Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی کارفرمایان و سازمان‌های تامین اجتماعی گفت: ۴۲ میلیون ایرانی از خدمات این سازمان بزرگ بیمه گر اجتماعی استفاده می‌کنند.

به گزارش گروه  جامعه خبرگزاری میزان رضا معینی اظهار کرد: سازمان تأمین اجتماعی به دلیل عدم وابستگی به بودجه دولتی، باید تعاملات خوب و گسترده‌ای با شرکای اجتماعی را داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: سازمان تأمین اجتماعی به‌عنوان مثلث سه‌گانه دولت، کارفرما و کارگر به‌عنوان بزرگترین نهاد بیمه‌ای اجتماعی کشور مشغول خدمت‌رسانی است.

معینی تصریح کرد: پرداخت ماهانه سازمان تأمین اجتماعی ٧هزار میلیارد تومان است. این هزینه پرداخت به افراد تحت تکفل از درآمد‌های دولت نیست و با پرداخت و دریافت حق بیمه است.

مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی کارفرمایان و سازمان‌های تامین اجتماعی تصریح کرد: ٤٠ میلیون نفر در کشور تحت پوشش این سازمان هستند و تعداد ٣میلیون و ٢٠٠هزار نفر بازنشسته وابسته به پرداختی سازمان تأمین اجتماعی هستند.

وی اظهار کرد: برای پویایی این سازمان باید تعامل خوبی با حوزه برون و درون‌سازمانی به وجود آورد بدین ترتیب در حوزه قوه قضاییه نیز تعامل خوبی با دیوان عدالت اداری به وجود آمد و این سازمان روابط خود با شرکای اجتماعی را به شکل دوطرفه، مستمر و دائمی دنبال می‌کند.

معینی ادامه داد: برای حل مسائل در سال حدود ٥ هزار جلسه با حوزه کارفرمایی برگزار و همچنین آموزش‌های لازم به کارفرمایان ارائه می‌شود. سازمان تامین اجتماعی همواره از گفتگو و تعامل استقبال می‌کند.

وی در خصوص اتصال سامانه‌های سازمان تامین اجتماعی و اقتصاد و دارایی گفت: این موضوع در حال پیگیری است و تحقق این امر به شفافیت بیشتر و احقاق حقوق کارگران کمک می‌کند.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی کارفرمایان و سازمان‌های تامین اجتماعی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: کارفرمایان در مورد برخی بخشنامه‌ها سئوال داشتند که با برگزاری نشست‌های مشترک تصمیم بر تشکیل شورای تنقیح قوانین گرفته شد.

وی ادامه داد: اکنون این شورا تشکیل شده که نماینده کارفرمایان در آن حضور دارد و با نظر این شورا بخش نامه‌ها اصلاح می‌شود.

معینی اضافه کرد: بخش‌های مشاغل سخت و زیان آور، پیمان و حسابرسی و هیات‌ها از جمله موارد مهم مد نظر کارفرمایان برای اصلاح است که در دستور کار شورای تنقیح قرار دارد.

انتهای پیام /

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: تامین اجتماعی نشست های مشترک کارفرمایان بودجه دولتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۳۶۴۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روند تامین داروهای بیماران خاص و صعب اعلام شد

رئیس سازمان غذا و دارو درباره روند تامین داروهای بیماران خاص و صعب‌العلاج توضیح داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی غذا و دارو، سید حیدر محمدی در خصوص تأمین داروی بیماران تالاسمی اظهار کرد: چند سالی است که با مشارکت انجمن تالاسمی و متخصصین خون و آنکولوژی روند تأمین داروی این بیماران با استفاده از داروهای تولید داخل بهبود یافته است.

وی با اشاره به اینکه تمامی داروهای بیماران تالاسمی در کشور تولید می‌شود، افزود: با توجه به تقاضای برخی بیماران و تفاوت اثربخشی روی آنها، بخشی از سهمیه تأمین داروی این بیماران از مسیر واردات صورت می‌گیرد.

معاون وزیر بهداشت و رئیس سازمان غذا و دارو تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ میزان داروهای وارداتی بیماران تالاسمی افزایش چشمگیری داشت که با تلاش بانک مرکزی و تأمین ارز، تأمین دارو نیز انجام شد؛ امسال نیز امیدواریم که با کمک بانک مرکزی و تأمین ارز مورد نیاز، داروی این بیماران را تأمین کنیم.

وی با اشاره به اینکه میزان تولید و واردات داروی بیماران تالاسمی رشد خوبی داشته است، گفت: بخشی از هزینه‌های داروی این بیماران توسط بیمه سلامت و صندوق بیماران صعب‌العلاج تقبل می‌شود تا بیماران دغدغه‌ای برای تأمین دارو نداشته باشند.

محمدی با بیان اینکه هیچ محدودیتی برای تأمین داروی بیماران خاص اعمال نمی‌شود، اضافه کرد: برخی از شرکت‌های خارجی به بهانه تحریم، از فروش دارو به ایران ممانعت می‌کنند، که دلیل برخی کمبودهای مقطعی همین محدودیت‌های بین‌المللی است. در سازمان غذا و دارو به صورت مستمر هر مسیری را برای تأمین داروی بیماران سپری کرده و تلاش می‌کنیم در حد نیاز افرادی که نسبت به داروی داخلی حساسیت دارند به داروی وارداتی نیز دسترسی داشته باشند.

وی در خصوص تأمین داروی بیماران خاص اظهار کرد: داروی بیماران خاص به صورت مستمر تأمین می‌شود، اما داروی بیماران نادر داروهایی هستند که بعضاً هزینه‌اثربخشی آنها به اثبات نرسیده است و ممکن است خود کشور تولیدکننده نیز در حال بررسی هزینه اثربخشی آن باشد؛ بنابراین هزینه اثربخشی دارو قبل از ورود به کشور باید بررسی شود. عمده داروی بیماران خاص در کشور تولید می‌شود، اما ممکن است در مورد برخی کمبودها بحث تولید داخل و نمونه خارجی مطرح باشد که طبیعتاً مکلف هستیم داروهایی که دارای مشابه تولید داخل هستند و اثربخشی آنها به اثبات رسیده را مورد حمایت قرار دهیم، اما در صورتی که اثبات شود نمونه داخلی روی بیمار اثرگذار نیست سهم کمی از بازار از طریق واردات تأمین می‌شود.

کد خبر 751461

دیگر خبرها

  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی
  • ارائه رایگان ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان در مراکز درمانی
  • ارائه ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان تامین‌ اجتماعی
  • سازمان تامین اجتماعی در تحقق شعار سال نقش کلیدی دارد
  • روند تامین داروهای بیماران خاص و صعب اعلام شد
  • دهقان کیا: دولت و مجلس به دنبال حال خوب برای بازنشستگان تأمین اجتماعی نیستند/ حال خوب با پرداخت بدهی دولت به تامین اجتماعی
  • گزارش دیوان محاسبات از ترک فعل سازمان تامین اجتماعی
  • سهام سازمان تامین اجتماعی در بانک رفاه کارگران واگذار نشده است
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد
  • پروژه دریافت لیست هوشمند حق بیمه کارگاه‌ها در استان فارس آغاز شد