Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-04-26@17:25:29 GMT

حداقل 3000 مگاوات کمبود برق برای پیک سال آینده داریم

تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۴۰۳۴۱

به گزارش ایسنا، محمودرضا حقی‌فام در مراسم معارفه مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان کرمانشاه که امروز(22 دی) برگزار شد با اشاره به اینکه میزان تامین برق کشور در پیک سال جاری به 53 هزار مگاوات رسید، افزود: پیش‌بینی می‌کنیم نیاز سال آینده در پیک مصرف به 61 هزار مگاوات برسد.

وی از کمبود حدود هشت هزار مگاواتی برای پیک سال آینده خبر داد و عنوان کرد: برای جبران پنج هزار مگاوات از این میزان برنامه‌ریزی برای ساخت نیروگاه‌های جدید انجام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سه هزار مگاوات کمبود باقی مانده را نیز باید با مدیریت مصرف در بخش‌های مختلف جبران کنیم.

به گفته این مسئول، اگر به جای نیاز به احداث نیروگاه بتوانیم این کمبود سه هزار مگاواتی را از طریق مدیریت مصرف جبران کنیم، دو میلیارد دلار سرمایه‌گذاری صرفه جویی خواهد شد.

حقی‌فام از برنامه‌های شرکت توانیر برای کاهش تلفات انرژی برق هم یاد کرد و افزود: میزان تلفات طی چهار سال گذشته از 15.6 درصد به 10.3 درصد کاهش یافته است.

وی با اشاره به صرفه‌جویی که از محل کاهش تلفات در این مدت صورت گرفته، اضافه کرد: کاهش یک درصدی مصرف در هر سال 250 تا 300 میلیارد تومان به صنعت برق کمک می‌کند.

معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر با بیان اینکه شرکت‌های استان‌ها نیز باید به دنبال کاهش تلفات باشند، ادامه داد: متاسفانه در کرمانشاه شاهد بالا رفتن تلفات بوده ایم که البته بخشی از آن مربوط به مسائل زلزله است.

 حقی‌فام یکی دیگر از اهداف شرکت توانیر را تامین برق پایدار و کاهش خاموشی‌ها اعلام کرد و یادآور شد: کشور ما با تغییرات اقلیمی زیادی مواجه است که نمونه آن را در بروز سیل و طوفان می‌بینیم و باید شبکه ها را در برابر این شرایط جوی و حوادث پایدار کنیم.

وی بر لزوم توسعه دولت الکترونیک در بحث ارائه خدمات به مشترکین هم تاکید کرد و گفت: نتیجه این امر سلامت اداری و کاهش بروکراسی است.

معاون هماهنگی توزیع شرکت توانیر استفاده از تکنولوژی‌های روز، کاهش روش‌های سنتی پرهزینه، مدیریت دارایی‌ها و ... را از دیگر اولویت‌های شرکت توانیر اعلام کرد که باید در استان‌ها هم پیگیری شود.

 

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۴۰۳۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش سه برابری ظرفیت تبادل برق ایران و ترکمنستان

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از شرکت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق (توانیر)، مهرداد اقلیمی گفت: در جهت پیگیری و توسعه همکاری‌های صنعت برق و انرژی دو کشور ایران و ترکمنستان، هیاتی از این کشور وارد تهران شد.

وی ادامه داد: باهدف توسعه مناسبات دو کشور در حوزه برق و انرژی نشستی در شرکت توانیر برگزار و طی آن دو طرف در خصوص توسعه ظرفیت‌های مشترک، روند تسهیل تأمین منابع مالی احداث طرح خط سوم ارتباطی بین دو کشور بحث و تبادل نظر کردند.

مدیرکل دفتر تجارت خارجی برق شرکت توانیر با بیان این که با احداث و بهره‌برداری از خط مذکور ظرفیت ارتباط الکتریکی بین دو کشور همسایه به حدود سه برابر افزایش می‌یابد، گفت: در این زمینه مطابق مناقصه برگزار شده از سوی طرف ترکمنی، پیمانکار ایرانی انتخاب و مقرر شده تا احداث بخش ترکمنستان خط انتقال سرخس (ایران) - ماری (ترکمنستان) به طول ۱۵۵ کیلومتر تا دو سال آینده احداث و تکمیل شود.

وی ادامه داد: بخش ایرانی این خط انتقال پیش‌ازاین احداث و تکمیل شده است.

مدیرکل دفتر تجارت خارجی برق شرکت توانیر خاطرنشان کرد: با احداث و تکمیل خط مذکور، ترانزیت برق ترکمنستان به کشور‌های ثالث از طریق شبکه سراسری برق ایران نیز در دستور کار دو طرف قرار خواهد گرفت.

به گفته اقلیمی، همچنین در جهت راهبرد توسعه و تقویت همکاری با کشور‌های همسایه در زمینه صدور کالا و تجهیزات برقی و خدمات فنی مهندسی بین دو طرف مذاکراتی انجام و توافق شد از ظرفیت‌های تجاری و اقتصادی شرکت‌های فعال و توانمند ایرانی در این بخش استفاده شود.

در این نشست همچنین تطبیق حساب‌های مالی میان دو کشور انجام و نهایی شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی نیازمند اقدامات فرهنگی است
  • ۵۰۰۰میلیارد ریال نقدینگی به بورس انرژی تزریق شد
  • اختصاص ۳۰۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای تامین برق پایدار در شهرک‌های صنعتی یزد
  • تزریق ۵ هزار میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی
  • برای دومین بار؛ تزریق ۵ هزار میلیارد تومان نقدینگی به بورس انرژی
  • اختصاص زمین برای احداث ۱۰۰۰ مگاوات نیروگاه خورشیدی در تهران
  • افزایش سه برابری ظرفیت تبادل برق ایران و ترکمنستان
  • توسعه همکاری‌های برق و انرژی ایران و ترکمنستان
  • اهتمام علوم پزشکی تبریز در کاهش حوادث ترافیکی از مسیرهای علمی
  • کاهش ۹.۵ درصدی مرگ در تصادفات نوروز ۱۴۰۳