Web Analytics Made Easy - Statcounter

نوسازی بافت‌های فرسوده محلات کن، حصارک و باغ فیض با اقدامات ستاد بازآفرینی پایدار منطقه ۵ به طور جدی در حال پی‌گیری است. ۲۲ دی ۱۳۹۷ - ۱۵:۳۷ اجتماعی تهران نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ حاجی علی‌اکبری، مدیرعامل سازمان نوسازی شهر تهران با حضور در منطقه 5 تهران، به اهمیت مدیریت هماهنگ در نوسازی و حل مسائل بافت‌های فرسوده اشاره کرد و درباره ساختار و دستورالعمل ستاد بازآفرینی مناطق و کارگروه‌ها اظهار کرد: به فراخور موضوعات قابل بررسی، امکان تغییر در ساختار اعضای کارگروه‌ها وجود دارد و ستاد بازآفرینی فقط مختص شهرداری‌های مناطق نیست بلکه ارگان‌های دیگر نظیر اداره ثبت اسناد و املاک، شرکت آب و فاضلاب، برق و گاز و آموزش و پرورش منطقه، اداره کل میراث فرهنگی، نیروی انتظامی مستقر در محلات هدف، اداره کار و رفاه اجتماعی، مرکز بهداشت و کمیته امداد شمال غرب تهران، ادارات بهزیستی، اوقاف و سرپرستی بانک مسکن در این مهم یاری رسان هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی به محلات هدف بازآفرینی در منطقه 5 (محله کن با 73 هکتار و حصارک با 3 هکتار بافت فرسوده) اشاره کرد و گفت : بازآفرینی این محلات در اولویت بوده و البته بخشی از محله باغ فیض نیز شامل این طرح می‌شود.

رجبعلی خسروآبادی؛ شهردار و رئیس ستاد بازآفرینی پایدار منطقه 5 در تشریح ساختار ستاد گفت: 4 کارگروه در این طرح فعال بوده که کارگروه اجرایی در نواحی، از طریق شهردار ناحیه اقدام به احصای موارد مهم در محلات کرده و تسهیلگران دفاتر توسعه محلات در کن و حصارک نیز نیازهای محلات را بررسی و به کارگروه های تخصصی انتقال می‌دهند؛ در مرحله بعدی سه کارگروه تخصصی شامل کارگروه ضوابط و مقررات به ریاست معاونت شهرسازی و معماری منطقه، کارگروه خدمات و زیرساخت به ریاست معاون فنی و عمرانی منطقه و کارگروه اجتماعی و فرهنگی به ریاست معاونت اجتماعی و فرهنگی منطقه تشکیل شده که مصوبات ستاد باز آفرینی با مشارکت این کارگروه ها در جلسات ستاد بازآفرینی، مطرح و تصویب می‌شود.

عجیب اما واقعی؛‌ فرسودگی 30 درصد بافت‌های نوسازی شده در تهرانحذف و نوسازی مدارس فرسوده تهران 15 سال زمان می‌برد شهردار منطقه 5 افزود: مواردی نظیر لزوم تشکیل کارگروه ثبتی برای تعیین تکلیف املاک فاقد سند محلات کن و حصارک، ضرورت بازبینی و دقت نظر در ضوابط ویژه ساخت و ساز ملاک عمل در محلات دارای بافت فرسوده، بررسی برنامه‌های پیش‌روی کارگروه‌های منطقه و مشاوره‌های حقوقی برای تشکیل پرونده ثبتی انجام شده، در نشست‌های ستاد بازآفرینی بررسی می‌شود.

وی تصریح کرد: وظیفه نماینده سازمان نوسازی و کارشناس ستاد بازآفرینی منطقه نیز، ارتباط بین کارگروه‌ها و اعضای ستاد بوده و مقرر شده برای حصول نتیجه مناسب، جلسات هم‌اندیشی ستاد و کارگروه‌های بازآفرینی پایدار منطقه، هر ماه تشکیل شود.

انتهای پیام/

R1491/P/S2,25/CT12 واژه های کاربردی مرتبط شهرداری تهران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شهرداری تهران شهرداری تهران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۴۱۳۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند

محمد آیینی مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه نوسازی ۱۵۰ هزار واحد مسکونی موجود در بافت‌های فرسوده کشور آغاز شده است بیان کرد: بر اساس برنامه‌ریزی انجام شده پیش‌بینی می‌شود از این تعداد حدود ۱۰۰ هزار واحد تا پایان سال به بهره‌برداری برسد.

وی با بیان اینکه  پرداخت تسهیلات به حوزه نوسازی بافت های فرسوده  در صورت صنعتی سازی افزایش خواهد یافت: بانک ها در صورت پرداخت تسهیلات بافت های فرسوده می‌توانند زمینه ساز ورود بیشتر سازندگان به این طرح ها شوند.

آیینی اظهار کرد: نوسازی ۲۶۰ هزار خانه در دولت سیزدهم و در طی دو سال گذشته انجام شده است گفت: ۲۵ هزار واحد نوسازی شده در بافت‌های فرسوده کشور در آینده‌ای نزدیک با حضور رییس جمهور به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی اظهار کرد: حدود ۵۵ درصد بافت فرسوده در وسعت ۲ هزار و ۱۰۰ هکتار را بافت تاریخی تشکیل می‌دهد که نوسازی این مناطق نیازمند همراهی و تعامل بیش از پیش وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برای جذب سرمایه‌گذران است.

معاون وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: استفاده از ظرفیت های مردمی خود نقش بسیار موثری در بهبود و تسریع اجرای پروژه‌های نهضت ملی مسکن دارد و این امر خود می تواند در فرهنگ سازی نوسازی بافت های فرسوده کشور موثر باشد.

او گفت: پرداخت تسهیلات ساخت و همچنین حمایت از بخش خصوصی و مالکان یکی از عواملی است که می تواند بازار مسکن را به سمت رونق هدایت کند و این موضوع را دولت در دستور کار خود قرار داده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری : ممکن است فاجعه بم تکرار شود !
  • ممکن است فاجعه بم تکرار شود !
  • تحقق ۱۰۰ درصدی نوسازی پلاک‌های بافت فرسوده در شرق تهران
  • پرداخت تسهیلات وام مسکن را پیگیری کنید
  • پرداخت تسهیلات وام ها را پیگیری کنید
  • اجراشدن 65 طرح در محلات هدف بازآفرینی خراسان جنوبی
  • دولت سیزدهم برای مناطق جنوبی تهران چه برنامه هایی دارد؟ | نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد
  • عزم دولت و شهرداری برای حل مشکلات مناطق جنوبی تهران | از نوسازی بافت فرسوده حریم راه آهن تا انتقال بازار شادآباد
  • ۵۵ درصد از واحد‌های فرسوده در بافت‌های تاریخی قرار دارند
  • کاهش بافت فرسوده گرگان با افزایش نوسازی