Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-08@03:11:51 GMT

معرفی برترین کالج های تحصیلات عالی ۲۰۱۹

تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۳۳۱۶۳

رتبه بندی کالج های تحصیلات عالی سال ۲۰۱۹ به طور مشترک از سوی وال استریت ژورنال و نظام رتبه بندی تایمز منتشر شد. در این رتبه بندی از نظرات ۲۰۰ هزار دانشجو استفاده شده است.

به گزارش مهر، رتبه بندی کالج های تحصیلات عالی که توسط وال استریت ژورنال و تایمز منتشر می شود اطلاعاتی را در اختیار دانش آموزان و خانواده های شان قرار می دهد تا آنها را در انتخاب آینده تحصیلی کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این رتبه بندی نظرات حدود ۲۰۰ هزار دانشجوی فعلی دانشگاه ها جمع آوری شده است.

در این رتبه بندی تقریبا یک هزار کالج و دانشگاه در آمریکا در ۱۵ شاخص عملکرد فردی بررسی شده اند.

این شاخص ها در پاسخ به سوالاتی طراحی شده است که بیشتر به دانش آموزان و خانواده هایشان اهمیت می دهد. از جمله اینکه چگونه می توانم فارغ التحصیل شوم، وام های خود را چگونه پرداخت کنم و کار خوب پیدا کنم؟ آیا کالج منابع زیادی دارد که به من آموزش دهد؟ آیا در کلاس مشغول به کار خواهم شد و یا به معلمانم به خوبی دسترسی خواهم داشت؟ آیا جامعه دانشگاهی متنوع وجود دارد؟

امسال دانشگاه هاروارد برای دومین بار در رده برترین دانشگاه قرار گرفته است در حالی که موسسه فناوری ماساچوست به دومین پله رسیده و دانشگاه ییل رتبه سوم را کسب کرده است.

رتبه ۱۰ کالج برتر تحصیلات عالیه آمریکا

رتبه نام دانشگاه امتیاز منابع اشتغال خروجی نوآوری ۱      دانشگاه هاروارد  ۹۳.۲   ۲۹.۹   ۱۶.۷     ۳۹.۶   ۷.۱ ۲ موسسه فناوری ماساچوست MIT ۹۲.۰   ۲۹.۴  ۱۶.۱  ۳۹.۲ ۷.۳ ۳ دانشگاه ییل ۹۰.۹ ۲۶.۸  ۱۷.۱ ۳۹.۶ ۷.۴ ۴ دانشگاه کلمبیا ۹۰.۸ ۲۷.۱ ۱۶.۶ ۳۹.۲ ۸.۰ ۵ موسسه فناوری کالیفرنیا ۹۰.۵  ۳۰.۰  ۱۵.۲ ۳۹.۱ ۶.۳ ۶ دانشگاه استنفورد ۹۰.۴ ۲۶.۱ ۱۷.۲ ۳۹.۰  ۸.۱ =۷ دانشگاه براون ۹۰.۰ ۲۷.۴ ۱۷.۷ ۳۸.۰ ۷.۰ =۷ دانشگاه دوک ۹۰.۰  ۲۶.۷   ۱۷.۱ ۳۹.۶  ۶.۷ ۹ دانشگاه پرینستون ۸۹.۹ ۲۸.۱  ۱۵.۵ ۳۹.۵  ۶.۸ ۱۰ ۱۰ دانشگاه پنسیلوانیا ۸۹.۸   ۲۷.۰  ۱۶.۹   ۳۸.۹  ۶.۹

ماهیت رتبه بندی کالج های تحصیلات عالی سال ۲۰۱۹ که به طور مشترک از سوی وال استریت ژورنال و نظام رتبه بندی تایمز منتشر می شود با رتبه بندی دانشگاه های جهان متفاوت است و این رتبه بندی بر دانش آموزان متمرکز است. در واقع نتایج این رتبه بندی بیشتر بر آموزش تاکید دارد.

منبع: تابناک

کلیدواژه: رتبه بندی دانشگاه ها رتبه بندی تایمز دانشگاه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۳۳۱۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در میان دانشگاه‌های ایران

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین از قزوین؛ در رتبه‌بندی تایمز، پایگاه رتبه بندی تایمز فهرست دانشگاه های برتر آسیا را در سال ۲۰۲۴ میلادی منتشر کرد که در این رتبه بندی ۷۵ دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران در میان بیش از ۷۰۰ دانشگاه برتر آسیا قرار گرفتند که دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) در فهرست برترین های دانشگاه های آسیا در این رتبه‌بندی و رتبه ۱۵ در دانشگاه های ایران قرار دارد.

پایگاه رتبه بندی تایمز یکی از معتبرترین نظام‌های رتبه بندی در سطح بین المللی است که در ۲۰۱۳ میلادی برای اولین بار رتبه بندی دانشگاه‌های آسیایی را در کنار رتبه بندی‌های بین المللی خود انجام داد. روش شناسی این رتبه بندی همانند روش شناسی رتبه بندی جهانی دانشگاه‌ها است که از ۱۸ شاخص در قالب آموزش، تحقیق، انتقال دانش و چشم انداز بین المللی بهره جسته است. اما این شاخص‌ها برای منعکس‌کردن ویژگی‌های مؤسسات آسیایی مجدد تنظیم شده‌اند. رتبه بندی سال ۲۰۲۴ شامل ۷۳۹ دانشگاه از ۳۱ منطقه است.

دانشگاه صنعتی شریف با رتبه =۵۶ در رتبه اول دانشگاه‌های ایرانی قرار گرفته است. تعداد دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز از تعداد ۲۹ دانشگاه در سال ۲۰۱۹، تعداد ۴۰ دانشگاه در سال ۲۰۲۰، تعداد ۴۷ دانشگاه در سال ۲۰۲۱، تعداد ۶۲ دانشگاه در سال ۲۰۲۲ و تعداد ۶۷ دانشگاه در سال ۲۰۲۳ به تعداد ۷۵ دانشگاه در سال ۲۰۲۴ رسیده است که رشد خوبی را نشان می‌دهد.

دانشگاه توکیو، که برترین مؤسسه ژاپن است، از رتبه هشتم به پنجم رسیده است که بالاترین جایگاه آن از سال ۲۰۱۵ است. در همین حال، مؤسسه برتر کره جنوبی، دانشگاه ملی سئول، از ۱۰ دانشگاه برتر فاصله گرفته و سه پله سقوط کرده و در رده چهاردهم قرار دارد. در میان ۱۰۰ دانشگاه برتر، با ۳۳ دانشگاه برتری دارد و پس از آن کره جنوبی با ۱۶ دانشگاه قرار دارد. ژاپن با ۱۱۹ دانشگاه، پرتعدادترین دانشگاه‌ها را در این رتبه بندی دارد و پس از آن هند با ۹۱ موسسه در رتبه بعدی قرار دارد. از سال گذشته در مجموع ۹۸ دانشگاه به این رتبه بندی پیوسته اند. این افزایش در کشورهای هند، ترکیه، ایران و پاکستان قابل مشاهده است.

۴۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903912

دیگر خبرها

  • ثبت رکورد تاریخی دانشگاه تبریز با صعود ۲۸ پله‌ای در نظام رتبه‌بندی تایمز
  • ارتقای ۱۵۰ پله‌ای دانشگاه ارومیه در نظام رتبه بندی بین المللی تایمز - دانشگاه‌های آسیایی
  • رتبه علمی دانشگاه ارومیه ارتقا یافت/۱۵۰ در بین دانشگاه‌های آسیایی
  • کسب رتبه پانزدهم دانشگاه بین‌المللی امام‌خمینی(ره) در میان دانشگاه‌های ایران
  • ایده‌های برتر رویداد ملی طراحی و بسته‌بندی محصولات معرفی شدند
  • دانشگاه تربیت مدرس در میان برترین دانشگاه های ایران قرار گرفت
  • ارتقاء دانشگاه علوم پزشکی مشهد در رتبه بندی جهانی موضوعی
  • افزایش حضور دانشگاه‌های ایران در رتبه بندی آسیایی تایمز ۲۰۲۴
  • دانشگاه اراک در میان برترین‌های آسیا قرار گرفت
  • دانشگاه تبریز در رتبه‌بندی آسیایی تایمز در جایگاه ۱۲۱ دانشگاه‌های آسیا قرار گرفت