Web Analytics Made Easy - Statcounter

اسناد دادگاه فاش می‌کند، رئیس ستاد انتخاباتی دونالد ترامپ اطلاعات انتخاباتی سیاسی را با یک عامل تجاری وابسته به سازمان اطلاعات روسیه به اشتراک گذاشته بود. این واضح‌ترین مدرک از احتمال همدستی کمپین ترامپ با روس‌ها حین انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ است.

به گزارش ایسنا،  شبکه خبری سی‌ان‌ان به نقل از منبعی مطلع گزارش داد، براساس این اسناد، پل مانافورت، مدیر کمپین دونالد ترامپ اذعان کرده است که اطلاعات انتخاباتی را با کنستانتین کلیمنیک، مشاور سیاسی روس که ارتباطات اطلاعاتی دارد، به اشتراک گذاشته بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  

در همین حال دو میلیاردر اوکراینی وابسته به روسیه به نام‌های سرهی لیووچکین و رینات احمدف طی سال‌های گذشته میلیون‌ها دلار پول بابت لابی‌گری به پل مانافورت، مدیر کمپین وقت دونالد ترامپ پول پرداخت کرده‌اند. براساس اسناد دادگاه، این درآمد در سال ۲۰۱۵ قطع شد اما مانافورت در اوت ۲۰۱۶ از آنها ۲.۴ میلیون دلار بابت کار مستقر در اوکراین طلب کرد. سخنگوی مانافورت گزارش سی‌ان‌ان درباره اینکه اطلاعات انتخاباتی دونالد ترامپ در ازای این پول انتقال داده شده بود، رد می‌کند و تاکید دارد مساله بدهی‌های گذشته مطرح بوده که با کمپین ترامپ مصادف شد.

به گزارش سی‌ان‌ان، اما این تحولات نشان می‌دهد که مانافورت در دریافت پول از یک کشور خارجی در زمانیکه کمپین ترامپ را رهبری می‌کرد، ذی‌نفع بود. طبق این گزارش، احمدوف یکی از مردان ثروتمند اوکراینی است که حامی حزب روس‌گرای مناطق است. لیووچکین هم از مقام‌های ارشد دولت ویکتور یانوکوویچ، رئیس‌جمهوری روس‌گرا و سابق اوکراین بوده است.

براساس این اسناد، پل مانافورت گرچه اذعان دارد که اطلاعات انتخاباتی را با کنستانتین کلیمنیک به اشتراک گذاشته بود اما اتهام شورای ویژه رابرت مولر مبنی بر دروغگویی را تکذیب می‌کند. با این حال، چون این اسناد محرمانه هستند و بخش‌هایی از آن به صورت اتفاقی منتشر شده‌اند مشخص نیست که مانافورت دقیقا چه نوع دروغی را تکذیب می‌کند.

این اسناد همچنین نشان می‌دهد حین کمپین انتخاباتی، مانافورت و عامل وابسته به روسیه درباره طرح صلحی برای اوکرانی گفت‌وگو کرده بودند. در سراسر کمپین و روزهای اولیه کار دولت ترامپ، روسیه و متحدانش روی طرح‌های مختلفی برای اوکراین کار می‌کردند تا از تحریم‌های تحت امر آمریکا که پس از الحاق شبه جزیره کریمه اعمال شد، بکاهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: پل مانافورت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۲۱۰۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله

ایسنا/خراسان رضوی مدیرعامل بیمارستان رضوی مشهد ضمن تکذیب خبر منتشر شده مبنی بر فروخته شدن اسناد بیماران در قالب کاغذهای یک رو سفید و باطله، گفت: اسناد حداقل ۱۰ سال در بیمارستان می‌ماند. تاریخ درج شده در برگه انتشار یافته جدید است و ما حق امحای این اسناد را نداریم. امحای اسناد نیز پس از ۱۰ سال و تحت نظارت صورت می‌گیرد و این اسناد به خمیر تبدیل خواهند شد.

چندی پیش و در فضای مجازی اخباری مبنی بر فروخته شدن اسناد بیماران در قالب کاغذهای یک رو سفید و باطله با عنوان صورت هزینه درمان بیمه دی و بیمارستان رضوی که حاوی اطلاعات بیماران بود انتشار یافت و حواشی‌ای را ایجاد کرده بود. در متنی که به همراه تصویر اطلاعات بیمار منتشر شده بود، آمده بود: «برای پرینت‌های حسابداری کاغذ یک‌رو سفید خریدم، ۹۰۰هزار تومان، ۳۵ کیلو کاغذ باطله. شوکه شدم وقتی دیدم همه کاغذها اطلاعات بیماران یکی از معروف‌ترین بیمارستان‌های مشهده!!! حریم خصوصی مریض چه‌قدر بی‌ارزشه؟ از اطلاعات دقیق بیماری تا شماره ملی و آدرس کاربر، پزشک.»

در همین راستا و باتوجه به حساسیت موضوع، ایسنا با مدیرعامل بیمارستان رضوی گفت‌وگویی انجام داد.

دکتر محسن محور، ضمن تکذیب خبر منتشر شده، اظهار کرد: بخشی از پرونده بیمارانی که بستری می‌شوند، در بیمارستان مانده و بخشی دیگر به بیمه‌ها ارجاع می‌شود. آنچه در بیمارستان می‌ماند، باید حداقل ۱۰ سال در محل بیمارستان بایگانی شود و پس از این مدت امحای این اسناد تحت نظارت سازمان اسناد و کتابخانه‌های کشور اتفاق خواهد افتاد.

وی با اشاره به اینکه ممکن است بعضی اسناد مثل IVF و اسناد نگهداری جنین سال‌ها در بیمارستان بماند، یادآور شد: ما حق امحای این پرونده‌ها را نیز نداریم.

مدیرعامل بیمارستان رضوی با تاکید بر اینکه آن برگه به هیچ وجه از بیمارستان رضوی خارج نشده است، گفت: بیمارستان رضوی یکی از بیمارستان‌های پرهزینه کشور است؛ هزینه این بیمارستان فقط در اسفندماه ۲۱۰ میلیارد تومان بوده است. بیمارستان رضوی در حال ساخت یک مرکز ناباروری بوده و برای این مرکز چیزی حدود ۳۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است. همچنین ما در دهه کرامت ۱۰ هزار میلیارد تومان پروژه افتتاح خواهیم کرد؛ بنابراین بیمارستان رضوی با این هزینه‌کرد بالا آنقدر مشکل ندارد که بخواهد کاغذ را به صورت کیلویی بفروشد.

محور ضمن تکذیب خبر منتشر شده مبنی بر فروخته شدن اسناد بیماران در قالب کاغذهای یک رو سفید و باطله، خاطر نشان کرد: اسناد حداقل ۱۰ سال در بیمارستان می‌ماند. تاریخ این برگه جدید است و ما حق امحای این اسناد را نداریم. امحای اسناد نیز پس از ۱۰ سال و تحت نظارت صورت می‌گیرد و این اسناد به خمیر تبدیل خواهند شد.

وی با بیان اینکه بیمه دی نیز نمی‌تواند چنین اقدامی را انجام دهد، تصریح کرد: در این راستا نیز به جهت روشن شدن کامل وضعیت جلسه‌ای با بیمه دی خواهیم داشت.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • استعفای قریب الوقوع رئیس ستاد ارتش صهیونیستی
  • کلاهبرداری از طریق جعل اسناد خودرو در نظرآباد
  • بلومبرگ: تیم اقتصادی ترامپ به دنبال مقابله با کشورهایی است که دلارزدایی می‌کنند
  • تکذیب فروش اسناد حاوی اطلاعات بیماران به عنوان کاغذ باطله
  • ستاره سیتی، چهره جدید تبلیغات پپسی! (عکس)
  • اگر طوفان نمی‌شد + اسناد محرمانه
  • تایید اعتبارنامه ۶ منتخب مردم گلستان در مجلس توسط هیأت اجرایی
  • استعفای فرمانده یگان ویژه ارتش رژیم صهیونیستی
  • یک استعفای جنجالی دیگر در ارتش اسرائیل
  • استعفای فرمانده یگان ویژه ارتش اسرائیل