Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی طی حکمی احسان الدین شریفی را به‌عنوان مدیرکل امور مجامع و مؤسسات وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی منصوب کرد.

در این حکم انتصاب، اهم مواردی که بر عهده مدیرکل امور مجامع و مؤسسات وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی محول شده بدین شرح است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

-ایجاد و به‌روزرسانی سامانه‌ی جامع امور مجامع و جمع آوری و نگه‌داری کلیه‌ی قوانین، مصوبات و صورت جلسات مجامع مورد نیاز جهت استفاده‌ی معاونت‌های ذیربط امور مجامع شرکت‌های اصلی و تهیه‌ی گزارش‌های لازم جهت ارائه به مقامات ذیربط.

-مشارکت در تدوین برنامه آموزشی مناسب به منظور فراگیری مهارت های بنگاه داری، مالی و مالیاتی مدیران شرکت های اصلی.

-اعلام نظر در خصوص هر گونه نقل و انتقاد، خرید و فروش و... اموال، دارایی‌ها، املاک مؤسسات و شرکت‌های وابسته.

-ارائه پیشنهاد به منظور تعیین حقوق مزایا پاداش مدیر عاملان و اعضای هیئت مدیره و تأیین حق الزحمه‌ی بازرسین مؤسسات به مجمع عمومی، پی‌گیری اقدامات مربوط به تأسیس یا انحلال شرکت ها و مؤسسات وابسته.

شریفی دارای مدرک کارشناسی ارشد در رشته ی مدیریت فن آوری اطلاعات از دانشکده صنایع علم وصنعت و جزو اعضای هسته علمی دانشجویی این دانشگاه بوده است.

شریفی در سال ۱۳۷۸ به وزارت صنایع راه یافت و به‌عنوان رئیس اداره روابط عمومی و تبلیغات سازمان صنایع دستی کشور فعالیت های شغلی خود را آغاز کرد. مسئولیت معاونت برنامه ریزی منطقه۱۸ شهرداری تهران، معاونت طرح و برنامه سازمان عمران کیش، قائم مقام شهردار، معاون برنامه ریزی صندوق توسعه ملی ایران در کارنامه کاری وی دیده می‌شود.

گفتنی است، محمد اسماعیلی مدیر کل سابق امور مجامع و مؤسسات وابسته به سازمان تبلیغات اسلامی طی حکمی از سوی حجت‌الاسلام والمسلمین محمد قمی به‌عنوان مشاور رئیس سازمان تبلیغات اسلامی منصوب شد.

کد خبر 4509727

منبع: مهر

کلیدواژه: حجت الاسلام محمد قمی حکم انتصاب سازمان تبلیغات اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۲۶۵۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا بیمه سلامت حساب واحد بانکی ندارد

حسین رنجبران در گفت‌و گو با خبرنگار مهر، در واکنش به برخی اخبار مبنی حساب‌های بدون مجوز این سازمان و تعیین تکلیف این حساب‌های بانکی گفت: سازمان بیمه سلامت ایران یا سازمان بیمه خدمات درمانی سابق، طبق مواد ۳۹ و ۷۶ قانون محاسبات عمومی کشور جزو مستثنیات نگهداری و افتتاح حساب نزد بانک مرکزی محسوب می‌شود. در همین راستا هیأت وزیران در سال ۱۳۷۴ مصوب نموده که سازمان بیمه خدمات درمانی از مصادیق شرکت‌های بیمه موضوع مواد ۳۹ و ۷۶ قانون محاسبات عمومی کشور مصوب ۱۳۶۶ بوده و از افتتاح حساب بانکی نزد خزانه و واریز وجوه حاصله از درآمدهای خود به حساب یاد شده معاف است.

معاون توسعه مدیریت و منابع سازمان بیمه سلامت ایران افزود: همچنین در دستورالعمل بند (ب) ماده ۱۷ قانون برنامه ششم، بند (الف) ماده ۲۰ قانون احکام دائمی نیز این موضوع تکرار و تصریح شده است، در این مواد قانونی تاکید شده مادامی که دستگاه اجرایی از مشمول مواد ۳۹ و ۷۶ قانون محاسبات عمومی مستثنی باشد، انتقال حساب الزامی نخواهد بود؛ لذا سازمان بیمه سلامت بر اساس مواد یاد شده جز مستثنیات است.

رنجبران ادامه داد: در تبصره ماده ۳ این دستورالعمل نیز آمده که مؤسسات اعتباری و شرکت‌های بیمه دولتی مادامی که از شمول مواد ۳۹ و ۷۶ قانون محاسبات عمومی مستثنی باشند، از رعایت مفاد این ماده معاف هستند.

وی تصریح کرد: تمام حساب‌های ورودی بیمه سلامت (درآمدی) با توجه به تأکیدات و شفاف سازی عملکرد در قالب حساب واحد خزانه نزد بانک مرکزی صورت می‌گیرد، بنابراین بدون شک غیر از این مسیر یک ریال جابه جایی انجام نمی‌شود.

رنجبران اظهار داشت: در خصوص مصرف منابع سازمان از بانک عامل استفاده می‌شود که تنها برای سهولت کار، سرعت و چابک سازی و به ویژه اطمینان در پرداخت به موقع و صحیح مطالبات مؤسسات درمانی و پرداخت به وقت به بیماران صعب العلاج انجام می‌شود. لذا اگر این سازمان در پرداخت مطالبات مؤسسات منظم و تقریباً به وقت عمل می‌کند؛ یکی از دلایل مهم آن، ایجاد زیرساخت‌های فناوری نوین با مشارکت فعال بانک عامل است. ما همواره به دنبال واریزی سریع مطالبات مؤسسات ارائه دهند خدمات درمانی هستیم تا بتوانیم به بیمه شدگان بیمه سلامت که بیش از نیمی از جمعیت کشور را در بر می‌گیرند، خدمات مناسب‌تری ارائه نمائیم.

کد خبر 6098861 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • انتصاب رییس مرکز برنامه‌ریزی راهبردی و توسعه منابع دانشگاه شریف
  • چرا بیمه سلامت حساب واحد بانکی ندارد
  • کارگاه آموزشی جامع مدیریت امور قرآنی در یاسوج برگزار شد
  • بورسیه دانشجویان اخراج شده از دانشگاه‌های آمریکا
  • ۲ انتصاب جدید در دانشگاه آزاد آذربایجان غربی
  • انتصاب رئیس سازمان توسعه همکاری‌های علمی و فناورانه
  • ۷۴۴ هزار شرکت غیرفعال در کشور داریم/ فعالیت شرکت‌های صوری متوقف می‌شود
  • مدیرکل ثبت شرکت‌ها: ۷۴۴ هزار شرکت صوری در کشور داریم
  • فعالیت شرکت‌های صوری متوقف می‌شود
  • ۵۸۳ استان فارسی برای کسب مدرک تخصصی حفظ قرآن کریم آزمون دادند