Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش خبرگزاری برناازلرستان؛ زینی وند مقدم روز شنبه  در شورای آموزش و پرورش استان با بیان اینکه پژوهش سرای  آموزش و پرورش ناحیه یک خرم آباد در دهه فجر امسال به بهره برداری می رسد،اظهار کرد: مقدمات افتتاح این پژوهش سرا آماده است ولی تجهیز آن  نیازمند یک میلیارد تومان اعتبار است .

او پژوهش سراهارا  از اساسی ترین واحدهای تعریف شده در سند تحول بنیادین عنوان کرد وبا بیان اینکه سایر پژوهش سراها نیز در برنامه های آتی استان لحاظ شوند خواستار تجهیز این پژوهش سرا ها در استان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

زینی وند مقدم  بهره گیری کودکان از آموزش های پیش دبستانی را لازم وضروری عنوان کرد ویادآورشد: اداره شدن پیش دبستانی ها به صورت غیرانتفاعی  باعث شده است تا بسیاری از دانش آموزان فقیر از بهره گیری از آموزش های پیش دبستانی محروم بمانند.

به گفته اودرصورت حمایت  کمیته امداد و بهزیستی  این  کودکان محروم می توانند  از آموزش های پیش دبستانی بهره مندشوند.  

زینی وند مقدم  با اشاره به برنامه های این دستگاه در دهه فجر امسال  ،گفت:  برای اجرای گروه سرود 1357 نفری دانش آموزان در راهپیمایی 22 بهمن   به 150 میلیون تومان اعتبار نیازداریم  که  در حال حاضر امکان تامین این اعتبار از سوی آموزش و پرورش  وجودندارد.

به گفته او با  تامین اعتبارلازم  مقدمات اجرای این گروه سرود  می توانیم آن را اجرا کنیم  در غیر این صورت به مناسبت چهل سالگی انقلاب یک گروه سرود 40 نفره می توانند  سرود را اجرا کنند.

زینی وند مقدم  در بخش دیگری از سخنان خود  با اشاره به ظرفیت اردوگاه دانش آموزی " کمالوند"  خرم آباد در جهت اسکان گردشگران ،گفت: این اردوگاه با  47 هکتار زمین  دارای سلف سرویس مناسب ،تالار ،زمین چمن ،زمین مسابقات ساحلی ،25 سوئیت بوده  و در حال حاضر نیز اسکان دانش آموزان و برگزاری اردوهای علمی و تفریحی در آن انجام می شود همچنین  این اردوگاه درصورت تامین اعتبار توسط ستاد بحران می تواند مکان خوبی برای اسکان افراد در شرایط بحران باشد.

 

  

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: ۲۲ بهمن آموزش و پرورش استان بهزیستی فقیر گردشگری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۴۲۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش‌نیاز پیشرفت و توسعه در هر حوزه، تحقیق و پژوهش است

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری ایلام گفت: ظرفیت‌های زیادی در استان وجود دارد که برای بالفعل شدن این ظرفیت‌ها به تحقیق و توسعه نیاز داریم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، ناصر نجفی امروز _سه‌شنبه یازدهم اردیبهشت‌_ در کارگاه آموزشی و پژوهشی مشترک استانداری و نیروهای مسلح، ضمن یاد و خاطره سه‌هزار شهید استان و عرض تبریک پیروزی رزمندگان سپاه و با مشارکت نیروهای مسلح بر رژیم کودک‌کش صهیونیستی، اظهار کرد: قدرت منطقه‌ای و جهانی جمهوری اسلامی در پاسخ اخیر به رژیم منحوس صهیونسیتی مشخص شد.

وی افزود: ایلام مهد پرورش سه هزار شهید، و گذرگاه و قطب اربعین کشور است زیرا ۴۳۰ مرز مشترک با کشور عراق دارد.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری ایلام خاطرنشان کرد: ظرفیت‌های زیادی در استان وجود دارد که برای بالفعل شدن این ظرفیت‌ها به تحقیق و توسعه نیاز داریم؛ ایلام استان نوظهور گردشگری در کشور است و در حوزه گردشگری مذهبی نیز استان دارای ظرفیت‌های فراوانی است.

نجفی اضافه کرد: در اربعین حسینی سال گذشته سه میلیون و ۶۰۰ هزار زائر از مرز مهران تردد کردند و در طول سال نیز به‌ صورت میانگین روزانه بیش از ۱۰ هزار زائر از استان تردد دارند.

وی با بیان اینکه بدون تحقیق و پژوهش نمی‌توان به توسعه و پیشرفت برسیم، تاکید کرد: پیش‌نیاز پیشرفت و توسعه در هر حوزه، تحقیق و پژوهش است بنابراین باید به موضوعاتی نظیر هوش مصنوعی بیش از گذشته توجه کنیم.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری ایلام با تاکید بر اینکه با تاسی از فرمایشات مقام معظم رهبری و با استفاده از ظرفیت‌های جوانان می‌توانیم خدمتی به مردم ارائه کنیم، تصریح کرد: در حوزه دفاعی، کشور به جایگاه بسیاری خوبی در دنیا رسیده است؛ بنابراین در سایر در حوزه‌ها نیز باید با استفاده از ظرفیت نخبگان به جایگاه اصلی خود برسیم.

نجفی با تاکید بر لزوم استفاده بهینه از دانش و به کارگیری دستاوردها و نتایج آن در دستگاه‌های اجرایی و سازمان‌ها، گفت: در دانشگاه‌های استان نخبگان زیادی داریم که باید ضمن استفاده از ظرفیت و دانش این نخبگان، مورد تجلیل نیز قرار گیرند.

سالانه حدود ۳۵۰ هزار پایان‌نامه دفاع می‌شود

امیر سرتیپ حسن عیسوند، رئیس اداره فناوری‌های نوظهور و بدیع ستاد کل نیروهای مسلح تاکید کرد: شناخت ظرفیت‌های علمی و پژوهشی هر استان بسیار مهم است و در سفرهای استانی هدف بالفعل کردن ظرفیت‌های بالقوه است‌.

وی افزود: نظام اجرای طرح‌ها را تدوین کردیم و هدف اصلی حمایت از پایان‌نامه‌های ارشد و دکترا به صورت کاربردی و هدفمند است.

رئیس اداره فناوری‌های نوظهور و بدیع ستاد کل نیروهای مسلح با بیان اینکه سالانه حدود ۳۵۰ هزار پایان‌نامه دفاع می‌شود که باید از نتایج این پژوهش‌ها در توسعه و پیشرفت کشور بیش از گذشته بهره گرفته شود، اضافه کرد: نیاز است به استان‌های مرزی و کم‌برخوردار در حوزه فناوری بیش از گذشته کمک شود.

کد خبر 749357

دیگر خبرها

  • راه‌اندازی اردوگاه دانش‌آموزی چمعالی بعد از ۱۸ سال
  • تعیین تکلیف اردوگاه دانش‌آموزی شهید چمران پس از ۱۸ سال
  • چهارمین همایش بین‌المللی معماری دست‌کند در خرم‌آباد برگزار می شود
  • اردو‌های تابستانی دانش‌آموزان یمنی 
  • پیش دبستانی و دبستان خیرساز در بخش رضویه مشهد افتتاح شد
  • پیش‌نیاز پیشرفت و توسعه در هر حوزه، تحقیق و پژوهش است
  • ۷۱ طرح بهداشتی و درمانی در لرستان بهره برداری شد
  • اردوگاه دانش آموزی با منظر گردشگری مقاومت در بوشهر احداث شود
  • سفر از سبد خانوارهای ایرانی حذف شده است؟ | توضیح مرکز پژوهش‌ها درباره یک ادعا
  • گامی دیگر برای ثبت جهانی قلعه فلک الافلاک خرم آباد