Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شرکت «راس کاسموس» روسیه گفت، علت لغو سفرش به آمریکا به دلیل مبارزه سیاسی بین کنگره و "دونالد ترامپ" است و در این بین آژانس فضایی آمریکا (ناسا) قربانی این مبارزه سیاسی داخلی شده است. ۲۰ دی ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۷ بین الملل اروپا آمریکا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از خبرگزاری «اینترفکس»، "دمیتری راگوزین" رئیس شرکت «راس کاسموس» روسیه شب گذشته در یک برنامه تلویزیونی از شبکه «راسیا-24» علت لغو سفر خود به ایالات متحده را توضیح داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به عقیده وی، این وضعیت به خاطر مبارزه سیاسی کنونی بین کنگره آمریکا و رئیس جمهور "دونالد ترامپ" بوجود آمده و در این بین آژانس فضایی آمریکا (ناسا) قربانی این مبارزه سیاسی داخلی شده است.

راگوزین همچنین تاکید کرد که طرف روسی مایل است تا ناسا شریک قابل پیش بینی برای روسیه باشد و حتی پس از حادثه لغو سفرش به آمریکا، همچنان این امیدواری در وی باقی مانده است. وی افزود: «مسلما ما می‌خواهیم با شرکای آمریکایی خود همکاری داشته باشیم، ولی مایل هستیم تا آنها شرکای قابل پیش بینی برای ما باشند. سفر به فضا، یک سفر اکتشافی است و برای این منظور بسیار مهم است بدانیم که با چه کسی به این سفر پا می‌گذاریم.»

رئیس شرکت «راس کاسموس» روسیه همچنین اعلام آمادگی کرد که با "جیم برایدنستاین" مدیر ناسا در مسکو ملاقات کرده و چگونگی روند ادامه همکاری دوجانبه را بررسی کند.

پیش از این، مدیر آژانس فضایی آمریکا (ناسا) اعلام کرد که لغو دعوت از راگوزین برای سفر به آمریکا به خاطر تامین منافع برخی سناتورهای آمریکایی است که انجام چنین سفری را نظریه خوبی نمی‌دانند.

آمریکا از سفر رئیس آژانس فضایی روسیه جلوگیری کردروس‌ها نسبت به سفر آمریکایی‌ها به ماه تردید دارندروسیه ایستگاه فضایی نزدیک به ماه راه‌اندازی می‌کند

مقامات دومای دولتی روسیه این مسئله را اقدامی غیرسازنده از سوی آمریکا ارزیابی کرده و در شورای فدراسیون (سنای) روسیه نیز معتقدند که لغو سفر راگوزین به آمریکا،  بار دیگر سیاست روس هراسی واشنگتن با هدف بی اعتبار کردن مسکو را تایید کرده است.

دمیتری راگوزین که از سال 2014 به اینطرف در فهرست تحریم‌های آمریکا علیه روسیه قرار دارد، قرار بود با لغو موقت ممنوعیت ورودش به خاک ایالات متحده، در ماه فوریه سال جاری برای انجام مذاکراتی با مقامات ناسا به منظور بررسی روند آتی همکاری‌های دوجانبه و طرح‌های مشترک فضایی، به آمریکا سفر کند. 

انتهای پیام/

R1445/P/S8,89,1128/CT10 واژه های کاربردی مرتبط اخبار "روسیه"

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اخبار روسیه اخبار روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۱۸۱۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسکو: تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان در اولویت اهداف نظامی خواهد بود

معاون وزیر امور خارجه روسیه هشدار داد که روسیه تسلیحات هسته‌ای خارجی در لهستان را به عنوان یک هدف نظامی اولیه در نظر خواهد گرفت.

به گزارش ایسنا،  ورشو در حال مذاکره با واشنگتن در مورد میزبانی احتمالی تسلیحات هسته‌ای به عنوان بخشی از برنامه ناتو است و «آندژی دودا» رئیس‌جمهور لهستان بر تمایل لهستان برای میزبانی از این سلاح‌ها تاکید کرده است.

«سرگئی ریابکوف» معاون وزیر خارجه روسیه روز پنجشنبه و در واکنش به این تحولات گفت که مسکو هرگونه گسترش توافق هسته‌ای ناتو را ماهیت «بی‌ثبات‌کننده» و «در واقع تهدیدکننده» روسیه می‌داند.

او گفت که این امر در مورد مأموریت‌های مشترک، جایی که اعضای غیرهسته‌ای بلوک تحت رهبری ایالات متحده برای استفاده از سخت‌افزار آمریکایی آموزش می‌بینند و حتی بیشتر از آن در مورد استقرار دائمی چنین تسلیحاتی که سرهای داغ در ورشو درباره آن صحبت می‌کنند، صدق می‌کند.

ریابکوف تاکید کرد سیاستمداران لهستانی که برای دستیابی به تسلیحات هسته‌ای آمریکا در خاک خود رقابت می‌کنند، «باید درک کنند که هرگونه تغییر در آن جهت، امنیت بیشتری را برای لهستان فراهم نخواهد کرد، زیرا سایت‌های مربوطه قطعاً به هدف تبدیل خواهند شد».

این دیپلمات ارشد افزود: برنامه ریزان نظامی ما آن‌ها را در اولویت قرار خواهند داد.

دودا روز دوشنبه به روزنامه فکت گفت که شخصاً از ایالات متحده خواسته است تا بخشی از زرادخانه هسته‌ای خود را در لهستان مستقر کند. وی گفت: «اگر متحدان ما تصمیم به استقرار تسلیحات هسته‌ای به عنوان بخشی از اشتراک هسته‌ای در خاک ما برای تقویت امنیت جناح شرقی ناتو بگیرند، ما برای آن آماده‌ایم.»

«دونالد تاسک» نخست وزیر لهستان که به یک نیروی سیاسی رقیب تعلق دارد، اظهارات رئیس‌جمهور دودا در همان روز را کم اهمیت جلوه داد و گفت که مایل است دودا روشن کند که قصدش از بیان آن‌ها چیست. او با توضیح اینکه لهستان هیچ برنامه خاصی برای میزبانی از سلاح‌های هسته‌ای خارجی ندارد، افزود: «این ایده بسیار عظیم است، من می‌گویم بسیار جدی است».

به گفته منابع، آمریکا برخی از بمب‌های گرانشی هسته‌ای خود را در پنج کشور غیرهسته‌ای ناتو نگهداری می‌کند: بلژیک، آلمان، ایتالیا، هلند و ترکیه. دولت محافظه‌کار قبلی لهستان به رهبری قانون و عدالت (PiS) که دودا به آن تعلق دارد، سال‌ها به دنبال پذیرش در این باشگاه بوده است. تاسک رهبر پلتفرم مدنی است و دسامبر گذشته به عنوان نخست وزیر به قدرت بازگشت.

ریابکوف همچنین گفت که روسیه در صورت اتخاذ اقدامات عملی برای مصادره دارایی‌های این کشور، گزینه کاهش وضعیت روابط دیپلماتیک با آمریکا را بررسی می‌کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نصری، حقوقدان بین الملل: برای مبارزه با اسرائیل هم که شده از جنجال‌آفرینی بپرهیزید!
  • مسکو: تسلیحات هسته‌ای آمریکا در لهستان در اولویت اهداف نظامی خواهد بود
  • واکنش مسکو: به قطعنامه سلاح‌های هسته‌ای در فضا
  • بایدن یا ترامپ؟ / کدام نقاط ابهام، سرنوشت کاخ سفید را غیرقابل پیس‌بینی کرده؟
  • شکست تلخ، یاران قربانی در نزدیکی سقوط
  • قربانی با گل وارد 11 نفر شد (عکس)
  • زباله‌های فضایی ماهواره ناسا را در آستانه نابودی قرار داد!
  • کشف یک باکتری عفونی خطرناک در ایستگاه ‌فضایی بین‌المللی
  • ناسا یک باکتری جهش‌یافته و خطرناک را در فضا کشف کرد
  • چین اتهامات آمریکا درباره تبادلات پکن و مسکو را رد کرد