Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - با تمديد مهلت ثبت‌نام در «سجام» فرصت دوباره براي مراجعه سه گروه از مشتريان بانک مسکن به منظور طي فرايند ثبت نام در سامانه ارايه کننده خدمات بورسي اين بانک فراهم شد.
شبکه اطلاع رساني روابط عمومي ايران (شارا)-||با تمديد مهلت ثبت‌نام در «سجام» فرصت دوباره براي مراجعه سه گروه از مشتريان بانک مسکن به منظور طي فرايند ثبت نام در سامانه ارايه کننده خدمات بورسي اين بانک فراهم شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش شارا به نقل از روابط عمومي بانک مسکن، با راه‌اندازي سامانه جامع اطلاعات مشتريان فعال در بازار سرمايه (سجام) توسط شرکت سپرده‌گذاري مرکزي اوراق بهادار و تسويه وجوه، تمام اشخاص حقيقي و حقوقي فعال در بازار سرمايه اعم از فعالان بازار اوراق بهادار و بورس هاي کالا موظف شده اند نسبت به ثبت نام در سامانه مذکور اقدام کنند تا امکان مراودات مالي در بازار سرمايه را داشته باشند. ثبت نام در اين سامانه جايگزين هميشگي ارايه تمام مدارک هويتي در زمان معامله در بازار سرمايه خواهد بود.
بر اساس اطلاعيه شرکت سپرده گذاري مرکزي اوراق بهادار و تسويه وجوه (سمات) مهلت ثبت نام براي سرمايه گذاران و فعالان بازار سرمايه در سامانه «سجام» که پيش از اين 4 دي ماه اعلام شده بود، تمديد شده است و فعلا با وجود اتمام مهلت از پيش تعيين شده، هيچ گونه محدوديتي از روز سه شنبه، چهارم دي ماه 1397 براي فعاليت در بازارها و دريافت خدمات اعمال نمي شود؛ ضمن اينکه به زودي ضرب‌الاجل جديد براي ثبت نام در سامانه سجام، متعاقبا توسط سازمان بورس و اوراق بهادار اعلام خواهد شد.
به اين ترتيب در حال حاضر امکان ثبت نام مشتريان بانک مسکن که مشمول اين الزام هستند در سامانه سجام با توجه به ايجاد لينک ثبت نام سامانه در دسترسي‌هاي شعب ميسر است. با اين وجود مشتريان بانک مسکن لازم است مطلع باشند که به دليل بروز اختلال در سامانه سجام که از حوزه اختيار و اقدام بانک خارج است، بعضاً به دليل ترافيک خط و تعدد مراجعه متقاضيان به سايت، فرايند ثبت نام در برخي ساعات روز با کندي انجام مي شود که اين موضوع همان‌گونه که اشاره شد ارتباطي با امکانات بانک ندارد و در زمان ترافيک سنگين مراجعه، همه متقاضيان ثبت نام به هر طريق که اقدام کنند، با آن مواجه هستند.
از آنجا که مراحل و آيتم هاي مورد نياز به منظور ثبت نام در سامانه سجام با توجه به مصوبات هيات مديره سازمان بورس و اوراق بهادار پيش‌بيني و توسط شرکت مجري طرح، اجرايي شده است، مسووليت تهيه و وارد کردن اطلاعات مورد نياز سامانه، با مشمولان طرح مذکور يعني کساني است که به هر ترتيب در بازار سرمايه حضور دارند.
بر اساس پيگيري هاي به عمل آمده، در حال حاضر احراز هويت ثبت نام کنندگان سامانه سجام در دفاتر منتخب پيشخوان دولت به عمل مي‌آيد و شرکت سپرده‌گذاري مرکزي نيز به منظور جلوگيري از ازدحام مراجعان، اعلام کرده که با ارسال پيامک، زمان مراجعه و احراز هويت متقاضيان را به آنها اعلام خواهد کرد. در عين حال بانک مسکن در صدد پيگيري و مکاتبه با مراجع ذيربط جهت پيشنهاد انجام مراحل احراز هويت متقاضيان در تمام شعب دفاتر پيشخوان در سراسر کشور است تا فرايند ثبت نام در سامانه مذکور تسريع شود.
بر اساس اين گزارش، واحد پشتيباني سامانه سجام به شماره «64641-021» آماده پاسخگويي و پيگيري مشکلات احتمالي در فرايند ثبت نام در اين سامانه است.
به گزارش هيبنا، سه گروه از مشتريان بانک مسکن از جمله کساني که در حساب‌هاي ممتاز سپرده‌گذاري کرده و اوراق تسه دريافت مي‌کنند ناگزير هستند آنها را از طريق فرابورس مبادله کنند، تسهيلات گيرندگان از محل اوراق مسکن که قصد خريد اوراق دارند و نيز صاحبان واحدهاي سرمايه‌گذاري در صندوق سرمايه‌گذاري ره‌آورد آباد مسکن که توسط شرکت کارگزاري بانک مسکن مديريت مي‌شود نيز مشمول الزام به ثبت نام در سجام هستند.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۲۱۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سود ۱۳۵۰ درصدی صندوق سهامی سرو!

صندوق سهامی ETF سرو از سال ۱۳۹۸ تا‌کنون ۱۳۵۰ درصد بازدهی کسب کرده، به‌عبارتی سرمایه‌ ۱۰۰ میلیونی افراد در این صندوق ۱ میلیارد و ۴۵۰ میلیون تومان شده است.

برخلاف باور عموم، بورس در بلند‌مدت بازدهی بالاتری از سایر بازارهای مالی(طلا، ارز، مسکن و…) داشته است. مهم‌ترین علت ضرر افراد در بورس نداشتن دانش و خرید سهام بدون تحلیل و بررسی کافی است که با تاسیس صندوق‌های سرمایه‌گذاری این مساله حل شده است.

نگاهی به عملکرد صندوق‌های سرمایه‌گذاری اثبات می‌کند بورس بازاری است که می‌تواند از تمامی بازارها مانند طلا، دلار، مسکن و... بازدهی بیشتری داشته باشد. برای نمونه یکی از نمادهای بورسی بنام صندوق ETF «سرو» توانسته در ۵ سال گذشته سود یا بازدهی ۱۳۵۰ درصدی داشته باشد که از طلا، دلار، مسکن حتی شاخص کل بورس بیشتر بوده است.

*برای اطلاعات بیشتر و مشاوره رایگان سایت مشاور سرمایه‌گذاری ترنج یا صفحه «صندوق سهامی سرو» را باز‌کنید یا با شماره 02179326 تماس بگیرید.

نماد‌ ETF «سرو» چیست و چگونه بازدهی ۱۳۵۰ کسب کرده است؟

صندوق‌های سرمایه‌گذاری ابزارهای نوینی هستند که برای سرمایه‌گذاری عامه مردم در بورس طراحی شده است، با این صندوق‌ها بورس از یک بازار خاص و حرفه‌ای به یک بازار عام برای تمامی افراد جامعه تبدیل شده است و تمامی افراد با هر سن و دانشی می‌توانند برای آینده خود در بورس سرمایه‌گذاری کنند.

این صندوق‌ها توسط معامله‌گران حرفه‌ای و با تجربه بورسی مدیریت می‌شود و افراد با سرمایه‌گذاری در این صندوق‌ها در واقع غیر‌مستقیم وارد معامله‌گری بهترین سهم‌های بورس می‌شوند، این صندوق‌ها مانند ETF «سرو» بازدهی بالاتر از شاخص‌کل بورس و افرادی که مستقیم سهام می‌خرند بازدهی بالاتری کسب می‌کنند.

برای مثال صندوق ETF «سرو» از سال ۱۳۹۸ تا کنون ۱۳۵۰ درصد بازدهی کسب کرده در حالی که افرادی که مستقیم سهام‌ شرکت‌های بورسی را خریداری کردند بعضا همچنان در ضرر هستند و یا از شاخص‌ بورس جا مانده اند.

ETF «سرو» مناسب سرمایه‌‌گذاری کدام افراد است؟

افرادی که دانش و وقت معامله‌گری در بورس را ندارند افرادی که می‌خواهند با پول کم و ماهانه سرمایه‌گذاری کنند، حداقل ۵۰۰ هزار‌تومان افرادی که می‌خواند ارزش پول خود را در برابر تورم حفظ کنند افرادی که می‌خواهند در بلند‌مدت بیشتر از طلا، مسکن و دلار و... سود بیشتری کسب کنند افرادی که می‌خواهند برای آتیه فرزندان خود سرمایه‌گذاری کنند و...

با خرید نماد ETF «سرو» چه میزان بازدهی یا سود کسب می‌کنیم؟

بازدهی یا سود سرمایه‌گذاری در صندوق‌ها بستگی به وضعیت شاخص بورس و عملکرد صندوق‌ها دارد، عملکرد گذشته ETF «سرو» نشان می‌دهد این نماد همیشه از شاخص‌کل و سایر بازارها مانند طلا، دلار، مسکن، خودرو و... سود یا بازدهی بیشتری داشته است.

نقد‌شوندگی و نحوه برداشت سرمایه از ETF «سرو»

بازدهی بالاتر از شاخص، صرفا یکی از مزایای ETF «سرو» است، یکی دیگر از مزیت‌های این صندوق، نقدشوندگی نامحدود به دلیل بازارگردانی مناسب است. افراد هر زمان که اراده کنند می‌توانند پول خود را به قیمت همان لحظه از صندوق خارج کنند و برخلاف سایر سهم‌ها در صندوق ETF «سرو» صف فروش شکل نمی‌گیرد.

نقد شوندگی سریع یکی از مهم‌ترین مزیت‌هایی است که دارایی‌های دیگر از آن برخوردار نیستند، مثلا سکه، طلا، خودرو، مسکن و... را نمی‌توان به راحتی نقد کرد و تشریفات فروش و هزینه‌های اضافی دارند.

ETF «سرو» چه میزان دارایی تحت مدیریت دارد؟

دارایی تحت مدیریت صندوق‌ها به معنای اعتماد مردم به عملکرد و مدیریت این صندوق‌ها است، در حال حاضر صندوق سهامی سرو بیش از 15 هزار ۱۰۰ میلیارد ریال دارایی تحت مدیریت دارد که جزو بهترین‌ها در بورس ایران است.

*چگونه در صندوق سهامی سرو سرمایه‌گذاری کنیم؟

صندوق سهامی سرو ETF است و بر روی تابلوی معاملات بازار سهام قابل خرید و فروش است، افرادی که کد‌بورسی دارند می‌توانند به راحتی با جستجوی نماد «سرو» این صندوق را خریداری کنند. و افرادی که کد‌بورسی ندارند می‌توانند با شماره 02179326 تماس بگیرند و با دریافت کد‌بورسی در این صندوق سرمایه‌گذاری کنند.

کدبورسی دارید / ورود به سامانه معاملاتی کارگزاری / رفتن به قسمت جستجو / وارد کردن عبارت «سرو» / خرید به میزان دلخواه کد بورسی ندارید / تماس با شماره 02179326 / دریافت کدبورسی / خرید نماد سرو

برای دریافت مشاوره رایگان می‌توانید به صفحه «صندوق سهامی سرو» مراجعه کنید و شماره خود را ثبت کنید تا کارشناسان با شما تماس بگیرند.

دیگر خبرها

  • افزایش سرمایه بیش از ۴ هزار درصدی یک نماد بورسی
  • بانک کشاورزی چک الکترونیک سایر بانک‌ها را نقد می کند
  • جزئیات جدید از تسهیلات نهضت ملی مسکن
  • سود ۱۳۵۰ درصدی صندوق سهامی سرو!
  • مهلت ثبت نام نخستین المپیاد آموزش هنر یزد تمدید شد
  • تمدید ثبت کد اعتبار سنجی کارت هوشمند اتباع
  • چرا انتشار اوراق رهنی مسکن در ایران گره گشا نبود؟
  • تمدید مهلت ثبت نام نخستین المپیاد آموزش هنر یزد
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه
  • شارژ۱۹میلیارددلاری صندوق توسعه/تزریق۱۰۰همت به مسکن در۱۴۰۳