Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - تهران- ايرنا- مديرعامل سازمان بنادر و دريانوردي گفت: چارچوب رسيدگي به سانحه کشتي سانچي و اولويت آن شناسايي مقصر نيست بلکه يافتن علل ريشه اي بروز آن و درس آموزي از اين واقعه است.

«محمد راستاد» روز پنجشنبه در حاشيه آيين بزرگداشت نخستين سالگرد شهداي سانچي در گفت و گو با خبرنگار اقتصادي ايرنا افزود: مهمترين اقدامي که سازمان بنادر و دريانوردي مطابق بروز حادثه کشتي سانچي انجام داد، ارزيابي علل و عوامل اين سانحه در قالب کميته رسيدگي به آن بود که بر اساس کنوانسيون بين المللي جان اشخاص در دريا انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي ادامه داد: بخش مهمي از نتايج اين بررسي، درس هاي آموختني از آن بود که به سازمان بين المللي دريانوردي منعکس شد و سازمان بنادر و دريانوردي به عنوان مرجع حاکميتي دريايي کشور خروجي هاي اين سانحه را مد نظر قرار مي دهد تا در آينده شاهد بروز سوانح مشابه نباشيم.
راستاد يادآور شد که سازمان بين المللي بنادر و دريانوردي در قالب اعمال مقررات جديد مي تواند اقدام هاي پيشگيرانه اي را براي جلوگيري از تکرار حوادث دريايي انجام دهد.
معاون وزير راه و شهرسازي افزود: شرکت ملي نفتکش ايران به عنوان مالک کشتي، در يکسال گذشته با جديت اقدام هاي مربوط به شهداي سانچي را دنبال کرده و توانسته تا حد زيادي از دغدغه هاي خانواده هاي شهدا را برطرف کند.
راستاد افزود: تمام يافته هاي ما از بررسي سانحه به صورت مشترک توسط پنج کشور ذينفع اين سانحه استخراج شده است و در دستور کار کميته هاي تخصصي فرعي و گروه هاي کاري سازمان بين المللي دريانوردي قرار گرفته و خواهد گرفت.
وي گفت: البته مراجع ديگري نيز هستند که به مسايل مربوط به تقصير و قصور در بروز اين حادثه رسيدگي مي کنند که شرکت ملي نفتکش پيگير آن است.
به گزارش ايرنا، نخستين آيين يادبود قربانيان سانحه کشتي سانچي عصر امروز در حسينيه ارشاد تهران برگزار شد.
شانزدهم دي ماه پارسال نفتکش تحت مالکيت شرکت ملي نفتکش ايران به نام «سانچي» که با محموله ميعانات گازي به سفارش شرکت «هانوا توتال» کره جنوبي عازم اين کشور بود، در 158 مايلي سواحل شرقي چين با يک کشتي فله‌بر چيني برخورد کرد.
در پي اين حادثه 32 سرنشين اين نفتکش جان باختند که پيکر سه نفر به کشور بازگشت اما 29 نفر ديگر به دريا سپرده شدند.
اقتصام**6984**2025
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۲۱۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی، گفت: در بازرسی‌ها بیش از ۵۰۰ مورد از کارگاه‌‌های کوچک استان شناسایی شدند که کارگران خود را بیمه نکرده بودند. - اخبار استانها -

علیرضا حسینی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اراک، با اشاره به جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی، اظهار داشت: ابتدای انقلاب تنها 20 درصد جمعیت کشور تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی بودند، اما اکنون بیش از 55 درصد جمعیت کشور تحت پوشش تامین اجتماعی هستند و در استان مرکزی 75 درصد جمعیت تحت پوشش بیمه قرار دارند این در حالی است که در برخی از شهرهای اراک، ساوه، زرندیه و دلیجان که جزو شهرهای صنعتی محسوب می‌شوند بیش از 80 درصد جمعیت تحت پوشش تامین اجتماعی قرار دارند.

وی افزود: ابتدای انقلاب تنها 20 نفر بیمه پرداز وجود داشت اما اکنون نسبت پشتیبانی چهار به یک رسیده است، تزار تامین اجتماعی از سال 99 منفی بوده که یکی از دلایل اصلی آن، بازنشستگی‌های پیش از موعد بود اما در دو یا سه سال آخیر اتفاقا مثبتی رخ داد و دولت به تعهدات خود در قبال بدهی خود عمل کرد، همچنین مجلس بودجه‌ سالیانه برای این امر در نظر گرفته است.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی عنوان کرد: اتفاق خوشایندی که سال گذشته رخ داد این بود که سازمان برای پرداخت مطالبات مستمری بگیر و تعهدات کوتاه مدت و بلند مدت خود هیچگونه تسهیلاتی از بانک دریافت نکرد در حالی که سال ماقبل برای جبرای کسری، از بانک‌های مختلف وام دریافت می‌کردند، اگر سازمان‌ در سال 1402 مانند سال ماقبل آن تسهیلات دریافت می‌کرد حدودا باید 25 همت سود به بانک‌ها پرداخت می‌شد که خوشبختانه این اتفاق رخ نداد.

حسینی بیان کرد: برای بیش از 25 هزار نفر طی یکسال گذشته در استان اشتغال ایجاد شده‌است که دلیل اصلی آن پرداخت تسهیلات در حوزه اشتغالزایی است، همچنین تیم بازرسی از کارگاه های استان سازمان تامین اجتماعی سال گذشته قوی‌تر شد و تعداد و کیفیت بازرسی از کارگاه‌های استان افزایش پیدا کرد، در این بازرسی‌ها بیش از 500 مورد از کارگاه‌‌های کوچک استان شناسایی شدند که کارگران خود را بیمه نکرده بودند.

وی ادامه داد: یکی دیگر از اتفاقاتی که سازمان تامین اجتماعی دنبال می‌کند  پرداخت دستمزد واقعی به کارگران است، خوشبختانه سال گذشته 30 درصد از کارفرمایان دستمزد واقعی پرداخت کردند که این مهم در سال  1403 نیز پیگیری می‌شود. یکی دیگر از مباحث مورد دیگری سازمان، اشتغال اتباع بیگانه در کارگاه‌ها است و طبق قانون اشتغال اتباع بیگانه بدون پروانه در کشور ممنون است و در فرایندی که بازرسان سازمان تامین اجتماعی از کارگاه‌ها بازدید می‌کنند اگر اتباعی بدون کارت کار اشتغال داشته باشند باید با نیروی ایرانی جایگزین شوند.

مدیرکل تامین اجتماعی استان مرکزی تصریح کرد: سال گذشته بیش از 12هزار میلیارد تومان درآمد تامین اجتماعی استان بود و تراز سازمان تامین اجتماعی استان مثبت شد، در حالی که سال 1401 ماهانه 100 میلیارد تومان سازمان کسری داشت. خوشبختانه تعاملات خوبی بین حوزه کارگری، کارفرمایی و بازنشستگی وجود دارد و به دنبال حل مشکلات هستند. سال گذشته طرح رایحه خدمت بین 100 دستگاه اجرایی استان اجرا شد که تامین اجتماعی جزو دومین دستگاه برتر در ارائه خدمت بود.

انتهای پیام/711/

دیگر خبرها

  • مسئولیت رسیدگی به کشتی پرتغالی با قوه قضاییه است
  • شناسایی قاتل کشتی تایتانیک در یک عکس ۱۱۲ ساله (+عکس)
  • شناسایی قطعی ۸۸۷ نقطه حادثه‌خیز در کشور طی یک سال گذشته
  • فیلم/انفجار مهیب نفتکش حامل بنزین در آمریکا
  • کشف ۳۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در همدان
  • نجات ۲۹ دریانوردی هرمزگانی/ ۳ فوتی و ۷ مجروح در سانحه آتش سوزی لنج
  • جلوه های تعارض منافع در قوه قضائیه / ارجاع گزینشی، آسیب جدی در رسیدگی به پرونده های ملی
  • ۵۰ همت فرصت سرمایه‌گذاری در قم شناسایی شد
  • عضویت فلسطین در سازمان ملل، در راستای رسیدگی به بی عدالتی علیه فلسطینان است
  • شناسایی ۵۰۰ کارگاه‌‌ کوچک فاقد بیمه کارگران در مرکزی