Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایکنا»
2024-04-29@10:59:32 GMT

تشریح فعالیت‌های معاونت طرح هجرت شیروان

تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۳۵۳۲۰

تشریح فعالیت‌های معاونت طرح هجرت شیروان

به گزارش کانون خبرنگاران ایکنا، نبأ؛ حجت‌الاسلام حسینعلی قنبرزاده سیاهدشت، معاون تبلیغ طرح هجرت شیروان با تقدیر از زحمات روحانیون طرح هجرت این شهرستان درباره فعالیت‌های یک ‌ساله این معاونت، گفت: از برنامه‌های مهم روحانیون طرح هجرت بحث رفع فقر فرهنگی و توجه به خانواده‌های نیازمند در روستاهای محروم است که الحمدالله قدم‌های خوبی هم در این زمینه برداشته شده است و طی یک سال گذشته بسته‌های حمایتی از جمله چای، میوه، شیرینی، مرغ، لوازم تحریر و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. در ایام شب یلدا، عید نوروز، ایام تحصیلی دانش‌آموزان و مناسبت‌های ملی مذهبی توسط مبلغان هجرت جمع‌آوری و به‌طور پنهانی بین نیازمندان توزیع شده است.
وی دیگر برنامه‌های اجرایی توسط روحانیون طرح هجرت را انجام فعالیت‌های عمرانی در روستاهای محروم شامل ساخت اتاق فرهنگی با زیربنای ۵۰ متر مربع، تأسیس کتابخانه و تهیه سایر تجهیزات، سنگ‌کاری حیاط مسجد، ساخت سرویس بهداشتی، ایجاد فضای سبز و درختکاری، ایجاد فضای ورزشی از جمله تهیه میز پینگ پنگ و فوتبال دستی برای جذب نوجوانان و جوانان و خرید لب تاپ و دیتا پروژکتور و... برشمرد.
معاون تبلیغ طرح هجرت شیروان، برپایی ایستگاه صلواتی، برگزاری آیین‌های اعتکاف با حضور نوجوانان، برپایی جشن‌های مناسبتی، مسابقات، برگزاری کلاس‌های احکام عملی و تربیتی، قرائت قرآن، تفسیر روایات، قرآن و سبک زندگی برای فرزندان و بانوان توسط روحانیون طرح هجرت را از دیگر برنامه‌ها فرهنگی در این شهرستان بیان کرد.
وی از افزایش برگزاری جلسات خانگی قرآن خبر داد و گفت: جهت ارتقای سطح علمی شرکت‌کنندگان در کارگاه‌ها، کتاب‌های تفسیر نمونه، احکام اموات، کتاب ۲۵۰ ساله، طرح تربیتی و خوش‌نویسی تحویل روحانیون داده شده است.
قنبرزاده افزود: امروز یکی از ایده‌های ما در اجرای طرح هجرت شهرستان شیروان، انجام فعالیت‌ها به‌صورت تشکیلاتی است که در تعامل با قاریان قرآن، کرسی‌های تلاوت قرآن در روستاها برگزار می‌شود؛ همچنین با همکاری حوزه علمیه و نیروی مقاوت بسیج سپاه ناحیه شیروان مراسم قرائت دعای ندبه و مسابقات فرهنگی و ورزشی همراه با اهدای جوایز برگزار می‌شود.
معاون تبلیغ طرح هجرت شیروان تعداد مبلغان و مبلغات طرح هجرت شیروان را تا کنون ۳۵ نفر اعلام کرد و گفت: در سال ۹۶ و ۹۷ شش نفر از روحانیون طرح هجرت در روستاهای سنجد، الله‌آباد، حصار دوین، رضاآباد شرقی، حسین‌آباد و دبیرستان شهید بهشتی دوره اول معارفه شدند.
وی به برگزاری جلسات ماهانه روحانیون طرح هجرت با حوزه علمیه، فرمانداری، ادارات سازمان تبلیغات اسلامی، اوقاف و امور خیریه، نیروی مقاومت بسیج سپاه ناحیه شیروان، کارخانه قند، شهرداری، کشتارگاه دام و... اشاره کرد و یادآور شد: به پاس زحمات روحانیون طرح هجرت اردوی زیارتی، سیاحتی ویژه آنان به همراه خانواده به مقصد مشهد مقدس توسط معاونت طرح هجرت این شهرستان برگزار شد.
حسینعلی ظفری
انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: تشریح فعالیت طرح هجرت روحانیون شیروان ایکنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۳۵۳۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛  فرماندار شهرستان فریدن گفت: در سال ۱۴۰۱ بیش از ۱۱۵ میلیارد تومان مجموع اعتبار جذب شده در زمینه اشتغالزایی شهرستان فریدن بوده که زمینه اشتغال هزار و ۷۱۶ نفر فراهم شده است. در سال ۱۴۰۲ نیز هزار و ۲۰۰ نفر با اعتبار جذب شده و پرداخت تسهیلات ۱۶۲ میلیاردتومانی مشغول کار و فعالیت شدند.


عباس نصیری بخشدار بخش زنده رود فریدن نیز گفت: تلاش شده است با پرداخت تسهیلات کم بهره در سطح روستا‌های بخش زنده رود این شهرستان و ایجاد کارگاه‌های اشتغالزایی، زمینه کار و فعالیت را برای کارآفرینان، مردم روستا و جوانان فراهم سازیم که این امر در سال جاری با توجه به شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم با جدیت بیشتری در جهت پویایی اقتصاد روستا‌ها پیگیری می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


اصغر احمدی تولید کننده و کارافرین روستای چهلخانه فریدن گفت: ۵ کارگاه خیاطی در سطح روستا‌های شهرستان فریدن و شهرستان‌های های همجوار با محوریت کارگاه روستای چهلخانه مشغول فعالیت هستند که در همین راستا برای ۱۵۰ نفر از مردم روستا بویژه بانوان اشتغالزایی صورت گرفته است.

این تولید کننده پوشاک افزود: از صفر تا صد فرایند تولید پوشاک شامل بُرش، خیاطی، سنگ‌شور و بسته بندی در روستا صورت می‌پذیرد و در نهایت پوشاک تولیدشده به سراسر شهر‌های کشور ارسال و همچنین به کشور‌های همسایه صادر می‌شود.

دیگر خبرها

  • از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه
  • دستگیری ۲۲ عضو یک شرکت هرمی در نوشهر
  • ۱۱۲ آموزگار مدارس شاهداستان در کارگاه توانمند سازی شرکت کردند
  • ۸۰۰ هزار نفر گواهی حفظ را در طرح «زندگی با آیه‌ها» دریافت کردند
  • تشریح جزئیات اجلاسیه ۴۲۲ شهید شهرستان کهگیلویه
  • تمرکز امسال فعالیت‌های فرهنگی بر توسعه و تقویت جلسات خانگی
  • افتتاح تعاونی شکوفایی خلاقیت در شیروان
  • دستگیری سارق گاردریل‌های جاده‌ای در شیروان
  • سارق گاردریل‌های جاده‌ای در شیروان دستگیر شد
  • رهاسازی ۷ هزار قطعه ماهی گرمابی در مزارع شیروان