Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده داوران دوازدهمین جشنواره کارآفرینان برتر مازندران با اشاره به این‌که ترویج و توسعه کارآفرینی مهم‌ترین هدف برگزاری جشنواره کارآفرینان برتر است، گفت: از مهم‌ترین نتایج برگزاری چنین جشنواره‌ای گردآوری و شناسایی 3000 کارآفرین تحت قالب کانون کارآفرینان بوده است.

به گزارش ایسنا، «رمضان مهدی‌زاده» در دوازدهمین جشنواره کارآفرینان برتر مازندران در سالن همایش‌های سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان، اظهار کرد: جشنواره کارآفرینان برتر با هدف ترویج و توسعه کارآفرینی ۱۲ سال است که در استان برگزار می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که اشتغالزایی،هم‌افزایی مشترک بخش دولتی و خصوصی، تقویت روح کارآفرینی در تصمیم‌سازی‌های کشور از جمله اهداف برگزاری این جشنواره بوده است، یادآورشد: از مهم‌ترین نتایج برگزاری چنین جشنواره‌ای گردآوری و شناسایی 3000 کارآفرین تحت قالب کانون کارآفرینان بوده است.

نماینده داوران دوازدهمین کارآفرینان برتر مازندران با اشاره به این‌که فرآیند داوری در این فستیوال به‌صورت خوداظهاری کارآفرینان در سامانه کارآفرینان بوده است، تصریح کرد: انتخاب کارآفرینان برتر بر اساس چندین آیتم و شاخص بر اساس بررسی کارشناسان بوده است.

وی افزود: نوآوری، توجه به اقتصاد مقاومتی و مسئولیت‌های اجتماعی، اشتغال و داشتن لوح و نشان‌های دریافتی از جمله آیتم‌های مورد نظر برای انتخاب کارآفرین نمونه است.

مهدی‌زاده با بیان این‌که با توجه به این شاخص‌ها ۱۰ نفر به‌عنوان کارآفرین برتر در حوزه‌های مختلف انتخاب شده‌اند، خاطرنشان کرد: با توجه به شرایط اقتصادی جامعه فعالان در حوزه اقتصادی یا باید وارد عرصه نوآوری شده یا از صحنه رقابتی محو شوند.

وی گفت: باید این حس نوآوری را در سطح خرد و کلان تزریق کرد.

مهدی‌زاده با اشاره به این‌که وجود نوآوری و خلاقیت در عرصه اقتصادی تنها راه ادامه حیات بنگاه‌های اقتصادی در دوره کنونی است، یادآورشد: این نوآوری در سطح کلان  باید از طریق مدیریت نظام منطقه‌ای و در سطح خرد از طریق نفوذ به کسب و کارها تزریق شود.

داور دوازدهمین جشنواره کارآفرینان برتر مازندران این فستیوال را فرصتی مناسب برای تکریم و تشویق از کارآفرینان دانست و خاطرنشان کرد: بهبود فضای کسب و کار و ترویج کارآفرینی می‌تواند از طریق چنین جشنواره‌هایی محقق شود.

وی افزود: هرچند دوازدهمین سال از برگزاری این جشنواره می‌گذرد اما هنوز نتوانسته‌ایم به اهداف اصلی خود دست یابیم امید است تا در امر ترویج کارآفرینی قدم‌های اساسی برداشته شود.

* کارآفرینی روحی دوباره به کالبد بی‌جان اقتصاد کشور می‌دمد!

«کامران اصغری» مدیرکل کار، تعاون و رفاه مازندران در ادامه با اشاره به این‌که ترویج و توسعه کارآفرینی و اشاعه روح امید در جوانان بیکار از جمله اهداف برگزاری این فستیوال است، اظهارکرد: با توجه به شرایط اقتصادی کشور، کارآفرینی می‌تواند به گردش چرخ‌های اقتصاد کشور منجر شود.

وی با بیان این‌که تاکنون نتوانسته‌ایم بین ایده و عمل حلقه مفقوده را پر کنیم، خاطرنشان کرد: جوانان ما ایده‌پردازان خارق‌العاده‌ای هستند اما مشکل بزرگ از آن جا آغاز می‌شود که افراد ایده‌پرداز ما جرأت بیان ندارند.

مدیرکل کار، تعاون و رفاه مازندران با بیان این‌که باید به جوانان فرصت بیان ایده و خلاقیت‌هایشان را داد، در ادامه تشریح کرد: هرچند ۶ مرکز مشاوره برای شکوفا کردن ایده‌های خلاقانه جوانان در استان وجود دارد اما هنوز نتوانسته‌ایم به درستی از این مراکز برای مشاوره جوانان خلاق استفاده کنیم.

وی گفت: دولت باید جهت بسترسازی و ایجاد ساختار مناسب برای توسعه زنجیره تبدیل ایده به عمل تلاش‌های لازم را انجام دهد.

اصغری با بیان این‌که دانشگاه‌های ما هم‌اکنون تنها مدرک‌آفرین هستند، افزود: عدم تعامل مناسب بین کارآفرینان و دستگاه های دولتی کار را برای کارآفرینان کمی سخت کرده است  که باید هرچه سریع تر این چالش برطرف گردد.

* بخش تولید باید از چالش خارج گردد/ نخبگان ما عطای کشور را به لقایش بخشیده و در حال مهاجرت هستند

«عبدالله رضیان» نماینده مردم سوادکوه و قائمشهر در مجلس شورای اسلامی نیز اظهار کرد: از گذشته قطب تولیدات ما کشاورزی بوده اما در حال حاضر نوع نگرش ما به کسب و کار باید تغییر کند.

وی افزود: با توجه به ورودمان در عصر تکنولوژی کسب و کارهای خلاقانه و فناورانه  را باید در مرکز توجه قرار دارد.

نماینده مردم سوادکوه و قائمشهر در مجلس شورای اسلامی با بیان این‌که مازندران در نخبه‌پروری سرآمد کشور است، تصریح کرد: هرچند غفلت‌هایی در بخش نخبگان و توجه به این قشر وجود دارد اما باید بسترهای لازم خدمت‌رسانی به این الگوهای مهم در جامعه هرچه سریع‌تر مهیا شده و برنامه‌ریزی برای کمک به بخش تولید انجام گیرد.

رضیان با اشاره به این‌که باید بخش تولید را از چالش خارج کرد، یادآور شد: در مدیریت ارز و حمایت جدی از  بخش تولید غفلت شده است.

وی با اشاره به این‌که تهیه مواد اولیه در بخش تولید از مهم‌ترین مشکلات این حوزه است، خاطرنشان کرد: در موضوع اشتغال و بحث کارآفرینی متأسفانه با وجود دارا بودن قشر بالای  تحصیل‌کرده دچار چالش‌های اساسی هستیم.

وی افزود: بسیاری از جوانان تحصیلکرده مازندران به دلیل عدم اشتغال مناسب به خارج از کشور مهاجرت کرده اند؛ باید فضایی ایجاد کرد که این نخبگان به استان بازگردند.

نماینده مردم سوادکوه و قائمشهر در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه مدیران باید به جوانان نخبه اطمینان کنند،خاطرنشان کرد:در مجلس برنامه ریزی های برای رفع این مشکلات صورت گرفته تا بخش عظیمی از سرمایه های ملی ما به بیرون کشور هدایت نشود.

وی افزود:فضای مدیریتی کشور باید بازنگری شده و فضای بسته  باید از بین برود.

* کار آفرینی در ایران با مقوله غیرت و تعصب پیوندی ناگسستنی دارد

نجفی عضو کمسیون امنیت ملی مجلس در ادامه با اشاره به اینکه  کار آفرینی در ایران با مقوله غیرت و تعصب پیوندی ناگسستنی دارد،اظهارکرد: موانع و مشکلات بسیاری در سر راه کارآفرینان و تولیدکنندگان در مازندران وجود دارد.

وی تصریح کرد: در حوزه قانونی و در دستگاه های اداری برای رونق کارآفرینی تسهیلگری های لازم باید انجام گیرد.

عضو کمسیون امنیت مجلس با بیان اینکه ارتباط نزدیکی بین کارآفرین و نوآوری وجود دارد،افزود:در کسب و کار می توان به سمت کارآفرینی حرکت کرد تا توسعه لازم شکل بگیرد.

نجفی تسهیل در صادرات کارآفرینان را امری مهم دانست و گفت:اگر تسهیلگری های لازم صورت بگیرد منطق کارآفرینی در ایران می تواند به خوبی رشد یابد.

وی مقابله با اقتصاد پنهان،افزایش شفافیت و سرمایه گذاری روی جوانان را از مهم ترین راه کارهای رشد اقتصادی کشور دانست و گفت:باید با نگاهی واقع بینانه و غیر احساسی به بیان مسائل و مشکلات کشور پرداخت.

*مازندران رتبه دوم کشور در حوزه زیرساخت های فناوری

حسن خیریان پور معاون امور اقتصادی و هماهنگی استانداری مازندران نیز در ادامه با بیان اینکه استان در همه زمینه ها جایگاه برجسته و ویژه ای دارد،اظهارکرد:مازندران استانی است که از ظرفیت های متعدد و متنوعی در بخش های مختلف برخودار است.

وی تصریح کرد:اگر در مازندران بر روی ظرفیت ها به خوبی مانور داده شود می توان کارکردهای استانی آن را به کارکردهای ملی و فرا کشوری ارتقا داد.

معاون امور اقتصادی و توسعه استانداری مازندران با اشاره به اینکه محورهای کارآفرینی در مازندران متعدد است،یادآورشد:در بحث فناوری های نوین، مازندران پس از تهران از جهت زیرساخت در رتبه دوم قرار دارد.

خیریانپور گفت:تاکنون ۶ شرکت دانش بنیان در مازندران راه اندازی شده است.

وی افزود:شرکت های دانش بنیان می توانند با تجاری سازی محصولات خود به رشد اقتصادی مازندران کمک کنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: منطقه مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۲۱۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشمندان ایرانی با توفیقات علمی خود، امنیت و توسعه پایدار کشور را تضمین کردند

در بیانیه پایانی کنفرانس بین المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴ تاکید شد با اینکه بیش از ۴۰ سال است که جمهوری اسلامی ایران تحت تحریم‌های شدید قرار دارد، دانشمندان ایرانی به برکت فداکاری و تخصص خود به موفقیت دست یافته و در نتیجه این توفیقات، حاکمیت فناورانه، امنیت و توسعه پایدار کشور تضمین کردند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، کنفرانس بین المللی علوم و فنون هسته‌ای ۲۰۲۴ از هفدهم تا نوزدهم اردیبهشت در شهر اصفهان برگزار شد، با صدور بیانیه پایانی اختتامیه پایان یافت.

در این بیانیه آمده است: «ما شرکت کنندگان، دانشجویان، استادان، پژوهشگران و مهندسان از جمهوری اسلامی ایران به ویژه انجمن هسته‌ای ایران، سازمان انرژی اتمی ایران، پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ای و دانشگاه‌ها به خاطر برگزاری این رویداد مهم سپاسگزاریم.

در غرب آسیا همواره در خط مقدم پژوهش و نوآوری هسته‌ای و میزبان همایش‌های مرتبط بوده که حاکی از تعهد این کشور به تقویت همکاری‌ها و تبادل دانش در این زمینه حیاتی بوده است.

مباحثات و گفتگوهای علمی مطروحه در این گونه از همایش‌ها در شکل دهی آینده دانش هسته‌ای و کاربردهای آن در دنیا و غرب آسیا مؤثر خواهد بود.

این همایش محفلی پیشرو برای محققان، دانشمندان، مهندسان و کارشناسان صنعت فراهم نمود تا در آن به تبادل اطلاعات و نظرات در خصوص پیشرفت‌های اخیر چالش‌های پیش رو و نوآوری‌های حوزه‌های مرتبط با علوم و فنون هسته‌ای بپردازند.

این همایش شاهد برنامه‌های متنوعی اعم از سخنرانی‌های کلیدی نشست‌های عمومی و میزگردها بود و مقالات متعددی به صورت شفاهی و پوستری در طیف وسیعی از موضوعات از جمله محورهای زیر ارائه شد:
• طراحی، بهره برداری و ایمنی رآکتورهای هسته‌ای
• مدیریت چرخش سوخت هسته‌ای و دفع زباله
• سپر هسته‌ای و حفاظت در برابر تشعشعات
• مواد هسته‌ای و یکپارچگی ساختاری
• فناوری‌های پیشرفته هسته‌ای و کاربردهای آن
• انرژی هم جوشی و فیزیک پلاسما
• سیاست هسته‌ای، مقررات و تلاش برای منع اشاعه
• پزشکی هسته‌ای و رادیو داروها
این رویداد فرصت بی نظیری برای شرکت کنندگان فراهم کرد تا در گفتگوهای میان رشته‌ای مشارکت داشته باشند و یافته‌های پژوهشی را به اشتراک بگذارند و همکاری‌ها را با هدف تقویت نوآوری و پیشرفت در علوم و فناوری هسته‌ای گستردش دهند.

شرکت کنندگان از فرصت ارتباط با هم پایان و پیشگامان صنعت سیاستگذاران و دانشگاهیان بهره مند شدند.

به عنوان شرکت کنندگان این کنفرانس باعث خرسندی است که گلچینی از جملات را از متون ارسال شده توسط پروفسور میخائیل کوالچوک، رئیس مرکز تحقیقات ملی مؤسسه کورچاتوف باز نقل کنیم.

معتقدم دانشمندان ایرانی سزاوار احترام عمیق هستند؛ علی رغم اینکه بیش از ۴۰ سال است که جمهوری اسلامی ایران تحت تحریم‌های شدید قرار دارد، دانشمندان ایرانی به برکت فداکاری و سطح بالای تخصص خود به موفقیت دست یافته اند و در نتیجه این توفیقات، حاکمیت فناورانه، امنیت و توسعه پایدار کشور را تضمین کردند.

من عمیقاً معتقدم که الگوی موفق توسعه علمی و فناوری ایران و روسیه که تحت فشارهای خارجی بوده اند برای مواجهه با چالش‌ها و تهدیدهای نوین برای هر دو کشور بسیار حائز اهمیت است.

بحث‌های صریح، همکاری و تشریک نظرات و تبادل بهترین شیوه‌ها در طول برگزاری همایش ترغیب شد.

شرکت کنندگان به بررسی راه حل های نوآورانه پرداختند، با چالش‌ها مقابله کردند و از فرصت‌ها برای استفاده از ظرفیت علم و فناوری هسته‌ای به نفع همه بهره مند شدند.

هدف از برگزاری این همایش تقویت ارتباطات، بهبود مشارکت و پیشرفت در مرزهای علوم و فناوری هسته‌ای بود لذا توصیه می‌شود که این شتاب و تعهد ظهور یافته در برگزاری کنفرانس در تعاملات آتی نیز پیگیری شود تا سرانجام منجر به گفتگوهای چندجانبه‌ای گردد که برای گذار هسته‌ای پیش رو حیاتی است.

ما به عنوان شرکت کنندگان از مسئولان محترم جمهوری اسلامی ایران تقاضا داریم برای رونق بخشی به صنعت هسته‌ای و توجه به آینده شغلی دانشجویان حداقل هر دو سال یک بار همایش بین المللی علوم و فناوری هسته‌ای برگزار گردد.

ما به عنوان شرکت کنندگان مراتب قدردانی صمیمانه خود را از جناب آقای دکتر کریمی ثابت رئیس انجمن هسته‌ای ایران و جناب آقای مهندس محمد اسلامی معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی ایران به عنوان متولیان برگزاری کنفرانس و حمایت‌های بی دریغ و سایر حامیان مالی و تمامی مقامات محلی ابراز می‌کنیم.

در پایان توفیق این رویداد مهم را به روح پاک استاد مجید شهریاری تقدیم می‌کنیم.»

کد خبر 751844

دیگر خبرها

  • دانشمندان ایرانی با توفیقات علمی خود، امنیت و توسعه پایدار کشور را تضمین کردند
  • برگزاری نشست ۴۵سال خدمت ماندگار با حضور معاونین عمرانی ادوار وزارت کشور
  • اکنون جشنواره امام رضا (ع) بازوی قدرتمندی برای عرضه فرهنگ و معارف رضوی است
  • برگزاری جشنواره ایران دانا برای ترویج فرهنگ مالکیت فکری و اقتصاد دانش‌بنیان
  • اردبیل استان برتر کشور در توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • برگزاری کارگاه تخصصی کارآفرینی و اشتغالزایی ویژه کانون‌های مساجد
  • سازمان توسعه تجارت سیاستگذار صنعت نمایشگاهی یا حامی یک سایت نمایشگاهی
  • شمسایی: منفعت برگزاری جشنواره نشریات دانشجویی برای وزارتخانه‌های علوم و ارشاد/ بدنه مطبوعاتی کشور نیازمند خون تازه است
  • ترویج فرهنگ دینی و اسلامی بهترین خدمت به جامعه است
  • نخبگان و کارآفرینان خارجی جذب مرکز رشد و سرای نوآوری می‌شوند