Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار خبرگزاری بسیج از قم، آموزشگاه فنی و حرفه‌ای صالحین استان قم یکی از مراکزی است که از یک سو با قشر‌های مختلف مردم بخصوص بسیجیان و از سوی دیگر با مراکز تخصصی مهارت‌های فنی و حرفه‌ای مرتبط است و از این جهت، ظرفیت بالایی را در راستای تربیت نیروی انسانی متعهد و ماهر در استان ایجاد کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


در این راستا و به منظور آشنایی بیشتر با مرکز، گفتگویی با «سید محمدمهدی شمس الدینی» مسئول آموزشگاه فنی و حرفه‌ای صالحین استان قم انجام شده است:
تاریخچه تشکیل آموزشگاه به چه زمانی بر می‌گردد؟
آموزشگاه فنی و حرفه‌ای ال ۱۳۸۱ طی ابلاغی که از سوی سپاه به کل استان‌ها اعلام شد، تحت عنوان کانون بسیج تاسیس گردید و قم از جمله استان‌هایی بود که کانون را در همان سال راه اندازی کرد؛ در آن زمان دوره‌هایی مثل آموزش رایانه، خیاطی، گلدوزی، صنایع دستی و... دایر شده بود و خانواده‌ها را درگیر می‌کرد و حتی محصولات صنایع دستی تولیدی خود را می‌فروختند.  
فعالیت کانون بسیج تا چه سالی ادامه یافت؟
فعالیت کانون تا حدود سال ۱۳۹۰ در همین مکان فعلی یعنی خیابان اراک، جنب پل نیروگاه، ادامه داشت و از سال ۹۰ به بعد، کانون بخش آموزش خود را به معاونت تربیت و آموزش بسیج یعنی صالحین داد. در ابتدا آموزش تیراندازی، بدنسازی و خیاطی و رایانه فعال بود، اما به دلیل کاربری اداری ساختمان، بعد‌ها تیراندازی و بدنسازی جمع شد. این روند تا سال ۹۵ با ایجاد رشته‌هایی همچون هنر‌های تجسمی، صنایع دستی، طراحی دوخت و فناوری اطلاعات ادامه داشت.
ادامه کار فنی و حرفه‌ای صالحین بر چه محوری استوار بود؟
از سال ۹۵ رویکرد عوض شد و دوره‌های کاربردی دیگری برای همه قشر‌های مختلف بسیج تعریف گردید از جمله رفتیم سراغ تولیدی‌های خیاطی و دیدیم رشته خیاطی «برادران» در فنی و حرفه‌ای وجود ندارد، با رایزنی‌های صورت گرفته، مجوز رشته مزبور را اخذ کردیم و در تابستان ۹۶، این مهارت را برای جمعی از برادران متقاضی آموزش دادیم. پس از مدتی بر اساس نیاز سنجی که داشتیم، مجوز تعمیرکار تلفن همراه و تبلت را اخذ کردیم و با استفاده از بهترین مربی‌های استان، اولین دوره این مهارت را با ۱۵ نفر در تابستان ۹۶ دایر کردیم و امسال سومین دوره آموزش تعمیر تلفن همراه برگزار شد.
نوآوری هم در ایجاد رشته‌های مورد نیاز مرکز داشته اید؟
بله؛ ما یک دوره رشته اسب سواری را آوردیم در فنی و حرفه‌ای و در حال ثبت نام هستیم و به طور کلی گواهی‌های شرکت در دوره و گواهینامه بین المللی معتبر و شناخته شده بین ۱۸۶ کشور ارائه می‌شود؛ همچنین دوره زعفران کاری، زنبورداری قارچ، بازرگانی و امور مالی MBI کارشناس ارشد کسب و کار که حدود ۱۰۰ نفر طی دو سال این دوره‌ها را گذرانده اند. در حال حاضر هم دوره حسابداری مقدماتی و آشنایی با نرم افزار هلو را دایر کرده ایم.
بر اساس چه معیار‌هایی دوره‌ها را تعریف و اجرا می‌کنید؟
هر گروهی از افراد جامعه مثل پایگاه‌های بسیج، مساجد و قشر‌ها و گروه‌های مختلف، برای برگزاری دوره‌ای اعلام نیاز کنند، ما با پیگیری اخذ مجوز و تدارک مربی کارآزموده، همان دوره را تعریف و اجرا می‌کنیم. در حال حاضر مجوز برگزاری حدود ۸۰ دوره را داریم. برخی دوره‌ها را به صورت تئوری در اینجا برگزار می‌کنیم و برای کار عملی به مراکز مرتبط می‌فرستیم مثل دوره تراش گوهر، سنگ طلا و جواهر و دام وطیور.
هزینه و نحوه ثبت نام دوره‌ها به چه شکلی هست؟
علاقمندان می‌توانند جهت اطلاع از جزییات دوره‌های مرکز به آدرس www.salehin.ir و یا بعد از ظهر‌ها به محل آموزشگاه واقع در کنار پل نیروگاه و یا به شماره ۰۹۱۹۶۹۱۹۴۴۰ در سروش مراجعه و یا با همین شماره تماس حاصل نمایند.
برای مراجعان مختلف شامل عموم مردم و اعضای عادی بسیج، جانبازان نیرو‌های مسلح، فعالان حلقه‌های صالحین و متقاضیان گروهی از ارگان‌های مختلف تخفیفاتی از ۵ تا ۳۰ درصد بر اساس نرخ ثبت نامی دو سال قبل در نظر گرفته شده است. حتی ما دوره رایگان تدوین فیلم هم در این مرکز برگزار کردیم.
ارزیابی شما از هزینه پایین و خروجی مطلوب دوره‌های آموزشی چیست؟
تلاش کرده ایم دوره‌ها را با مناسب‌ترین شهریه برگزار کنیم البته این نرخ پایین، به هیچ وجه از کیفیت دوره‌های آموزشی نخواهد کاست بلکه معتقدیم هر جا روحیه و تفکر بسیجی و داوطلبانه و از جان و دل کار کردن وجود داشته باشد، معمولا کیفیت به بالاترین حد خود می‌رسد.
چه انتظاری از مردم و مسئولان دارید؟
انتظار می‌رود این مرکز و توانمندی‌های آن از طریق همایش ها، تیزر‌های تبلیغاتی و ... بیش از پیش به بسیجیان و خانواده‌های آنان و عموم علاقمندان معرفی شود، زیرا معرفی افراد آموزش دیده این مرکز به مراکز کاریابی و اشتغالزایی، نهایت منجر می‌شود به اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و در واقع مرکز فنی و حرفه‌ای صالحین استان قم گوهری ارزشمند در حلقه اقتصاد مقاومتی است.
از این که در گفتگو با خبرگزاری بسیج شرکت کردید، متشکرم.
گفتگو: ابوالفضل بمانی

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۳۱۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازدید دادستان تهران از دو شرکت‌ داروسازی

دادستان عمومی و انقلاب تهران به همراه مدیران و معاونین سازمان صمت استان، تعزیرات حکومتی تهران و سازمان غذا و دارو با حضور در شرکت‌های داروسازی «توفیق دارو» و «خوارزمی» از خطوط تولید و آزمایشگاه‌های مختلف این دو مجموعه بازدید کرد.

به گزارش ایسنا، علی صالحی دادستان عمومی و انقلاب تهران در حاشیه این بازدید ضمن تبریک و تهنیت روز کارگر و معلم اظهار کرد: در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری که سال جاری را با نام «جهش تولید با مشارکت مردم» نام گذاری کردند همچنین حسب دستور رئیس قوه قضاییه به منظور حمایت از تولید، امروز از دو شرکت داروسازی توفیق دارو و خوارزمی که از جهات مختلف برای نظام جمهوری اسلامی ایران ارزشمند هستند بازدید به عمل آوردیم.

وی افزود: در قوه قضاییه دبیرخانه اقتصاد مقاومتی در دادگستری‌های تمام استان‌های کشور فعال است تا از واحدهای تولیدی و صنعت گران حمایت شود.

وی ادامه داد: در جلسه امروز با مسئولان و مدیران این شرکت‌های دارویی اعلام کردیم که مطالبات، مسائل و مشکلات موجود را به صورت مکتوب به دبیرخانه واحد اقتصاد مقاومتی دادسرای تهران ارائه دهند تا در کوتاه‌ترین زمان ممکن در جهت پیگیری و رفع آن‌ها اقدام کنیم.

دادستان تهران درباره مشکل اعلامی طولانی شدن ترخیص مواد اولیه گفت: فرایند اداری ترخیص مواد اولیه را با قید فوریت بررسی و مرتفع می‌کنیم همچنین در جهت حل مشکل فرسودگی ماشین آلات شرکت‌ها از طریق برگزاری جلسه با بانک‌های عامل موضوع اعطای تسهیلات مصوب را پیگیری خواهیم کرد.

صالحی بیان کرد: بیشتر مشکلاتی که دو شرکت داروسازی بیان کردند مربوط به عدم تامین نقدینگی، پرداخت نشدن مطالبات، فرسوده شدن ماشین آلات، کیفیت قیمت گذاری در صنعت دارو، عدم تخصیص به موقع ارزو مشکلات تامین مواد اولیه بود که مقرر شد شرکت‌های داروسازی مسائل مربوط به هر دستگاه را به صورت مجزا اعلام کنند تا پیگیری وجلسات لازم از طریق واحد اقتصاد مقاومتی دادسرای تهران صورت پذیرد.

دادستان عمومی و انقلاب تهران افزود: مصوبات حمایتی که در جلسه امروز تصویب شد قطعا در دبیرخانه ستاد اقتصاد مقاومتی دادسرای تهران پیگیری خواهد شد همچنین متعاقبا جلساتی به منظور پیگیری اجرای مصوبات با مسئولین امر که می‌توانند مشکلات این واحدهای تولیدی را رفع کنند در دادسرای تهران برگزار خواهیم کرد و با استفاده از ظرفیت‌های قانونی، موانع پیش روی این واحدهای تولیدی را در خصوص چالش‌هایی که مطرح کردند؛ به حداقل می‌رسانیم.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شش مولفه اقتصاد مقاومتی متعلق به مردم است 
  • در پی راه‌اندازی دهکده اقتصاد مقاومتی دیگری در مناطق شرقی کرمانشاه هستیم
  • تجلیل از ۱۵۰ استاد و مربی نظامی و عقیدتی بسیج در مشهد
  • راه‌اندازی آموزش نیروگاه برق خورشیدی در بوشهر
  • بازدید دادستان تهران از دو شرکت‌ داروسازی
  • از بین رفتن یا تغییر در ۸۰ میلیون شغل طی چند سال آینده
  • اعطای نشان ملی به شرکت آرد هشترود 
  • سال گذشته ۱۱ هزار گروه جهادی به بسیج پیوستند
  • چگونه در سال ۱۴۰۳ مدرک کامپیوتر آی سی دی ال بگیریم؟
  • آموزش‌های مهارتی کلید توسعه اشتغال پایدار در جامعه است