Web Analytics Made Easy - Statcounter

روز میلاد زینب کبری (س) روز خبرنگارست، چون متعالی‌ترین سبک روایتگری از بلا و مصیبت را آموزش داده است و این همه درسی است برای این روز‌های ما.

گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو - محسن مهدیان؛ حضرت زینب(س) به درستی "پیام بر" عاشورا است که "کربلا در کربلا می ماند اگر زینب نبود..." چنان در مسجد کوفه به فصاحت و بلاغت و طلاقت حادثه کربلا را روایت کرد که عده ای غرق خیال شدند: " شام و کوفه همه گفتند علی آمده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.." آنـ‌چنان‌که بـشیر بن خزیم گفته است:آهنگ،کلام و بیان زینب همچون آهنگ و شیوۀ پدرش علی بود.
شهید مطهری در حماسه حسینی به زیبائی هرچه تمام تر به تحلیل پیام رسانی در کربلا می پردازد و 4 ویژگی را برای پیام می شمارد که مهمترین آن خود پیام رسان است. تاکید بر شخصیت پیام رسان، اشاره به نگاه اوست؛ اشاره به فراواقع است. تاکید بر زاویه دید است.
این روز را باید روز خبرنگار دانست نه صرفا به جهت روایتگری از عاشورا؛ به جهت رسالت پیام در امتداد بخشی این نهضت. بالاتر اینکه روز خبرنگارست چون متعالی ترین سبک روایتگری از بلا و مصیبت را آموزش داده است و این همه درسی است برای این روزهای ما.


فرمود: مَا رَأَیْتُ إِلَّا جَمِیلًا
برخی گمان می کنند زیبا دیدن مصیت عاشورا، ندیدن شقاوت ها و دنائت ها و رذالت هاست. حال آنکه در فرا رفتن از موجود به وجودست و ایستادن در تفوق حق بر باطل و تاکید بر مقام احدی الحسنیین. چنانچه قرآن خطاب به پیامبر صلّی اللّه علیه‌ و اله‌ فرمود:قل هل تربّصون بنا إلاّ‌ إحـدیالحسنیین(تـوبه52‌/) . تا‌‌ دشمنان بفهمند رنج و سختی‌ در راه خدا همانند آسایش و راحتی برای مؤمنان زیبا،نـیکو و دل‌پسـند اسـت.
خبر خوب تنها دیدن خوبی ها نیست. خوب دیدن است. خوب دیدن، ندیدن بلا نیست؛ معنا بخشیدن به بلاست. آنجا که بحث فعل خداست و نسبت امور با حق است، هرچه هست زیباست.
باصدهزار جلوه برون آمدی که من
باصد هزار دیده تماشا کنم ترا...

پی نوشت: این متن خلاصه یک یادداشت کمی مطول ترست. در ادامه به عنوان یک خبرنگار ساده سعی کردم زیبایی های کربلا را روایت کنم. انشالله بزودی منتشر می شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: ولادت حضرت زینب روز خبرنگار میلاد حضرت زینب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۳۴۱۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روایتگری پیشمرگان مسلمان، اسناد ناطق روایت آزادسازی سنندج است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان در جلسه هماهنگی برگزاری همایش آزادسازی روز سنندج که در محل سالن شهدای گمنام استانداری برگزارشد اظهار داشت: هدف از برگزاری همایش آزادسازی سنندج مقابله با روایت سازی جعلی ضد انقلاب است.

مهدی رمضانی گفت:  حقایق مستند از مردم دریغ شده است و باید روایت صحیح و نافذ را به عموم مردم سنندج منتقل کنیم.

وی تاکید کرد: روایت استقامت و رشادت‌های مردم سنندج برای آزادسازی شهر سنندج از دست ضد انقلاب باید تدوین و تبیین شود.

رمضانی با بیان اینکه برای برگزاری بهتر این همایش از ظرفیت آموزش و پرورش، دانشگاه‌ها و اعضای هیأت علمی استفاده شود، اضافه کرد: طبق هماهنگی‌های بعمل آمده، بخشی از همایش شامل روایت‌گری پیشمرگه‌های مسلمان به عنوان اسناد زنده و ناطق خواهد بود.

همایش روز  آزادسازی سنندج، بیستم اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کردستان سنندج

دیگر خبرها

  • تشریح ظرفیت‌های فرهنگ ولایی خراسان شمالی در دهه کرامت ضروری است
  • اسامی ۵۳ نوجوان راه‌یافته به باشگاه قاف اعلام شد
  • ارائه ۱۱ مقاله در همایش علمی «اسوه حسنه» در مرکز گلستان
  • اجرای طرح هویتی در خیابان معلم
  • پیام تسلیت مدیر حوزه های علمیه درپی درگذشت همسر آیت الله سیدمصطفی خمینی
  • تقدیر از معلمان مردمی‌سازی شود
  • تاکید استاندار بر پیشگیری و کاهش آسیب‌های اجتماعی دانش آموزی
  • از مشهد تا کربلا با پای دل در طولانی‌ترین پیاده‌روی اربعین
  • برگزاری نشست روایتگری بیداری در اروند
  • روایتگری پیشمرگان مسلمان، اسناد ناطق روایت آزادسازی سنندج است