Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج استان سمنان جشن ولادت حضرت زینب (س) بانوی صبر و استقامت و روز پرستار به همت معاونت بهداشت و درمان سپاه استان سمنان، حوزه حضرت زینب (س) سمنان، شورای اسلامی شهرستان، هلال احمر، فرهنگی و ورزشی شهرداری سمنان در سالن هلال احمر سمنان برگزار شد.
در این جشن سرهنگ حمید دامغانی، فرمانده سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان ضمن گرامیداشت ولادت حضرت زینب (س) و روز پرستار بیان کرد: به تعبیر رهبر معظم انقلاب پرستاری شغل مقدسی است؛ چراکه به ارزش‌های انسانی همچون عاطفه، مهرورزی، ایثار صبر و استقامت گره خورده است؛ روح پرستار با روح بیمار همراه می‌شود؛ بنابراین هر تالمی که بیمار دارد موجب رنج پرستار است؛ از این جهت شاخصه‌ی انسانیت در قشر پرستار از حد معمول جامعه بالاتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: پرستار واقعی همسران جانبازانی می‌باشند که پرستار دائمی همسران خود هستند و در این راه مشقت‌های زیاد را به پاس قدردانی از جانفشانی‌های همسران خود متحمل می‌شوند.
فرمانده سپاه قائم آل محمد (عج) استان سمنان خاطرنشان کرد: در ارزش و منزلت این شغل همین بس که روز میلاد حضرت زینب (س) را روز پرستار نامیدند؛ حضرت زینب (س) بسیار رئوف و مهربان بودند و تعداد معدودی از زنان ما در تاریخ دارای ویژگی‌های این حضرت هستند. حضرت زینب مظهر بینش بصیرت علم عطوفت و بصیرت است.
وی افزود: اگر بخواهیم یک تعبیر جامع‌تر از آن حضرت داشته باشیم باید اینگونه بگوییم که حضرت زینب (س) تجسم یافته همه ارزش‌های انسانی و اسلامی می‌باشد که در وجود یک زن طراز اسلام نشسته است.
وی با بیان خصوصیات حضرت زینب (س) خاطرنشان کرد: عرفان و خداشناسی حضرت زینب نزدیک و قریب به معصومین است؛ جمله‌ی معروف حضرت زینب که خطاب به یزید می‌فرمایند در صحنه کربلا هر آنچیزی که دیدیم و کشیدم جز زیبایی مطلق نبود، نشان از خداشناسی ایشان دارد و تنها انسانی با بینش عمیق و دانش بالا است که این جمله از او ساطع می‌شود.
دامغانی ادامه داد: حضرت زینب (س) دو نقش در زمینه پرستادی داشت یک نقش ایشان در طول عمر و مربوط به زمان بیماری مادر، ضربت پدر و مصدومیت برادر ایشان بود و مهمترین نقش ایشان حراست از نهضت امام حسین (ع) بود؛ اگر ایشان نبود شاید عاشورا به این جایگاه نمی‌رسید.
وی با بیان نقش حضرت زینب در اسلام گفت: حرکات و رفتار‌های حضرت زینب در جایگاه امروز انقلاب اسلامی هم نقش داشته است؛ زنان ما با الگو گرفتن از حضرت زینب و فاطمه (س) نقش بی بدیلی در پیروزی انقلاب، در دوران دفاع مقدس، تثبت انقلاب اسلامی و در این ۴۰ سال داشتند.
وی ادامه داد: ما امروز تهدیدات چهل ساله را پشت سر گذاشتیم؛ دشمن بیست سال برای براندازی و ۲۰ سال برا نرمالیزاسیون ایران یعنی حذف ایران از جامعه جهانی تلاش کرد و امروز دوباره رویکرد براندازی دارد و این استمرار نبرد حق و باطل است که همچنان ادامه دارد.
وی تصریح کرد: امروز تقابل اصلی ما با جبهه باطل تقابل دو تفکر است؛ تفکر اسلام ناب که محصول آن حضرت فاطمه و حضرت زینب، مادران شهدا و بسیجیان هستند؛ این تفکر دو نقش برای زنان متصور است؛ یک نقش همسری و مادری است که انسجام اجتماعی را به دنبال دارد و نقش دوم نقش آفرینی بی بدیل در صحنه سیاسی و اجتماعی است.
دامغانی اظهار کرد: در طول این چهل سال زنان مقاومت زینب واری در مقابل جبهه باطل داشتند و این برای ما یک افتخار است

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۴۲۹۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مذاهب اسلامی برای کسب فیض به محضر امام صادق(ع) شرفیاب می شدند/ امام صادق(ع) مورد تأیید تمام مذاهب اسلامی هستند

آیت الله میرزاحسین احمدی فقیه یزدی استاد درس خارج فقه و اصول حوزه علمیه قم در گفت وگو با خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب امام صادق علیه الاسلام را دارای رابطه قوی با جهان اسلام دانست و اظهار داشت: در بین امامان معصوم صلوات الله علیهم اجمعین، امام صادق علیه السلام در زمانی واقع شدند که برای یک گفت وگوی علمی بعد امام باقر علیه السلام به شکلی شرایط به وجود آمد که هر کدام از علمای سایر مذاهب با مراجعه به حضرت ضمن کسب تکلیف، سؤال علمی خود را مطرح می کردند که این آمد و شدها با واسطه و یا بی واسطه صورت می گرفت.

آیت الله احمدی فقیه یزدی، افزود: ایشان دارای شاگردان متعددی در رشته های گوناگون بودند؛ به خصوص در مباحث علمی و قرآنی و تسلط بر روایات پیغمبر اسلام و امیرالمومنین علیه السلام دارای تبحر بودند، حضرت امام صادق علیه السلام در این موقعیت و جمعیتی که برای کسب علم و دانش آماده شده بودند، رابطه قوی با جهان اسلام داشتند و به خصوص با کسانی که مجاور بودند ارتباط برقرار می کردند و کسب فیض می بردند من جمله اهل سنتی که هنوز استقراء قوی نداشتند و در عین حال نظر حضرت را جامع تر و غالب تر می دانستند و کسانی که به مسجد می آمدند و مسئله خود را خدمت مطرح می کردند ایشان کاملا توضیح می دادند و صحت و غلط بودن را با استنباط به قرآن و روایات پیغمبر اسلام صلوات الله علیه بیان می نمودند.

وی ادامه داد: گاهی برای گرفتن تأییدیه خدمت حضرت شرفیاب می شدند زیرا سخن امام صادق علیه السلام برای آنان مهم بوده است؛ البته در بین مردم، افراد معاندی بودند که تحریک می شدند و با ایجاد ترس و وحشت بین مردم، باعث جلوگیری از مراجعه افراد به منزل امام می شدند اما مردم ایشان را رها نمی کردند و به هر نحوی با واسطه یا بی واسطه خود را به امام می رساندند.

این عالم شیعه، تصریح کرد: سیطره و عظمت علمی حضرت امام صادق علیه السلام آنقدر وسیع شده بود که به اکناف و اطراف منتقل شده بود و همگان همراهی می کردند و می پذیرفتند. دشمنی هایی صورت می گرفت که حضرت نیز کمال تقیه را در مواردی که لازم بود انجام می دادند و هم توصیه به افراد مرتبط می کردند هم خود مراقبت انجام م دادند. می دانید تقیه صحیح را امام از آباء و اجداشان نقل می کنند که در روایت این گونه ذکر شده است؛ حضرت علی بن الحسین علیه السلام می فرمایند: تقیه به این معنا است که روایات ما صعب و مستصعب است غیر از نبی و یا ملک مقرب و یا مؤمنی که "امْتَحَنَ اللَّهُ قَلْبَهُ لِلْإِيمَانِ"؛ نمی شود این را به هر کسی رساند.

وی عنوان کرد: این اخبار و احادیث که می رسید، در واقع به این معنا بوده است که علم را نمی توان به هر کسی آموخت زیرا آن علم را باید تقیه کرد و به اهلش آموخت، و این تعلیم به شکل تقیه در زمان امام صاق علیه السلام آنچنان رواج پیدا کرد که هر کسی هرحرفی را به امام نسبت نمی داد، بعد از اینکه مطمئن می شدند بر موازین درستی می باشد این انتساب را مطرح می کردند.

وی در پایان تأکید کرد: به همین جهت شاید بیشترین روایاتی که تاکنون در دست است از امام صادق علیه السلام ثبت و ضبط شده است و به این دلیل که کسانی که در محضر ایشان بودند ثبت و ضبط می کردند. اکنون در آستانه شهادت آن بزرگوار عرض کنم که، کل منابع علمی که از ایشان رسیده در غیر از منابع شیعه است، در مذاهب اسلامی دیگر نیز مشهور و فراوان می باشد.
 
انتهای پیام/
 
 
 

دیگر خبرها

  • نهضت علمی امروز میراث پرافتخار مکتب امام صادق(ع) است
  • به جای واکنش احساسی، چهره واقعی اسلام را به دنیا نشان دهیم
  • پیک موتوری برقی در راه بازار تهران
  • آیت‌الله رمضانی: اسلام گنج وجودی انسان را معرفی می‌کند / ویژگی‌های مسلمان واقعی براساس روایات اهل‌بیت(ع)
  • امام جعفر صادق (ع)؛ شخصیت مهم در جهان اسلام و مکتب شیعه
  • مذاهب اسلامی برای کسب فیض به محضر امام صادق(ع) شرفیاب می شدند/ امام صادق(ع) مورد تأیید تمام مذاهب اسلامی هستند
  • برپایی اجتماع صادقیون در استان سمنان+ فیلم
  • برپایی اجتماع صادقیون در استان سمنان
  • از بقیع صدای گریه می‌آید
  • استاد دانشگاه سمنان عضو هیات علمی نمونه کشوری شد