن هاست. در این شرایط جوانان با انگیزه و با استعداد، نخبگان و افرادی که توانایی بالایی دارند می توانند بیایند و رشد تولید را افزایش دهند. مردمی سازی اقتصاد کشور و جهش تولید و توسعه صنعتی کشور با مشارکت مردم، مبتنی بر توسعه ی اقتصاد دانش بنیان با دانش بنیان شدن صنایع بزرگ به کمک شرکت های تواتمند دانش بنیان است.

عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی در پایان تاکید کرد: باید توجه به بومی گزینی، داشته ها و توانمندی های داخلی و ایجاد ارزش افزوده در زنجیره ی تولید به گونه ی حمایتی باشد یعنی تولید کننده به توسعه ی تولید داخلی تشویق شود، درواقع باید هم شرکت های دانش بنیان تولید کننده تشویق شوند و هم از طرفی وزارت خانه ها و ارگان های دولتی، بخش های خصوصی را مجاب کنند تا تولیدات شرکت های دانش بنیان را خریداری و استفاده نمایند. در این شرایط قطعا تولید کنندگان در رشد تولید و همچنین افزایش کیفیت تشویق می شوند.

 

دیگر خبرها

  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • مردمی کردن اقتصاد توسعه پایدار کشور را به دنبال دارد
  • تحقق ۱۳۵ درصدی تعهدات اشتغالزایی در مهاباد
  • رفع موانع تولید در مسیر تحقق شعار سال با نگاه مسأله محور
  • اعطای نشان درجه یک اقتصاد مقاومتی به مدیرعامل پاکسان
  • تلاش ها برای تحقق تابستان بدون خاموشی در قم
  • اقتصاد مقاومتی با اتکا به تولید داخل محقق می‌شود
  • رفع موانع در مسیر تحقق شعار سال در دستور کار دادگستری اصفهان
  • آغاز نهضت تولید محصول سبز با برق سبز در مه‌ولات
  • سه هزار و ۳۵۴ پروانه راه‌اندازی گلخانه خانگی در سیستان و بلوچستان صادر شد