Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از رشت، رضا رسولی، رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر رشت، در صد و هجدهمین جلسه کمیسیون عمران در خصوص روند رو به رشد ساخت و ساز‌های غیر مجاز هشدار داد و گفت: ساخت و ساز‌های غیر قانونی به مانند یک بمب عمل نشده است که هر لحظه می‌تواند یک فاجعه به وسعت حادثه انفجار هیروشیما برجای گذارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: ساخت و ساز‌های غیر مجاز رشت هر لحظه می‌تواند یک فاجعه را برای افراد ساکن در این ساختمان‌ها رقم بزند.

رئیس کمیسیون عمران شورای اسلامی شهر رشت، خواستار برخورد هوشمندانه با افرادی که تمایل به ساخت و ساز غیر رسمی دارند شد و گفت: باید با افرادی که به دنبال دریافت استاندارد‌های لازم برای ساخت ساز نیستند در مرحله ساخت برخورد شود.

رضا رسولی افزود: بعد از پایان ساخت یک بنا کار موثری در ایمنی ساختمان نمی‌توان انجام داد.

همچنین در صد و هجدهمین جلسه کمیسیون عمران، هانی عسکری، مدیر هماهنگی و نظارت بر ساخت و ساز های شهرداری رشت هم با اشاره به روند افزایشی ارسال پرونده‌ها به کمیسیون ماده ۱۰۰ گفت: ۷۸ درصد از آرای پرونده‌های کمیسیون ماده ۱۰۰ تخریب است.
وی، به مشکل حقوقی ضابطان شهرداری در برخورد با ساخت و ساز غیر رسمی اشاره کرد و افزود شهرداری از ابزار کافی و لازم برای برخورد با این معضل برخوردار نیست، ماموران شهرداری نمی‌توانند به بخش‌های محصور شده ساختمان ورود کنند..

بهراد ذاکری، عضو کمیسیون عمران و توسعه شهری شورای اسلامی شهر رشت هم روند کنونی برخورد با ساخت و ساز غیر رسمی را ناکار آمد دانست و گفت:فقط دادن تذکر به پیمانکاری که ساخت و ساز غیر قانونی کرده موثر نیست، چون تجربه نشان داده پیمانکار چند روز بعد از تذکر مجدد به کار خود ادامه می‌دهد.

وی، برخورد با سازندگان ساختمان‌هایی که از استاندارد‌های موجود در قانون پیروی نکردند را از بعد اجتماعی نیز داری پیچیدگی دانست و افزود: در کمیسیون ماده ۱۰۰ پرونده‌ها را می‌توان به دو بخش تقسیم کرد، در یک بخش افرادی خلاف کرده اند که کسب و کار آن‌ها ساخت و ساز است و در بخشی دیگر با افرادی مواجه می‌شویم که از تمکن مالی برخوردار نیستند، این افراد صرفا برای داشتن یک سرپناه از این املاک استفاده می‌کنند، باید در نظر گرفت برخورد حداکثری با افراد نوع دوم باعث بی خانمان شدن و عواقب اجتماعی گسترده می‌شود.

عضو کمیسیون عمران و توسعه شهری شورای اسلامی شهر رشت، اهمیت خطرات ناشی از ساخت و ساز غیر رسمی را برای مسئولان پایین دانست و خواستار برگزاری جلسه با حضور استاندار و رییس کل دادگستری برای برون رفت از مشکلات پیش رو شد.

در ادامه جلسه کمیسیون عمران و توسعه شهری شورای اسلامی شهر رشت مصوب شد کارگروهی با دستور کار تنظیم برنامه‌های راهبردی شهرداری رشت در خصوص نظام‌مند کردن ساخت و ساز در زمین‌های دارای سند عادی تشکیل شود.

 

انتهای پیام/م.ع

رئیس کمیسیون عمران شورای رشت در باره ساخت و ساز‌های غیر قانونی هشدار داد

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شورای شهر شهرداری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۳۸۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع برای تمام اقشار

به گزارش خبرگزاری مهر، علیرضا جعفری مدیرعامل شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن، گفت: بخش مسکن کشور پیشران توسعه اقتصادی است و هیچ هدف‌گذاری این مهم‌تر از آن نیست که در مسیر جهش تولید برنامه‌ریزی کنیم و گام برداریم.

مدیرعامل شرکت گروه سرمایه‌گذاری مسکن به هدف ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در قالب سه گروه مجزا در کشور تولید خواهد شد، خبر داد.

وی تصریح کرد: گروه اول، مسکن اجتماعی ذیل طرح نهضت ملی مسکن برای دهک‌های یک الی ۴ ساخته خواهد شد. گروه دوم، مسکن استطاعتی برای دهک‌های هدف ۵ الی ۷ به منظور تنظیم بازار مسکن برنامه‌ریزی‌شده است و گروه سوم نیز مسکن اقتصادی ویژه دهک‌های ۸ تا ۱۰ است که می‌تواند در جهت محقق کردن انتظارات سهامداران ساخته شود.

وی افزود: باید فرصت‌های بالقوه تولید مسکن در ظرفیت عمران و آبادانی کشور را شناسایی و با همت کارشناسان خود آن‌ها را بالفعل کنیم تا با خدمت بیشتر بتوانیم فشار تأمین مسکن مردم را کاهش دهیم.

کد خبر 6089975 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • ۵۹ هزار واحد مسکونی در بافت‌های فرسوده استان تهران ساخته شد
  • ۴ هزار واحد مسکونی در شهر پرند آماده تحویل
  • تحویل نه هزار واحد مسکونی تا پایان سال
  • تحویل ۴ هزار واحد مسکونی در شهر پرند/ آورده ۷۰۰ میلیونی متقاضیان
  • حمایت مجلس ؛ به مردم زمین رایگان بدهید | زمین اگر برای خود مردم باشد ماشین و طلای خودشان را می‌فروشند تا زمین‌شان را بسازند
  • مردم ماشین و طلا بفروشند، خانه بسازند
  • سمنان پیشرو در نهضت ملی مسکن/ ۱۹ هزار واحد مسکونی در دست ساخت است
  • تحویل واحدهای مسکن ملی به متقاضیان تا پایان امسال
  • اهدای زمین رایگان بهترین راه خانه‌دار کردن مردم است
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع برای تمام اقشار