Web Analytics Made Easy - Statcounter

خمین - ایرنا - مدیر جهاد کشاورزی خمین گفت: 86 میلیارد و 786 میلیون ریال تسهیلات اشتغال روستایی و فراگیر در بخش کشاورزی این شهرستان جذب شد.

« عباس ارشدی » روز پنجشنبه در گفت وگو با ایرنا افزود: 69 میلیارد و 479 میلیون ریال از این اعتبار در بخش اشتغال روستایی و 17 میلیارد و 305 میلیون ریال در بخش فراگیر جذب شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهارداشت: تسهیلات در قالب 55 طرح اشتغال پایدار روستایی و 10 طرح اشتغال فراگیر روستایی پرداخت شده است.
مدیر جهاد کشاورزی خمین گفت: 17 طرح پرورش گاو شیری، 20 طرح پرورش بره پرواری، 22 طرح پرورش زنبور عسل 2 طرح پرورش ماهیان سرد آبی، 2 طرح صنایع تبدیلی، 2 طرح گلخانه و یک طرح پرورش گل محمدی با استفاده از این تسهیلات اجرایی شده است.
ارشدی افزود: اجرای طرح های کشاورزی در سال جاری 75 فرصت شغلی مستقیم در خمین فراهم کرده است.
تاکنون 190 طرح اشتغال روستایی خمین در در کارگروه اشتغال و سرمایه گذاری استان مرکزی مصوب شده که 120 طرح به بانک های عامل ارسال شده است.
52 درصد از جمعیت 105 هزار نفری خمین کشاورز هستند.
7277/3075/6013/

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقتصاد كشاورزي جذب تسهيلات خمين

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۲۱۸۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، علی محمد روستا در نشست با بانک‌ها پیرامون پرداخت تسهیلات مسکن روستایی گفت: حدود ۵ هزار و ۳۰۰واحد روستایی برای مقاوم سازی به بانک‌های عامل معرفی شدند که انتظار می‌رود بانک‌ها پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن روستایی به این تعداد واحد را تسریع کنند. معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری افزود میانگین پرداخت تسهیلات بانکی مقاوم سازی واحد‌های روستایی در سطح کشور ۵۵ درصد بوده، اما در استان ۶۲ درصد است که نشان دهنده همکاری خوب و مطلوب شبکه بانکی در این حوزه است. روستا بر کوتاه شدن زمان پرداخت تسهیلات مقاوم سازی مسکن به متقاضیان تاکید کرد و گفت: بانک ها موظفند زمان طولانی پرداخت تسهیلات مسکن را ، کاهش کنند. وی به نظارت بر اعطای تسهیلات بانکی به متقاضیان تاکید کرد و گفت: تسهیلات اگر در جای درست خود هزینه شود دغدغه‌ها و نگرانی‌ها از بین می‌رود. به گفته معاون استاندار در جلسات کارگروه امور زیربنایی طرح‌های گردشگری مصوب می‌شوند و اعتبار دریافت می‌کنند، اما این اعتبارات در جای درست خود هزینه نشدند که حوزه مسکن نباید اینگونه باشد.  روستا با اشاره به پرداخت تسهیلات به واحد‌های خسارت دیده در زلزله سال ۱۳۹۹ شهر سی سخت گفت: از مجموعه یک هزار و ۴۰۰ واحدی که در زلزله دچار خسارت شد ۲۷۰ واحد نیمه تمام مانده است که در حال پیگیری اختصاص اعتبار به این واحد‌ها هستیم. مدیرکل بنیاد مسکن کهگیلویه و بویراحمد گفت: ۶۳ درصد واحد‌های مسکن روستایی مقاوم سازی شدند و در صورتی که تسهیلات بانکی پرداخت شود به ۷۲ درصد خواهد رسید.

دیگر خبرها

  • سطح رفاه اجتماعی در لرستان را ارتقا دهیم
  • وام اشتغال‌زایی، به نام فقرا به کام اغنیا
  • پرداخت تسهیلات جهت مقاوم سازی مسکن روستایی در کهگیلویه و بویراحمد
  • ۶۴ نفر تسهیلات مشاغل خانگی در مشهد دریافت کردند
  • نخستین واحد پرورش قارچ صنعتی در جوین خراسان رضوی افتتاح شد
  • آبرسانی سپاه به ۲۰۵ روستای کردستان
  • خودکفایی، اشتغال و معیشت با استفاده از پساب‌های کشاورزی
  • مشکلات مالکیت اراضی آبپخش حل شود
  • نقش۳۰۶هزارمیلیاردریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی
  • عزم دولت برای تأمین مسکن جدی است