Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهاباد - ایرنا - دانش آموزان پایه سوم مدرسه «رحمان شافعی» مهاباد طی روزهای اخیر در آیینی متفاوت و نو به نام «جشن خودکار» شرکت کرده و با مدادهایشان خداحافظی کردند؛ این دانش آموزان حال و هوای خاصی داشتند و اولین استفاده جدی آنان از خودکار، تداعی گر ویژگی جبران ناپذیری برخی از اشتباه های زندگی بود.

به گزارش ایرنا، حال و هوای این مدرسه ابتدایی به گفته دانش آموزان از یک روز قبل که خانم معلم کلاس گفته بود «فردا جشن خودکار برگزار می کنیم» تغییر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


دانش آموزان کلاس این خبر خوب را به خانواده های خود اطلاع داده بودند و هر کدام از دانش آموزان در تدارک اجرای این جشن زیبا بوده و بخشی از مسوولیت های برگزاری جشن را قبول کرده بودند.
خانم معلم از هر یک از دانش آموزان خواسته بود برای این جشن یک خودکار به همراه داشته باشد و از آوردن شیرینی و تنقلات خودداری کند اما دانش آموزان سعی می کردند که این جشن زیبا و به یادماندنی برگزار شود و مسوولیت ها را در بین خود تقسیم کرده بودند.
کلاس به چند گروه با اسامی مختلفی چون ستاره، ماه و ... تقسیم بندی شده بود و دانش آموزان بادکنک و تنقلات با خود آورده بودند و هر دانش آموز نیز یک یا 2 خودکار را تزیین کرده بود.
یکی از دانش آموزان کلاس نیز برای صبحانه این جشن زیبا تمامی همکلاسی های خود را برای نوعی خوراکی محلی به نام «دانوله» که در آن گندم و نخود آب پز می شود، دعوت کرده بود؛ جشن اصلی در زنگ دوم کلاس شروع شد و در ابتدای دانش آموزان چند بیت شعر را برای قدردانی از مدادهای خود قرائت کردند.
مداد خوب و نازم / از تو که بی نیازم
سه سال زحمت کشیدی / چه سختی ها که دیدی
برای درس و مشقم / کار و به جان خریدی
دیگه نمی تراشم / تو را ای مهربانم
پس از قرائت این شعر مراسم جشن خودکار آغاز شد و خانم معلم خودکارهای تزیین شده را در بین دانش آموزان توزیع کرد و از آنان خواست هر کدام یک جمله یا کلمه زیبا را با آن بنویسند.
دانش آموزان با خط زیبای خود هر کدام جملاتی با مفهوم قدردانی از معلم، پدر و مادر و حتی مهربانی با طبیعت و جلوگیری از آلودگی محیط زیست نوشتند و به خانم معلم نشان دادند؛ خانم معلم نیز مانند مادر دلسوز و مهربان با صبر و حوصله نوشته های دانش آموزان را خواند و به آنان آفرین گفت.
سپس دانش آموزان با هم این شعر را خوانند و از اینکه چنین جشنی را برگزار کرده بودند، احساس رضایت و خوشحالی کردند.
خودکار یار جدیده / بابام برام خریده
از حالا تا همیشه / بدون اون نمی شه
یک روز جشن مداده / امروز جشن خودکاره
چند عکس یادگاری با خودکار یار جدید دانش آموزان کلاس و خوردن تنقلات و شیرینی و «دانوله» پایان بخش برنامه های جشن خودکار بود.
«آکام رحمانی» یکی از دانش آموزان کلاس گفت: ما دیگر به سن 9 سالگی رسیدیم و باید بیشتر مراقب رفتارها و نوشتار خود باشیم و به مرور بیاموزیم که شاید همیشه نتوان با یک پاک کن اشتباهات خود را پاک کرد.
«ماردین مازوجی» دیگر دانش آموز کلاس درباره خداحافظی با مدادش گفت: از اینکه باید کم کم از مداد خوبم خداحافظی کنم خیلی ناراحتم ولی از طرفی هم خوشحالم چون با دوست جدیدی به نام خودکار آشنا می شوم، نوشتن با خودکار کمی سخت است و اگر کلمه ای را درست ننویسم دیگر پاک نمی شود.
مبین چالیک دیگر دانش آموز این کلاس نیز با یادآوری روزی که برای اولین بار مداد در دست گرفت، گفت: با مداد نوشتن را آموختم، خوشنویسی و نقاشی کردم و حالا که بزرگتر شده ام باید نوشتن با خودکار را یاد بگیریم.
به گزارش ایرنا جشن خودکار یکی از آیین های جدید در آموزش و پرورش است که هر سال در بین دانش آموزان پایه سوم ابتدایی به منظور تغییر در ابزار نوشتن از مداد به خودکار برگزار می شود و روحیه خودباوری و خلاقیت در بین دانش آموزان را بیشتر می کند.
دانش آموزان این پایه می آموزند که دیگر باید حتی در نوشتن مشق هم کمتر اشتباه کنند چون برخی اشتباه های زندگی مانند نوشتن با خودکار پاک شدنی و قابل جبران نیستند.
شروع نوشتن با خودکار تداعی کننده این موضوع به دانش‌آموزان است که در زندگی با اتفاقاتی برخورد می کنند که باید کمترین خطا و اشتباه را در آن داشته باشند و با فکر و اراده خود باید بهترین تصمیم را بگیرند.
این جشن با همکاری و مشارکت شماری از اولیای دانش آموزان برگزار شد؛ در سال تحصیلی جاری از مجموع 38 هزار جمعیت دانش آموز مهاباد، حدود 21 هزار نفر مقطع ابتدایی تحصیل می کنند.
3020/6185/3072

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي آموزش و پرورش مهاباد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۲۵۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرهنگ مردمی سپاس از معلم نهادینه شود

ایسنا/اردبیل استاندار اردبیل تلاش معلمان در کلاس‌های درس به‌منظور علم‌آموزی به دانش‌آموزان را برای نسل آینده سرنوشت‌ساز دانست و گفت: آینده جامعه و کودکان به مبدأ آموزش‌ها یعنی کلاس‌های درس وابسته است و معلمان با دلسوزی در این راه فعالیت می‌کنند.

سیدحامد عاملی، ۱۱ اردیبهشت در آیین استانی زنگ سپاس معلم در دبیرستان مصلی‌نژاد اردبیل، اظهار کرد: تلاش معلمان در کلاس‌های درس به‌منظور علم‌آموزی به دانش‌آموزان برای نسل آینده سرنوشت‌ساز بوده و آینده جامعه و کودکان به مبدأ آموزش‌ها یعنی کلاس‌های درس وابسته است.

وی با بیان اینکه معلمان با دلسوزی در این راه فعالیت می‌کنند، افزود: باید فرهنگ سپاس از معلمان مردمی‌سازی شود و در هفته‌ای که به نام معلمان نام‌گذاری شده، هر قشر و صاحب صنفی از معلمان فعلی و گذشته خود تقدیر کند.

استاندار اردبیل با اشاره به ارزش و اهمیت علم و دانش در رشد و شکوفایی جامعه، ادامه داد: در آینده جامعه‌ای که افرادش دارای علم و مهارت باشند، به ثروت و امکانات دست می‌یابند و باید دانش‌آموزان با تمام توان و توجه به تحصیل علم و استفاده از تجارب معلمان در راستای پیشرفت علمی کشور در آینده تلاش کنند.

عاملی با گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید مطهری و توصیه به معلمان و دانش‌آموزان برای مطالعه کتاب‌های این معلم تأثیرگذار، گفت: محتوای کتاب‌های شهید مطهری برگرفته از متن سخنرانی‌ها و کلاس‌های این استاد گرانقدر است و وی به‌عنوان معلمی تأثیرگذار توانست در تربیت نسل انقلاب به‌صورت اثربخش نقش داشته باشد.

اجرای سرود سپاس معلم توسط دانش‌آموزان، تجلیل از معلمان برگزیده و نواختن زنگ سپاس معلم از بخش‌های مختلف این آیین بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • کلاس این آقا معلم در مدرسه تشکیل نمی شود
  • عشق معلمی دَربیابان
  • از معلمی روی صندلی چرخدار تا معلمی در برفی که هم‌قد دانش‌آموزان است
  • افزایش سرانه آموزشی با ساخت 600 کلاس درس جدید
  • معلم خلاق، دانش‌آموز هنر آفرین
  • معلمی که کلاس درس را به مسجد بُرد
  • دستان هنرآفرین دانش‌آموزی
  • فرهنگ مردمی سپاس از معلم نهادینه شود
  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • ۶۰۰ کلاس درس جدید در هرمزگان ساخته می‌شود