Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا، کارگران پیمانکاری پتروشیمی رازی واقع در بندر امام خواستار پرداخت تسهیلات، رفع تبعیض در پاداش، حقوق و مزایای مزدی نسبت به کارگران رسمی و قراردادی و اجرای طرح طبقه‌بندی شاغل هستند.

اختلاف زیادی در دریافتی‌های حقوق کارگران پیمانی پتروشیمی رازی که زیر مجموعه سه شرکت پیمانکاری فن‌اندیش، فارس FCP و نیروگاه‌های خوزستان کار می‌کنند، نسبت به کارگران رسمی و تامین اجتماعی وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارگران پیمانی پتروشیمی رازی می‌گویند: برخلاف نیروی کار پیمانی دیگر شرکت‌های پتروشیمی بندر امام از تسهیلاتی چون وام، کارت هدیه، بن و خدمات دیگر محروم هستیم و پاداش نیروهای پیمانکاری کمتر از یک چهارم کارگران قراردادی این شرکت پتروشیمی است.

این کارگران می‌گویند: ما پیمانکاری‌ها بسیار کمتر از رسمی‌ها درآمد داریم. وقتی در یک محیط و نزدیک به هم کار می‌کنیم و می‌بینیم که رسمی‌ها از انواع مزایای مزدی ازجمله بدی آب و هوا، کمک هزینه‌ی رفاهی و بسیاری مزایای دیگر بهره‌مند هستند ولی ما هیچکدام از این مزایا را نمی‌گیریم، با چه انگیزه‌ای کار کنیم؟

به گفته آنها؛ کارفرما بعد از ۳ روزی که کارگران پتروشیمی رازی در مرداد ماه امسال دست از کار کشیدند، متعهد شد که پاداش کارگران پیمانی را مساوی با کارگران قراردادی پرداخت کند. باید ببینیم که در بهمن ماه این تعهد اجرایی می‌شود یا خیر؟

کارگران از تعهد کارفرما نسبت به اجرایی کردن «طرح طبقه‌بندی مشاغل» تا پایان سال خبر دادند. این درحالیست که کارگران پیمانی پتروشیمی رازی با میانگین ۱۶ تا ۱۷ سال سابقه کاری کمترین پایه حقوق را در بین دیگر کارگران پیمانی پتروشیمی در بندرامام با حدود ۱۴-۱۵ مجموعه پتروشیمی دریافت می‌کنند.

طبق اظهارات کارگران پیمانی پتروشیمی رازی، کارفرما متعهد شده است تا مزایای مزدی همچون سختی کار، بدی آب و هوا و شرایط صعوبت زندگی را بعد از اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل پرداخت کند که فعلا علی‌الحساب آن با پایه حقوق پرداخت شده است.

کارگران پیمانی پتروشیمی رازی بیش از ۵ سال است که نسبت به آنچه وجود تبعیض در حقوق و مزایای کارگران پیمانی و کارمندان رسمی می‌خوانند، انتقاد دارند. در تجمعات شهریور سال ۹۵ کارگران حدود دو هفته در اعتراض به عدم اجرای طرح طبقه‌بندی مشاغل دست از کار کشیدند با این وجود وعده‌‌های مساعد مسئولان فقط در حد وعده باقی مانده است.

در ادامه این اعتراضات ۱۰ نفر از کارگران پتروشیمی رازی به کارخانه ممنوع‌الورود شده بودند که برخی از آنها در سال ۹۳ در ادامه تجمعات صنفی کارگران با شکایت کارفرما و با اتهام اخلال در نظم عمومی به شلاق و حبس محکوم شده بودند.

منبع: ایلنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۳۵۵۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر کار: تعیین دستمزد توسط مجلس گلایه‌ها را کاهش می‌دهد

سیدصولت مرتضوی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: همه تلاش دولت این است که به شیوه‌های گوناگون در حوزه معیشت، بهداشت و درمان و مسکن رضایت کارگران جلب شود.

به گزارش دانشجو، او گفت: همواره برخی از اعضای شورای عالی کار از تصمیمات شورا گلگی می‌کنند، برای برون رفت از این گلایه‌ها بهتر این است که مجلس محترم شورای اسلامی که برآمده از آحاد مختلف جامعه است و کل ملت را نمایندگی می‌کند، حداقل دستمزد را تعیین کند.

او افزود: شورای عالی کار فعالیت خود را انجام می‌دهد؛ این شورا یکی از وظایفی که دارد تعیین حداقل دستمزد کارگران است.

دیگر خبرها

  • روزگار به نام کارگر شد و به کام کارگر نشد
  • وزیر کار: تعیین دستمزد توسط مجلس گلایه‌ها را کاهش می‌دهد
  • مبلغ وام ازدواج براساس سن اعلام شد
  • فرمول تعیین حقوق کارگران تغییر می‌کند؟
  • فرمول تعیین دستمزد کارگران تغییر می‌کند؟
  • گزارش سالانه کمیسیون حقوق بشر کانادا منتشر شد
  • علم گرفتار سانسور و تبعیض رسانه‌ای/ وقتی اسمی از دانشمندان آسیایی و آفریقایی به میان نمی‌آید
  • روایت عضو شورای عالی کار درباره دستمزد کارگران/ فرمول تعیین حقوق کارگران تغییر می‌کند؟
  • بیش از ۹۵ درصد قراردادهای کار موقت هستند
  • وزارت کار: تورم و حقوق کارگران به یک اندازه افزایش یافته است