Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از سمنان ،حیدر آسیابی دادستان عمومی و انقلاب مرکز استان سمنان در جمع شرکت کنندگان به ریشه یابی برخی جرایم در حوزه اجتماعی و فرهنگی پرداخت وگفت: درگیر شدن بسیاری از خانواده‌های برخوردار و سطح بالای جامعه با انواع جرم‌ها نشان می‌دهد که فقط فقر عامل بروز این جرائم نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اعتیاد به فضای مجازی، مواد مخدر صنعتی و آسیب‌های اجتماعی و اخلاقی را از جرایم شایع در بین قشر با درآمد‌های بالا دانست و تاکید کرد: در سطوح متوسط و پایین جامعه هم فقر و بیکاری زمینه ساز بسیاری از جرایم است که باید برای هر دور زمینه راهکار‌های پیشگیری در نظر گرفت.

علی دارینی معاون قضایی، اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان سمنان نیز در این نشست با اشاره به بیانات و تاکیدات اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص توجه و استمرار روش‌های پیشگیرانه فرهنگی برای جلوگیری از آسیب‌های اجتماعی و بروز زمینه‌های ارتکاب به جرم، این گردهمایی‌های منطقه‌ای را سبب هم افزایی فکری و بهره گیری از تجارب استان‌های مختلف در طراحی و اجرای روش‌های مبتکرانه فرهنگی دانست.

وی با بیان اینکه با اجرای برنامه‌های فرهنگی، شیب تند افزایش آسیب‌های اجتماعی در حال کنترل است خاطرنشان کرد: در استان سمنان هم امسال در ۱۰ عنوان موارد اتهامی و هم ۱۰ عنوان پرونده حقوقی حدود ۲ و نیم درصد کاهش داشته است.

در این گردهمایی یک روزه که مدیر کل پیشگیری‌های فرهنگی و اجتماعی قوه قضائیه هم حضور داشت، مدیران پیشگیری، هدایت گران برنامه و کارشناسان دادگستری استان‌های تهران، البرز، خراسان رضوی و شمالی، قم، مازندران و گلستان به بحث و تبادل نظر پرداختند.

انتهای پیام / گ

جزئیات گردهمایی منطقه ای معاونان پیشگیری از وقوع جرم کشور در سمنان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قوه قضائیه دادگستری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۱۷۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان خوزستان

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری خوزستان از کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان در یک سال گذشته خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، علیرضا باوی با اشاره به روز ایمنی و حمل و نقل، اظهار داشت: در سال‌های اخیر اقدامات متعددی در حوزه بهسازی و ساخت راه‌ها با هدف کاهش تصادفات انجام شده است، اما هنوز ایراداتی در کیفیت راه‌ها و نقاط حادثه‌خیز وجود دارد.

 وی با بیان اینکه در استان خوزستان 19 نقطه حادثه‌خیز توسط پلیس راهور کشور و وزارت راه و شهرسازی احصا و به استان خوزستان نیز ابلاغ شد، افزود: در سال 1402 تعداد 9 نقطه که در تعهد اداره‌کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان بود، رفع شده است.

معاون اجتماعی و پیشگیری دادگستری استان خوزستان گفت: منطقه غره در محور رامهرمز - بهبهان، شهرک دانش در محور اندیمشک - شوش، شهرک مدنی در محور ماهشهر - هندیجان، تقاطع ظلم‌آباد در محور گتوند - لالی، کیلومتر 20 محور خرمشهر - اهواز، قلعه چنعان محور کمربندی - صنایع فولاد، تدین در محور ملاثانی- اهواز، کارخانه قند محور شوش- دزفول و خارستان در محور بهبهان - رامهرمز، نقاطی است که رفع نقص آن‌ها انجام و ایمن‌سازی شده است. در معاونت اجتماعی و پیشگیری دادگستری استان خوزستان، جلسات متعددی برگزار و مصوبات از دستگاه‌های مسئول با توجه به تکالیف و امور محوله، پیگیری می‌شود.

وی با تأکید بر لزوم ارتقای فرهنگ رانندگی صحیح بین مردم و رعایت قوانین راهنمایی و رانندگی، ادامه داد: یکی دیگر از اقدامات این معاونت در سال گذشته تهیه محتوای پیشگیرانه و انتشار از طریق رسانه‌های جمعی و ارسال پیامک به رانندگان پر خطر بوده است.

باوی افزود: مواردی همچون نصب و به روزرسانی سامانه‌های کنترل سرعت و ثبت تخلفات جاده‌ای (درون و برون شهری)، رصد آخرین وضعیت دوربین‌های هوشمند در استان خوزستان و نصب سامانه‌های نظارتی جهت اعمال نظارت بر نقاط حادثه خیز، می‌تواند در کاهش تلفات جانی و خسارت های مالی موثر باشد و باید در سال جاری نسبت به آن اهتمام ویژه‌ای شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • در گردهمایی کارگران چه گذشت؟
  • خودکشی در ۲۳ کشور دنیا جرم و اجرای کامل سند ملی خودکشی در ایران ضروری است
  • ایجاد مراکز مشاوره فعال برای حل مشکلات دانشجویان
  • تهران بیشترین زندانی غیرعمد را دارد
  • رویداد جامعه‌پرداز برای شناسایی و ارتباط گیری با کنشگران حوزه خانواده
  • گردهمایی منطقه ای ائمه جمعه در بهمئی
  • کاهش ۵۰ درصدی نقاط حادثه‌خیز استان خوزستان
  • فعالان حوزه خانواده در«جامعه پردازخانواده» به یکدیگرمعرفی می‌شوند
  • مشکلات امروز قزوین به دلیل بی توجهی به پیشگیری از جرم است
  • کاهش ۱۸ درصدی وقوع سرقت در کرمانشاه