Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-05-07@12:33:15 GMT

ساخت مترو اسلامشهر آغاز شد

تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۴۱۸۱۱

ساخت مترو اسلامشهر آغاز شد

به گزارش ایرنا مترو اسلامشهر در امتداد خط 3 مترو پایتخت احداث می شود و نقش مهمی در جابه جایی مسافران در جنوب و جنوب غرب استان تهران به پایتخت خواهد داشت.
آنطور که شهردار اسلامشهر می گوید: آمار تلفات جاده ای در جنوب غرب استان تهران که روزانه 200 هزار نفر تردد به شهر تهران دارد با اجرای این طرح کاهش می یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حسین طلا در مراسم کلنگ زنی این طرح که در محل کمربندی بزرگراه آزادگان انجام شد از شهرداری تهران در خواست کرد مسافرگیری این مترو از داخل پایتخت انجام گیرد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، فرماندار شهرستان اسلامشهر نیز در این آیین گفت: این پروژه سال 86 به تصویب رسید که بنا به دلایلی عملیات اجرایی آن متوقف شده بود.
مسعود مرسل‌پور افزود: هیات وزیران نیز نگاه هم افزایی در روند برنامه ریزی این پروژه به کار گرفت و پیشنهاد رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور برای واگذاری این پروژه از شهرداری تهران به شهرداری اسلامشهر طی پنج روز به تصویب رسید.
وی همچنین از پیمانکار این طرح (قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا) تقاضا کرد که اگر از محل این پروژه انتفاعی حاصل شد دو مدرسه با نام مترو در شهرستان اسلامشهر ساخته شود و در اختیار مردم قرار بگیرد.
استاندار تهران نیز در آیین کلنگ زنی این طرح اظهارخوشحالی کرد که پس از 11سال توقف پروژه، اقدامات خوبی برای ساخت مترو اسلام شهر انجام گرفته است.
انوشیروان محسنی بندپی گفت: این پروژه در دولت تدبیر و امید ردیف اعتباری خوبی گرفت و تلاش می کنیم این اعتبار را افزایش دهیم و پروژه کمربندی اسلامشهر به رباط کریم و بهارستان نیز در دستور کار قرار گیرد.
معاون عمران و توسعه شهری وزارت کشور نیز در این مراسم گفت: از پیروزی انقلاب اسلامی در حوزه حمل و نقل اقدامات چشمگیر و بی نظیری صورت گرفته که متاسفانه مسئولان و فعالان این حوزه در معرفی آنها به مردم کمی کمرنگ عمل کرده‌اند.
مهدی جمالی نژاد ضمن اشاره به لزوم توسعه متوازن در همه نقاط کشور افزود: سندروم کلانشهری یکی از مشکلات مهاجر پذیری شهرهای بزرگ است که به صورت آهن‌ربایی جمعیت شهرهای کوچک را جذب می کند.
به گفته وی اگر با این شیب تند مهاجرت شهروندان از شهرهای کوچک به کلانشهرها مواجه باشیم در آینده نزدیک شهرهای کوچک خالی از سکنه خواهند شد.
شهرستان اسلامشهر براساس آمار سرشماری سال 1395 حدود 550 هزار نفر جمعیت دارد.
تهرام/ 3036
انتهای پیام

منبع: جماران

کلیدواژه: جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها استان تهران اسلامشهر سازمان مدیریت و برنامه ریزی شهرداری مترو جام ملت های آسیا منع به کارگیری بازنشستگان بودجه 98 جلیقه زردها امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۴۱۸۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزییات جدید از پروژه سه طبقه کردن میدان ونک

به گزارش خبرگزاری مهر، حمید جوانی؛ شهردار منطقه ۳ تهران درباره سه طبقه کردن میدان ونک اظهار کرد: طرح طبقه زیرین میدان ونک، تونلی است که توسط حوزه معاونت فنی و عمران طراحی شده و مطالعات آن انجام شده است. تونلی که از بزرگراه حقانی (زیر چهارراه جهان کودک، زیر میدان ونک) به سمت ملاصدرا وصل می‌شود.

وی افزود: با توجه به مترو، یک طبقه هم زیر مترو طراحی شده است. این موضوع در حال مطالعات است. کارهای مطالعاتی قرار است که امسال انجام شود و بعد از مطالعه، در صورتی که جوابگو باشد وارد فاز اجرا می‌شود.

شهردار منطقه ۳ در پاسخ به این پرسش که آیا این مطالعات به شورا ارائه شده است؟ گفت: هنوز مطالعات نهایی نشده است. جلسه‌ای را با مشاور طرح و مشاور مترو داشتیم. طرحی را مبنی بر دو طبقه کردن تونل مترو آوردند که یک طبقه مترو و یک طبقه سواره باشد.

جوانی با اشاره به اینکه این موضوع قبلاً سابقه مطالعه در معاونت فنی و عمران داشته است، ادامه داد: زیرگذر جهان کودک و میدان ونک به سمت ملاصدرا و اتوبان شهید چمران قبلاً طراحی شده و اسناد مطالعاتی در معاونت عمران موجود است.

وی افزود: پروژه بسیار بزرگ است و اگر بنا باشد حجم اولیه آن اجرا شود از چهارراه جهان کودک به سمت بزرگراه چمران بیش از دو کیلومتر و از تونل توحید بزرگ‌تر است، کار بزرگی است و نیازمند مطالعات جدی است.

جوانی در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه اگر این طرح تأیید شود در این دوره از مدیریت شهری اجرا می‌شود یا خیر گفت: اگر امسال مطالعات و زیرساخت‌ها انجام شود در سال آینده ممکن است به کلنگ‌زنی برسد. اما در فاز اجرا به صورت جدی، ممکن نیست. ما از معاونت فنی و عمران خواهش کردیم به علت اهمیت موضوع ترافیک چهار راه جهان کودک و میدان ونک و خیابان حضرت ولی‌عصر (عج) این پروژه را در اولویت قرار دهند که زیرگذر میدان ونک هم در برنامه مطالعاتی انجام شود که در آنجا هم زیرگذر و تونل مترو را داریم.

کد خبر 6096969

دیگر خبرها

  • ۲۵۰ کلاس درس در اسلامشهر در دست ساخت است
  • ساخت ١۵٠ هزار واحد مسکونی از ماه آینده آغاز می‌شود
  • آغاز ساخت ۱۵۰۰۰۰ واحد مسکونی در تهران از ماه آینده
  • هیچ صندوقی در انتخابات تهران ابطال نشد
  • نخستین کارخانه مشترک میان مصر و آلستوم فرانسه
  • ساخت ۱۴۰ هزار واحد مسکونی برای کارگران و صنعتگران کشور آغاز شد
  • مترو قم به ایستگاه پایانی بهره‌برداری نزدیک می‌شود
  • جزئیات جدید از پروژه ۳ طبقه کردن میدان ونک تهران
  • جزییات جدید از پروژه سه طبقه کردن میدان ونک
  • احداث ۲۰ پروژه جدید در جنوب تهران/ ساخت پارکینگ زیرسطحی در محله جوادیه