Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از بیرجند ،شیخ عبدالله صالح  قائم مقام جمعیت عمل اسلامی بحرین در بیرجند در همایش بین المللی ۴۰ سال مبارزه با اسلام آمریکایی در بیرجند گفت:انقلاب اسلامی نعمت بزرگی است که باید برای آن هزینه کرد.

وی افزود:از زمانی که انقلاب شکل گرفت همه در ایران و کشور‌های دیگر نیز از این انقلاب بهره بردیم، زیرا قبل از انقلاب همه از رفتن به مساجد و حجاب منع می‌شدند، اما انقلاب سبب امنیت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شیخ عبدالله صالح با بیان اینکه ۴۰ سال از این انقلابی که خون‌های زیادی برایش ریخته شد و تلاش‌های زیادی برای آن اتفاق افتاده است می گذرد،افزود:در این ۴۰ سال جنگ‌های داخلی بین ولایت و حکومت و جنگ هشت ساله از طرف بعثی‌ها تحمیل شد که در تمام این مشکلات و سختی‌هایی که وجود دارد پیروز و سربلند خارج شدیم.

قائم مقام و دبیر کل جمعیت عمل اسلامی بحرین گفت: ارزش  انقلاب این است که اگر این انقلاب را نداشتید درست است که مشکلات زیادی را داشتیم، اما خیلی جان‌ها و مال‌های خود را از دست می‌دادند، زیرا قطعا زیر سلطه استکبار بودیم.

وی با بیان اینکه در چهره شما  ایرانیان آرزو‌های بلندی را می‌بینم، افزود: این انقلاب ادامه دارد  تا به رهبری امام خامنه‌ای  به دست امام زمان برسد و ما امروز در نعمت بزرگی هستیم و آن نعمت این است که جمهوری اسلامی را داریم و باید هرچه داریم خرج کنیم تا این نظام بماند.

سید حسن حاج یحیی از فعالان فرهنگی شهرک فوعه کفریا کشور سوریه گفت: ما در سوریه و لبنان و بحرین پیروز شدیم و دشمن فهمیده است که دیگر در جنگ نظامی نمی‌تواند بجنگد.

وی با بیان اینکه شما امروز نباید فریب دشمنان را بخورید، افزود:  امروز چیزی که مانده است جنگ اقتصادی و فرهنگی است و باید مبارزه کنیم.

فعال فرهنگی شهرک فوعه و کفریا گفت: رسانه و تفرقه دو سلاحی بود که علیه ما در سوریه استفاده کردند، زیرا رسانه همان شبکه الجزیره بود که اخبار دروغ تفرقه و آشوب را پخش می‌کرد و مردم ما این فریب را خوردند دولت بعد از ۵ ماه توضیح داد که شبکه الجزیره با یک عکس این موج رسانه‌ای را ایجاد کرده است.

وی با بیان اینکه مردم ما فریب سخنان دروغین رسانه الجزیره را  خورده  و باور و گروه‌های زیادی تفکیک شده اند و نمی‌دانند با چه کسی می‌جنگند،افزود: ما قبل از جمهوری اسلامی ایران این مقدار شجاع و توانمند نبودیم، اما مردم در این فرصت چهار ساله جنگ ساکت نماندند و عزاداری‌های خود را برگزار کرده و این قدرت و پشتوانه از مردم و ولایت فقیه ایران است.

 فعال فرهنگی شهرک فوعه و کفریا گفت: از همه شما خواهشی دارم و آن این است که  از ولایت فقیه و جمهوری اسلامی ایران پشتیبانی کنید.

انتهای پیام/غ

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: انقلاب اسلامی آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۱۷۰۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نگاهی به سینمای کارگری ایران به مناسبت روز کارگر

گرچه سینمای کارگری در ایران به‌دنبال سینمای نئورئالیسم ایتالیا پیش از وقوع انقلاب اسلامی کلید خورد، اما دیری نپایید که با گذشت سال‌های نه چندان طولانی از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی، سینمای کارگری رنگ بیشتری به خود گرفت؛ سینمایی که گذشته از سهراب شهیدثالث و کامران شیردل تا پیش از نیمه دوم دهه ۵۰، خسرو سینایی، عباس کیارستمی، رخشان بنی‌اعتماد، کیانوش عیاری، ابوالفضل جلیلی، اصغر فرهادی و سعید روستایی را در دایره مهم‌ترین فیلمسازان خود از بعد از وقوع انقلاب می‌بیند.

در کنار فیلم‌هایی، چون «نگهبان شب» و «جنگ جهانی سوم» از رضا میرکریمی و هومن سیدی که مهم‌ترین نماینده‌های آثار کارگری اخیر سینمای ایران شمرده می‌شوند، از «به‌آهستگی» مازیار میری، «چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت» وحید جلیلوند، «خداحافظی طولانی» فرزاد موتمن، «شیفت شب» نیکی کریمی، «پنج ستاره» مهشید افشارزاده و «ساعت ۵ عصر» مهران مدیری می‌توان از دیگر آثار عرصه یادشده یاد کرد.

همچنین مجید مجیدی با «آواز گنجشک‌ها»، علی رفیعی با «آقا یوسف»، بهرام توکلی با «اینجا بدون من»، جمشید محمودی با «چند متر مکعب عشق»، احمدرضا معتمدی به واسطه «آلزایمر» و منوچهر هادی به‌واسطه «کارگر ساده نیازمندیم»، از جمله دیگر کارگردانانی هستند که با ساخت فیلم‌های یادشده در تولید آثار سینمای کارگری دستی بر آتش داشته‌اند.

البته پیداست که در برخی از آنها نظیر «جدایی نادر از سیمین»، نقش کار و کارگر، محوری و موضوع اصلی نیست، اما به نوبه خود بر آن بودند تا ادای دینی به این صنف آسیب‌پذیر جامعه داشته باشند.

به هر روی سینمای ایران به واسطه دغدغه و ذوق سینماگرانش همواره بر آن بوده تا در کنار سایر متعلقات آثار اجتماعی، موضوعات کار و کارگری را نیز به کانونی از تصاویر قصه‌گو بدل کند؛ که در این زمینه گام‌های خوبی نیز برداشته است.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • تشکیل شورا نماد برجسته مردم سالاری است/ جان‌بخشی به نظام شورایی مزیت بزرگی برای کشور است
  • رسانه‌های جبهه انقلاب اسلامی باید آرایش تهاجمی بگیرند
  • درخواست جدید سردار شکارچی از مسئولان
  • ضرورت آرایش‌جنگی رسانه‌ها دربرابر رسانه‌های نظام سلطه
  • رسانه یکی از مهمترین عناصر نقش آفرین در ارتقای قدرت نرم است
  • صبح امروز؛ دیدار تیم ملی والیبال دانش‌آموزی ایران با رهبر انقلاب
  • نگاهی به سینمای کارگری ایران به مناسبت روز کارگر
  • کارگران و کارفرمایان دو بال سخت‌کوش تولید هستند
  • ۲۰ سال از درگذشت گل آقای ایران گذشت
  • بودجه فرهنگی ایران نصف شاخص بین‌المللی است / موازی‌کاری فرهنگی داریم!