Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه روی خط رسانه های خبرگزاری برنا؛ مشکل به هم ریختگی هورمون ها یکی از رایج ترین مشکلاتی است که بسیاری از افراد در سنین مختلف با آن درگیر می شوند. درواقع گرچه سنین بلوغ و یائسگی از شایع ترین زمان ها برای به هم ریختن هورمونها محسوب می شود اما عوامل دیگری مثل ورزش شدید، بارداری، اضطراب و بسیاری موارد دیگر نیز در به هم ریختن هورمونها نقش دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش سرویس خواندنی های انتخاب، مشکلات هورمونی می توانند از بسیاری علل سرچشمه بگیرند ولی گاهی علائم به هم ریختن هورمون از سوی افراد قابل تشخیص نیست و آنان متوجه نیستند که دچار مشکل هورمونی شده اند، اگرچه یکی از این نشانه ها برای تشخیص مشکل هورمونی کافی نیست و باید برای تشخیص دقیق به پزشک مراجعه کنید اما شاید همراهی چند علامت با هم و متمادی بودن آن بتواند گمانه زنی را در مورد مشکلات هورمونی تشدید کند:

_یکی از رایج ترین علائم مشکلات هورمونی، گرگرفتگی بدن است که اغلب خانم ها در سنین یائسگی با آن رو به رو می شوند

_خارش های پوستی، سوزن سوزن شدن و حتی کهیر می تواند نشانه ای از مشکلات هورمونی باشد

_نازک شدن صدا و تغییر بافت پوست و مود در آقایان و کلفت شدن صدا، رویش موهای زبر در صورت و بدن و توقف قاعدگی در خانم ها نیز می تواند نشانه مشکلات هورمونی باشد

_بروز جوش های شدید پوستی که منبع غذایی یا اضطرابی ندارند نیز برخی اوقات از نشانه های مشکلات هورمونی است

_مشکلات فشار خون که به طور ناگهانی در فرد پدیدار می شود از نشانه های مشکلات هورمونی است

_تغییر شدید و نوسانات خلقی از دیگر نشانه های مشکلات هورمونی است

_اختلال در قاعدگی و شدید یا ضعیف بودن ناگهانی آن می تواند یک زنگ هشدار برای خانم ها باشد که مشکلات هورمونی پیدا کرده اند

_اضافه وزن بیش از حد و بی دلیل از دیگر نشانه های اختلالات هورمونی است

اگر برخی از این علائم را همزمان دارید به جای نگرانی به پزشک مراجعه کنید تا با آزمایش خون و ادرار صحت این موضوع را تایید کند. گاهی یک ورزش حرفه ای، استرس های امتحان، یا حتی اضطراب پیش از مراسم عروسی می تواند هورمونهای شما را تغییر دهد، بنابراین در اغلب موارد این مشکلات با کمی پیگیری و درمان قابل حل است.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: استرس بارداری رسانه فشار خون وزن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۲۵۰۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پنج نشانه‌ای که شاید وجود موجودات فرازمینی را ثابت کند

ایتنا - در چند دهه اخیر، شواهد و سیگنال‌های مرموزی از فضا دریافت شده که وجود حیات فرازمینی و موجودات بیگانه را به یک فرضیه محتمل برای دانشمندان تبدیل کرده است.
در چند دهه اخیر، شواهد و سیگنال‌های مرموزی از فضا دریافت شده که وجود حیات فرازمینی و موجودات بیگانه را به یک فرضیه محتمل برای دانشمندان تبدیل کرده است.

در این گزارش، به ۵ مورد از برجسته‌ترین این نشانه‌ها اشاره می‌کنیم:
اولین مورد به سال ۱۳۵۴ بازمی‌گردد، زمانی که فضاپیمای وایکینگ ناسا در آزمایشی اولیه در خاک سیاره مریخ، شواهد شیمیایی از حیات در این سیاره پیدا کرد.

اگرچه این یافته‌ها در آزمایشات بعدی تأیید نشد و ناسا وجود حیات در مریخ را رد کرد، اما محققان معتقدند نباید این احتمال را نادیده گرفت چرا که در آن زمان تجهیزات این فرودگر برای تحلیل شواهد کافی نبوده است.

در سال ۱۳۵۵ نیز یک تلسکوپ رادیویی در دانشگاه اوهایو. آمریکا، سیگنالی ۳۷ ثانیه‌ای را از آسمان دریافت کرد که در بازه فرکانسی ممنوعه زمینی قرار داشت. دانشمندان احتمال می‌دهند این سیگنال از سوی موجودات هوشمند فرازمینی ارسال شده باشد، هرچند تاکنون منشأ آن مشخص نشده است.

در سال ۲۰۰۳، پروژه «ست» ناسا، چندین سیگنال رادیویی غیرقابل توضیح از نقاط مختلف آسمان دریافت کرد که پس از مدتی ناپدید شدند. با این حال یکی از این سیگنال‌ها نه تنها ناپدید نشد بلکه قوی‌تر هم شد. این سیگنال ازنقطه‌ای فضایی می‌آمد که هیچ سیاره یا ستاره شناخته شده‌ای در آن وجود نداشت. این امر، احتمال ارسال آن از سوی موجودات هوشمند فرازمینی را تقویت کرد.

کشف گاز متان در جو سیاره مریخ در سال ۱۳۸۶ از دیگر نشانه‌های حیات در فضاست. از آنجایی که عمده متان در جو زمین توسط موجودات زنده تولید می‌شود، این یافته دانشمندان را به فرضیه وجود باکتری‌ها و میکروب‌های تولیدکننده متان در سیاره سرخ سوق داد. شواهد دیگری نیز از جمله کشف ترکیب فرمالدئید ناشی از اکسیداسیون متان در مریخ، این فرضیه را تقویت کرده است.

در رویدادی دیگر در سال ۱۳۸۲، محققان ایتالیایی احتمال دادند که آثار گوگرد یافت شده در سطح قمر اروپا که فضاپیمای گالیله از این قمر سیاره مشتری جمع‌آوری کرده می‌تواند نشانه‌ای از حیات باکتری‌های زیرسطحی باشد که در اقیانوس‌های گرم این قمر زندگی می‌کنند. البته برخی محققان دیگر این ایده را رد کرده‌اند.

همانطور که مشاهده می‌شود، شواهد متعددی از احتمال وجود حیات خارج از سیاره زمین وجود دارد که تلاش برای یافتن پاسخ‌های قطعی در این زمینه همچنان ادامه دارد.
 

دیگر خبرها

  • پنج نشانه‌ای که شاید وجود موجودات فرازمینی را ثابت کند
  • ۱۰ دلیل برای بی خوابی در زنان | یک زن چقدر به خواب نیاز دارد؟
  • دلیل مهم دل درد صبحگاهی و درد معده بعد بیدار شدن
  • وزوز گوش نشانه کاهش شنوایی
  • ۶ علامت کمبود ویتامین که از چهره مشخص می‌شود
  • رفلاکس معده؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • اختلال اوتیسم؛ نشانه‌ها، علل و راه‌های درمان آن
  • مسی تغییر ژنتیکی داده شد!
  • مداخله به‌هنگام، راه کنترل نشانه‌های اوتیسم
  • ده نشانه بحث‌برانگیز از وجود حیات فرازمینی