Web Analytics Made Easy - Statcounter

همدان- محمد مددی گفت: در استان همدان ظرفیت مناسب برای تولید چینی‌بهداشتی فراهم شده است اما اکنون متاسفانه از ۱۲۹ فعال تولیدی چینی بهداشتی استان ۹۱ واحد پروانه استاندارد ندارند.

به گزارش خبرنگار قدس آنلاین، محمد مددی مدیر اداره کل استاندارد همدان اظهار کرد: ۵ واحد از واحدهای بدون پروانه هم برای دریافت پروانه استاندارد اقدام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین افزون بر این باید یک مدیریت بهبود مستمر کیفیت هم در همه مراکز تولید وجود داشته باشد.

وی گفت: استانداردسازی واحدهای تولیدی چینی‌آلات بهداشتی از سال ۹۲ اجباری شده که براساس آخرین آمار ۱۲۹ واحد در استان شناسایی شده است که از این تعداد  ۳۳ واحد پروانه استاندارد دارندو ۹۱ واحد بدون استاندارد هستند و پنج واحد هم برای دریافت پروانه استاندارد اقدام کردند.

وی تصریح کرد:رعایت ماده ۱۵ قانون استاندارد برای همه واحدهای فعال تولید چینی بهداشتی الزامی است و تولید، توزیع و فروش چینی بهداشتی بدون پروانه استاندارد غیرقانونی است و قانون برای افرادی که از این ماده قانونی تخلف کنند حبس تعزیری درجه ۶ و جزای نقدی درجه ۳ پیش‌بینی کرده است.

مددی در زمینه اخذ گواهینامه معاینه فنی موتورخانه نیز گفت: تنها ۱۷ مورد برای اخذ این گواهینامه به اداره استاندارد مراجعه کرده‌اند و دستگاه‌های اقدام‌کننده نیز شامل دانشگاه ملایر، بانک توسعه تعاون و اداره کل استاندارد استان بوده است.

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: استاندارد همدان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۱۷۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان حراج بعدی شمش طلا مشخص شد

بیست و یکمین حراج شمش طلا بناست؛ روز یک‌شنبه (۹ اردیبهشت) در مرکز مبادله ارز و طلای ایران برگزار شود.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، بیست و یکمین حراج شمش طلا در مرکز مبادله ایران در حالی بناست هفته آینده برگزار شود که طی ۲۰ حراج حضوری شمش طلا در این مرکز و طی ۳ ماه حجم معاملات طلا از مرز ۲،۷ تن گذشت.

حراج حضوری شمش طلا از (۲۷ دی ۱۴۰۲) در مرکز مبادله ایران آغاز و با گذشت ۳ ماه و برگزاری ۲۰ حراج، ۲۷۱۶ کیلوگرم شمش طلای استاندارد با عیار حداقل ۹۹۵ در هزار معامله شد.

بر اساس شیوه نامه نحوه برگزاری حراج حضوری شمش طلای استاندارد در مرکز مبادله ارز و طلای ایران مورخ ۹ بهمن ماه ۱۴۰۲، بیست و یکمین جلسه حراج شمش طلای استاندارد، روز یک‌شنبه (۹ اردیبهشت) برگزار می‌شود.

زمان جلسه حراج از ساعت (۱۲ تا ۱۶) است؛ وجه‌الضمان مبلغ ۳ میلیارد و ۵۰۰ میلیون ریال (۳،۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰ ریال) به ازای هر قطعه شمش طلای استاندارد است. متقاضی خرید می‌تواند تا ساعت ۲۴ روز شنبه (۸ اردیبهشت) مبلغ وجه‌الضمان را پرداخت کند.

طبق اعلام مرکز مبادله، مبلغ وجه‌الضمان باید به حساب واسط مرکز مبادله ارز و طلای ایران، مشروط به تأیید واریز وجه از سوی این مرکز واریز شود.

دیگر خبرها

  • جوجه ریزی بدون دریافت گواهی بهداشت ‌غیرمجاز است
  • رعایت نکات بهداشتی در استفاده از حشره کش‌های خانگی
  • خلیل آباد کمترین واحد صنفی بدون مجوز را دارد
  • زمان حراج بعدی شمش طلا مشخص شد
  • کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق در اشتهارد
  • رشد ۱۷ درصدی جوجه ریزی در واحدهای مرغداری سیستان وبلوچستان
  • زمان حراج بعدی شمش طلا مشخص شد+شرایط
  • جریمه نقدی یک میلیاردی برای واحد تولیدی متخلف
  • یک میلیارد و یکصد میلیون ریال جریمه نقدی برای واحد تولیدی متخلف
  • خلیل آباد کمترین واحد صنفی بدون پروانه را دارد