Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه استان های خبرگزاری تقریب، حسین غفاری در نشست شورای پدافند غیرعامل استان بوشهر با بیان اینکه رزمایش پرتوی امسال در بوشهر برگزار می‌شود، اظهار داشت: نیروگاه اتمی بوشهر با ظرفیت  تولید یک‌هزار مگاوات برق از سال 1390 وارد مدار بهره‌برداری و از سال 92 برق آن تحویل شبکه سراسری شد.

وی، با بیان اینکه 163 بسته مجتمع سوخت در نیروگاه اتمی بوشهر بارگذاری می‌شود، گفت: سال 1390 نخستین بار در نیروگاه اتمی بوشهر این مجتمع‌های سوخت بارگذاری و پس از آزمایش‌های گوناگون برق تولیدی از واحد یکم نیروگاه اتمی بوشهر به شبکه سراسری تحویل شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیرعامل شرکت بهره برداری نیروگاه اتمی بوشهر با اشاره به تولید برق در نیروگاه اتمی بوشهر تصریح کرد:نیروگاه اتمی بوشهر در سال گذشته با تولید 7.4 میلیارد کیلووات ساعت و تحویل 6.8 میلیارد کیلووات ساعت انرژی الکتریکی به شبکه برق سراسری رکورد جدیدی را در زمینه تولید برق ثبت کرد.

غفاری با بیان اینکه پس از سوخت گذاری و تعمیرات، نیروگاه اتمی بوشهر از 11 اردیبهشت امسال وارد مدار تولید شد افزود:  امسال تاکنون 6.1 میلیارد کیلووات ساعت در این نیروگاه برق تولید شده که از این میزان، 5.5 میلیارد کیلووات ساعت آن تحویل شبکه سراسری برق شد.

وی از تولید 34 میلیارد کیلووات ساعت تولید برق در نیروگاه اتمی بوشهر  تاکنون خبرداد و تصریح کرد: از زمان اتصال نیروگاه اتمی بوشهر به شبکه برق  در شهریور سال 1390 تاکنون، 34 میلیارد کیلو وات ساعت برق  تولید و 32 میلیارد کیلووات ساعت آن به شبکه سراسری برق تحویل شده است.

مدیرعامل شرکت بهره برداری نیروگاه اتمی بوشهر با اشاره به اینکه امسال باید 297 شبانه‌‌روز موثر نیروگاه اتمی بوشهر در مدار تولید باشد افزود: تاکنون 253 شبانه‌روز موثر و مفید وارد مدار تولید بوده و بر اساس برنامه‌ریزی دهه نخست اسفند امسال فعالیت نیروگاه اتمی بوشهر برای تعویض سوخت و تعمیرات مورد نظر متوقف می‌شود و پس از تعمیرات فعالیت خود را از سر می‌گیرد.

غفاری با اشاره به صرفه‌جویی از محل عدم استفاده از سوخت فسیلی بیان کرد: با تولید 34 میلیارد کیلووات  ساعت برق هسته‌ای در نیروگاه اتمی بوشهر از بیش از 50 میلیون بشکه نفت در مصرف سوخت‌های فسیلی صرفه‌جویی شده است.

وی، عدم تولید گازهای آلاینده زیست محیطی را از دیگر مزیت‌های تولید برق از نیروگاه اتمی بوشهر دانست و تصریح کرد: تاکنون به میزان 29 میلیارد تن کاهش انتشار آلاینده زیست محیطی به سبب فعالیت نیروگاه اتمی بوشهر ثبت شده است.

مدیرعامل شرکت بهره برداری نیروگاه اتمی بوشهر ایمنی این نیروگاه را بسیار بالا دانست و افزود: در ساخت نیروگاه اتمی بوشهر از تجهیزات پیشرفته ایمنی استفاده شده و در برابر حوادث طبیعی از جمله زلزله بسیار مقاوم است.

غفاری از تشکیل کمیته پدافند غیرعامل در نیروگاه اتمی بوشهر خبرداد و بیان کرد: این کمیته  متشکل از نیروهای تخصصی است و این در حالی است که در نیروگاه اتمی بوشهر سه مرکز مدیریت بحران با امکانات و تجهیزات مدیریت حادثه فعال است.

انتهای پیام/

منبع: تقریب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۳۸۰۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دوگانه‌سوز کردن یک‌سوم خبازی‌های سمنان / لزوم حفاظت از زیرساخت‌های حساس

ایسنا/سمنان استاندار سمنان گفت: این استان به‌واسطه وجود تاسیسات و زیرساخت‌های حساس در بحث اجرای ساز و کار اجرایی پدافند غیرعامل نیازمند خودمراقبتی، حفاظت و حراست است.

سیدمحمدرضا هاشمی امروز (۱۱ اردیبهشت ماه) در جلسه شورای پدافند غیرعامل استان که با حضور جانشین سازمان‌ پدافند غیرعامل کشور برگزار شد، اظهار کرد: استان سمنان در حوزه سایبری، زیستی، امنیت غذایی، زیرساخت و فناوری نوین استانی حساس در بخش پدافند غیرعامل است.

وی ادامه داد: سمنان واحدهای تولیدی مواد غذایی و واحدهای صنعتی بسیاری دارد که مرتبط با سلامت مردم است و باید مراقبت‌ها در این زمینه در بخش پدافند غیرعامل اندیشیده شود. 

هاشمی بیان کرد: وجود دو نیروگاه بسیار مهم در حوزه تولید برق و فاز ۳ و ۴ نیروگاه سیکل ترکیبی که به‌تازگی با حضور رئیس جمهوری بهره‌برداری شد، از دیگر مواردی است که می‌طلبد تمهیدات و ساز و کارهای پدافند غیرعامل در آنها به‌درستی اجرایی شود.

وی حفاظت و حراست از این تاسیسات را مهم دانست و گفت: باید به بحث پدافند غیرعامل در زیرساخت‌های مهم توجه ویژه‌تری شود. 

استاندار سمنان ادامه داد: پراکندگی روستاها، وجود راه‌های مواصلاتی مهم، شبکه‌های زیرساختی متعدد و پهناور بودن استان از دیگر مواردی است که استان سمنان را از لحاظ پدافند غیرعامل برجسته‌تر می‌کند. 

وی بیان کرد: در بحث انتخابات سال گذشته با اقدامات انجام‌شده و تمهیدات اندیشیده‌شده پدافندی، ضمن محافظت از زیرساخت‌ها، در اولین لحظات برگزاری انتخابات، ارتباط تمام شعبات اخذ رأی برقرار و روند رای‌گیری انتخابات بدون تاخیر آغاز شد.

هاشمی در بخش دیگری از سخنانش اظهار کرد: باید در مدت تعیین‌شده و در راستای اجرای مطلوب مراقبت‌های پدافند غیرعامل حداقل ۳۰ درصد خبازی‌های استان، دوگانه‌سوز شوند.

استاندار سمنان گفت: تقویت و نظارت بیش از پیش در امر حفاظت از تاسیسات و اماکن حساس در استان و تقویت پایش تصویری در جای جای استان از دیگر مواردی است که باید در بخش پدافند غیرعامل در دستور کار باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • وضع پدافند غیرعامل تأسیسات ذخیره‌سازی گاز سراجه بررسی شد
  • آگاهی‌بخشی مهمترین پایه پدافند غیرعامل است
  • قطب‌نمای «بصیرت» کشور را در برابر تهدیدات بیمه می‌کند
  • دوگانه‌سوز کردن یک‌سوم خبازی‌های سمنان / لزوم حفاظت از زیرساخت‌های حساس
  • ۳۰ درصد نانوایی‌های سمنان دوگانه‌سوز شود
  • تکالیف کارگروه پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی
  • مصرف ۳ هزار و ۸۸۵ میلیون کیلووات ساعت برق در استان همدان
  • ۳۰ درصد نانوایی‌های استان سمنان دوگانه سوز می‌شوند
  • تکالیف جدید کارگروه دائمی پدافند غیرعامل برای دستگاه‌های اجرایی کشور
  • تلاش ها برای تحقق تابستان بدون خاموشی در قم