Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ايتنا»
2024-05-07@23:01:50 GMT

پدری انگلیسی که با یک اپلیکیشن معروف شد!

تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۳۹۲۵۷

پدری انگلیسی که با یک اپلیکیشن معروف شد!

ایتنا - یک مرد انگلیسی برای جلب توجه پسرش به پیامک‌های مهمی که برای او می‌فرستد، اپلیکیشنی مخصوص پیام های اضطراری ابداع کرده که در سراسر جهان بیش از ۱۰۰ هزار بار دانلود شده است.

یک مرد انگلیسی اپلیکیشنی طراحی کرد تا بتواند پیام های اضطراری به پسرش بفرستد.
اکنون این اپلیکیشن هزاران بار در سراسر جهان دانلود شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اپلیکیشن مذکور به نام ReplayASAP به افراد اجازه می دهد تا پیام های اضطراری را همراه یک هشدار ارسال کنند. این پیام حتی در زمانی که موبایل دریافت کننده سایلنت است نیز با صوت پخش می‌شود.

به گزارش ایتنا از مهر، «نیک هربرت» ۴۶ ساله یک مدیر تولید ساکن لندن است که این اپلیکیشن را برای جلب توجه پسر ۱۴ ساله اش «بن» ساخته است.
 او در این باره می گوید: موبایل پسرم همیشه سایلنت است یا او مشغول کار دیگری است بنابراین باید راهی می یافتم تا پیام های مهم را به او برسانم.  این برای من یک مشکل به حساب می آمد اما نمی دانستم  والدین دیگر نیز با همین مشکل روبرو هستند.

به گفته او پیام ها شبیه یک هشدار عمل می کنند و تمام نمایشگر موبایل را می پوشانند. دریافت کننده می تواند گزینه اسنوز به مدت ۳ دقیقه یا لغو را انتخاب کند.
 در مرحله بعد نوتیفیکیشنی برای فرستنده ارسال می شود تا بداند دریافت کننده کدام گزینه را انتخاب کرده است.
 
 این اپلیکیشن دو طرفه است یعنی پسر  هربرت نیز می تواند پیام هایی مشابه را برای پدر ارسال کند.
 این اپلیکیشن  فقط برای موبایل های اندروید ارائه شده و نخستین بار در آگوست ۲۰۱۷ میلادی عرضه شده است. اما در هفته های اخیر توجهات بسیار زیادی به آن شده است.

منبع: ايتنا

کلیدواژه: اندروید اپلیکیشن موبایل تلفن همراه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.itna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ايتنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۳۹۲۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک

ایتنا - قانون اخیر آمریکا برای فروش اجباری یا ممنوعیت اپلیکیشن چینی تیک‌تاک، تنها شامل این پلتفرم و کاربرانش نمی‌شود و خطر دامن زدن به ممنوعیت‌ها و محدودیت‌های بیشتر توسط کشورهای دیگر را به دنبال دارد.
تیک‌تاک در تلاش برای آرام کردن واشنگتن، دو مدیر عامل عوض کرده است. اولی، کوین مایر بود که تنها چند ماه دوام آورد. جانشین او، شو زی چو، حدود سه سال است که این سمت را برعهده داشته است اما شکست او در متقاعد کردن قانونگذاران آمریکایی در خصوص امن بودن تیک‌تاک، ممکن است به دوران مدیریت او هم پایان دهد و همچنین، ممنوعیت اپلیکیشن‌های بیشتری را به دنبال داشته باشد.

به گزارش ایتنا از ایسنا، لایحه‌ای که ماه میلادی جاری در آمریکا تصویب شد، در بسته‌ای قرار داشت که شامل کمک به اوکراین بود و تحت آن، شرکت بایت دنس که مالک چینی تیک‌تاک است، تا اوایل سال ۲۰۲۵ فرصت دارد تا این اپلیکیشن ویدئویی را به یک شرکت آمریکایی بفروشد، در غیر این صورت با ممنوعیت روبرو خواهد شد. لحن این لایحه نشان می‌دهد که این ممنوعیت، ممکن است گسترش پیدا کند و به تهدیدهای ناشی از اپلیکیشن‌هایی اشاره کرده که توسط دشمنان خارجی کنترل می‌شوند.

اقدامات تیک‌تاک برای فرونشاندن نگرانی‌ها، پرهزینه بوده است. با این حال، ابتکار ۱.۵ میلیارد دلاری «پروژه تگزاس» برای نگه داشتن داده‌های آمریکایی در خاک آمریکا، تنها به بخشی از این مشکل پرداخته است. سیاستمداران همچنین نسبت به نفوذی که پکن می‌تواند بر محتوای درون این اپلیکیشن اعمال کند، نگران هستند.

هر دو نگرانی به حق هستند اما نگرانی نسبت به داده‌ها و نظارت بر محتوا، محدود به تیک‌تاک نیست. مقررات سخت گیرانه‌تر در هر دو طرف، یک گزینه است اما ممکن است مطلوب اپلیکیشن‌های آمریکایی نباشد. به عنوان مثال، شرکت متا در سه ماهه اول سال میلادی جاری، رقم ۷.۶۴ میلیون دلار برای لابی هزینه کرد.

فروش اجباری بی‌سابقه نیست اما به بزرگی اپلیکیشن تیک‌تاک نبوده است. درآمد تیک‌تاک در آمریکا در سال میلادی گذشته، به ۱۶ میلیارد دلار رسید. اما این اپلیکیشن ضررده گزارش شده است و پول زیادی برای بر پایی کسب و کار تجارت الکترونیکی خود هزینه کرده است. چین می‌تواند فروش فناوری اصلی این اپلیکیشن را وتو کند و مانع هر گونه تلاش برای خرید تیک‌تاک توسط یک خریدار آمریکایی شود. خود تیک‌تاک روشن کرده که قصد مبارزه حقوقی را دارد.

این ممنوعیت فقط باعث نارضایتی ۱۷۰ میلیون کاربر آمریکایی تیک‌تاک نخواهد شد بلکه باعث می‌شود کشورهای دیگری هم از ممنوعیت‌های خاص برای محصور کردن کاربران استفاده کنند. روسیه در سال ۲۰۱۶، دسترسی به لینکدین را با اشاره به امتناع این پلتفرم از ذخیره داده‌های کاربران روسی در خاک این کشور، مسدود کرد. هند، تیک‌تاک را به دلیل نگرانی‌های امنیتی و حریم خصوصی ممنوع کرده است.

بر اساس گزارش فایننشیال تایمز، چین امسال واتس‌اپ را به دلایل مشابه، ممنوع کرده است. اینترنت جهانی بیشتر دچار چند پارگی می‌شود.

دیگر خبرها

  • پشیمانی پدری که دختر ۲۱ ساله‌اش را سلاخی کرد
  • از باز کردن پیام‌هایی با محتوای بسته معیشتی و سبد کالا بپرهیزید
  • آیا خواهر و برادر ناتنی ارث می‌برند؟
  • آمادگی پیام رسان بله برای ارائه خدمات به مسافران سرزمین وحی
  • روایت دختران حاج قاسم از اصفهان تا خانه پدری
  • کیش دستوری به پیامک بانکی
  • ناسا از فاصله ۲۲۵ میلیون کیلومتری زمین، پیام دریافت کرد!
  • بله همراه با حجاج در سرزمین‌ وحی
  • پدری در فهرست فروش، عقل‌مان را از دست نداده‌ایم!
  • ممنوعیت‌های بیشتر در انتظار تیک‌تاک