Web Analytics Made Easy - Statcounter

خرداد: وزیر دفاع گفت: تمامی سلاح هایی که ما تولید می کنیم، از استاندارد دفاعی جمهوری برخوردار است و مثل همه کشورها این استانداردها بخشی جهانی و بخشی بومی هستند.
وزیر دفاع گفت: تمامی سلاح هایی که ما تولید می کنیم، از استاندارد دفاعی جمهوری برخوردار است و مثل همه کشورها این استانداردها بخشی جهانی و بخشی بومی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بخش دفاعی کشور با توجه به مسئولیت مهم خود در استقرار امنیت به عنوان نیاز اولیه جامعه شناخته می شود. یکی از دستاوردهای ارزشمند نظام جمهوری اسلامی قطع وابستگی به استکبار و سایر کشور در حوزه دفاعی و امنیت بوده است.
برهمین اساس سیاست بازدارندگی جزء ارزش های اعتقادی و ملی ما محسوب می شود، چراکه اگر دشمنان لحظه ای احساس کنند، ایران در موضع ضعف قرار دارد، توطئه شوم خود را همچون دوران دفاع مقدس در قالب حمله نظامی بر کشور تحمیل خواهند کرد.
گرچه سرعت تحولات در عرصه علم و فناوری زیاد است اما پیشرفت های بومی ایران در عرصه دفاعی، دشمنان نظام اسلامی را چنان در موضع ضعف قرار داده که برای تقابل با این توانمندی ها به جنگ روانی، فرافکنی و تخریب رسانه ای روی آورده اند.
امیرسرتیپ امیرحاتمی در واکنش به تشکیک رسانه های خارجی درباره به‌روزبودن تولیدات دفاعی ایران گفت: این حرف غلطی است، تولیدات دفاعی هر کشور باید متناسب با دفاع بومی آن کشور باشد. ما براساس نیازهایی که فرمانده هان‌مان اعلام می کنند، تولیدات را انجام می دهیم و معتقدم این تولیدات واقعا بالاترین کارکرد را برای دفاع از کشور دارد. شاید شاهد مهم این مسئله همین حساسیتی است که دشمنان نسبت به تولیدات دفاعی ایران دارند. اگر تولیدات دفاعی ما کارکرد لازم را ندارد چرا حتی اجازه نمی دهند، سلاح انفرادی ما صادر شود، چه برسد به سلاح های بسیار پیشرفته تر مثل موشک.
وزیر دفاع اظهار کرد: این یک ترفند تبلیغاتی برای تضعیف روحیه ملت ایران است که این اتفاق نخواهد افتاد. چون مردم ایران توانایی سلاح های ما را دیدند، مشاهده کردند به محض اینکه چهار تروریست یک کاری انجام می دهند، بسیار زود موشک های ما بر سرشان موثر و دقیق فرود می آید و باعث پشیمانی آنها می شود.
وی ادامه داد: تمامی سلاح هایی که ما تولید می کنیم، از استاندارد دفاعی برخوردار است و مثل همه کشورها این استانداردها بخشی جهانی و بخشی بومی هستند.
این عضو کابینه دولت دوازدهم درباره شبهه پراکنی دشمنان نسبت به جنگنده کوثر تأکید کرد: درباره جنگنده کوثر خیلی صحبت کردیم، خط تولید آن را هم نشان دادیم. خط تولیدی که مردم در آن از یک تا هفت هواپیما و هر کدام از 10 درصد تا 90 پیشرفت را مشاهده کردند.
وی با بیان اینکه خلبانان ما احساس خوب و افتخار دارند وقتی با جنگنده کوثر پرواز می کنند، افزود: به لحاظ شکل، هواپیماهای مختلف دنیا به هم شباهت هایی دارند. جنگنده کوثر مجهز به سیستم الکترونیک و سلاح هواپیماهای نسل چهار است بنابراین از کارآمدی بسیار خوبی برخوردار است.
امیر حاتمی یادآور شد: البته اصلا ادعا نمی کنیم که جنگنده کوثر با هواپیماهای روز دنیا برابری می کند چون مسیری را دیگران رفتند و ما این مسیر را حتما طی خواهیم کرد.
منبع: خبرآنلاین
برچسب ها: وزیر دفاع ، سلاح ، جنگنده

منبع: خرداد

کلیدواژه: وزیر دفاع سلاح جنگنده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۳۲۸۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

«رامهرمز» ظرفیت مناسبی برای تولیدات پایین دستی پتروشیمی دارد

به گزارش خبرنگار مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در راستای کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«ابراهیم متینیان» از حوزه انتخابیه رامهرمز و رامشیر به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

ابراهیم متینیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر در در خصوص ضرورت راه اندازی پترو پالایشگاه‌ها در کشور، تصریح کرد: درباره مزیت‌های پترو پالایشگاه‌ها هیچ شکی وجود ندارد، این مجتمع‌های صنعتی می‌توانند برای کشور سودآور باشند و به تولید محصولات با ارزش افزوده بالا کمک کنند اما شرط آن این است که زیرساخت‌های لازم را مهیا کنیم و بتوانیم از ظرفیت‌های آنها بهره ببریم.

وی با تاکید بر اینکه هنوز از ظرفیت پالایشگاهی کشور به خوبی بهره برداری نشده است، گفت: آن طور که شایسته بوده است به توسعه صنایع پایین دستی در این حوزه مبادرت نشده و اکنون با مشکلات زیادی در زمینه پالایشگاهی کشور مواجه هستیم اما در حال حاضر در دولت سیزدهم به تولید محصولات پتروشیمی که فرآیند تولید ساده‌ای دارند، پرداخته می‌شود.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس بیان کرد: اگر بخواهیم پترو پالایشگاه‌ها را در سطح کشور راه اندازی کنیم باید تدابیر لازم را برای بهره برداری از ظرفیت‌های این مجتمع‌های صنعتی بیندیشیم و باید طوری عمل کنیم که برگشت سرمایه رخ دهد.

وی بیان کرد: امید است با حمایت خالصانه مسؤولان و حمایت صحیح سرمایه گذاری در حوزه پترو پالایشگاه شکل گیرد که امکان ایجاد بستر سرمایه گذاری توسط بخش خصوصی در کشور رونق بگیرد.

نماینده مردم رامهرمز در مجلس گفت: بخش ابو الفارس در منطقه رامهرمز واقع در استان خوزستان با حدود ۹۵ حلقه چاه نفت یکی از نفتخیزترین بخش‌های کشور است که به دلیل داشتن نفت سبک این منطقه برای فرآورده‌های تولید پایین دستی پتروشیمی بسیار مناسب است.

متینیان بیان کرد: پروژه پترو پالایش ابوالفارس با ظرفیت اولیه پالایش ۵۰ هزار بشکه نفت خام در روز در استان خوزستان، شهرستان رامهرمز منطقه کم برخوردار ابو الفارس در حال احداث است.

وی ادامه داد: با پیگیری‌های صورت گرفته پروژه پترو پالایشگاه ابوالفارس در سال ۱۳۹۹ با حضور رئیس مجلس شورای اسلامی کلنگ زنی شد که این پروژه با تولید فرآورده‌های پالایشگاهی با استاندارد یورو پنج و محصولات پتروشیمی برای سه هزار و ۵۰۰ نفر به صورت غیر مستقیم و هفت هزار نفر پس از بهره برداری شغل ایجاد می‌کند.

متینیان تصریح کرد: پرچم سرمایه گذار بخش خصوصی نفت در خوزستان بالا است و با توجه به مشکلات سر راه پروژه پتروپالایش ابوالفارس به عنوان اولین پترو پالایشگاه بخش خصوصی در کشور، این پروژه مهم با توانمندی جوانان ایرانی مصمم به اتمام راه است.

وی گفت: منطقه ابوالفارس که دارای ذخایر خدادادی نفت و معدن است، هیچ گونه صنعتی ندارد و جوانان و افراد جویای کار مجبور به اشتغال در سایر نقاط کشور هستند که با این سرمایه گذاری جان دوباره ای به این شهرستان دمیده شده است.

متینیان عنوان کرد: به عنوان نماینده مردم خواستار سرمایه گذاری شرکت‌های نفتی، تعمیر جاده‌های روستایی و بهسازی روستاها، ساخت و نوسازی مدارس، آبرسانی روستایی، ایجاد اشتغال و استفاده از نیروهای توانمند بومی، بهبود وضعیت زندگی مردم، رفع موانع تولید، بهداشت و درمان و توسعه مراکز ورزشی، کمک به کمیته امداد و بهزیستی و… هستم.

وی اظهار کرد: بدون شک خروجی این سرمایه گذاری ها توسعه مناطق، رفع محرومیت‌ها و رضایت‌مندی عمومی را در پی دارد و امیدوار هستیم با بهره برداری از پترو پالایش ابوالفارس کارهایی را در راستای رفع محرومیت‌های آن منطقه انجام دهیم.

کد خبر 6098094

دیگر خبرها

  • سقوط اف-۱۶ نیروی هوایی سنگاپور
  • افتتاح نیروگاه پنج مگاواتی در تبریز
  • افتتاح نیروگاه ۵ مگاواتی در تبریز
  • ساخت پیشرفته‌ترین سلاح‌ و سامانه‌های کشف و شناسایی در پدافند
  • «رامهرمز» ظرفیت مناسبی برای تولیدات پایین دستی پتروشیمی دارد
  • شراکت ایران و روسیه در مسیر بسیار خطرناکی پیش می‌رود
  • رئیس سیا: شراکت ایران و روسیه در مسیر بسیار خطرناکی پیش می‌رود
  • رییس سیا: شراکت ایران و روسیه در مسیر بسیار خطرناکی پیش می‌رود
  • رییس سیا: شراکت ایران و روسیه در مسیر بسیاز خطرناکی پیش می‌رود
  • ببینید | عملیات دیدنی نمایشی جنگنده‌های پیشرفته روسیه در دل آسمان