Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-28@17:09:12 GMT

صادرات محموله پوشاک هوشمند ایرانی به کویت

تاریخ انتشار: ۲۲ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۴۳۹۳۲

پوشاک هوشمند محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری استان زنجان به ارزش یکصد هزار یورو به کشور کویت صادر می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از ایسنا، این پوشاک در سه نوع لباس تب‌نمای نوزاد، پیش‌بند نوزاد چربی‌گریز و حوله سوپر جاذب آنتی باکتریال و طی سه مرحله به کشور کویت ارسال خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  لباس تب‌نمای نوزاد اولین پوشاک هوشمند ایران با خاصیت تغییر رنگ در زمان افزایش دمای بدن است. دمای متعادل برای بدن کودک ۳۸ درجه است که به محض افزایش دمای بدن کودک، رنگ این لباس تغییر کرده و سفید می‌شود و پس از افت دما به رنگ قبلی خود باز می‌گردد. چنین الیاف و پارچه از نخ طبیعی برای نخستین بار در ایران تولید شده و تمام دانش آن بومی است.   پیش‌بند چربی‌گریز قابلیت دفع هرگونه چربی را با خاصیت آنتی باکتریال دارد که از تجمع میکروب پیرامون نوزاد جلوگیری می‌کند.   حوله‌های سوپر جاذب با جذب سریع آب باعث طراوت و شادابی پوست می‌شود که از قابلیت جذب بسیار بالایی نسبت به حوله‌های موجود در بازار برخوردار است. این حوله با قدرت آنتی باکتریال از انتقال باکتری‌ها روی پوست جلوگیری می‌کند.   بر اساس اعلام وزارت علوم، این شرکت دانش‌بنیان هسته‌های علمی جدیدی را با هدف هوشمندسازی منسوجات با استفاده از نانو تکنولوژی و بیوتکنولوژی ایجاد کرد و با حرکت‌های استارتاپی و مدل‌های جدید در اجرای پروژه‌ها موفق به جذب نیروهای نخبه دانشگاهی و گسترش بخش R&D در راستای اهداف پیشرفته این شرکت شد.   تمام منسوجات تولید شده این شرکت از مرغوب‌ترین مواد اولیه تهیه شده و دارای گواهینامه‌های ایزو ۹۰۰۱ و ۱۰۰۰۲ از شرکت دیمیتو کشور سوییس بوده و تمامی منسوجات آنتی باکتریال شرکت دارای گواهی نانو مقیاس از ستاد فناوری نانو و تاییدیه از وزارت بهداشت است.   انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۴۳۹۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

◄ روش ابطال کارت هوشمند رانندگان کامیون اعلام شد+ سند

تین نیوز

انجمن صنفی کارفرمایی شرکت های حمل و نقل بین المللی خراسان رضوی، نحوه درخواست ابطال ( غیر فعال نمودن )  کارت هوشمند رانندگان را اعلام کرد.

به گزارش تین نیوز، بر  اساس نامه تاریخ 26 فروردین امسال انجمن صنفی کارفرمایی شرکت های حمل و نقل بین المللی خراسان رضوی به کلیه شرکت های حمل و نقل بین المللی عضو و غیر عضو که به امضای احمد زمانیان رئیس هیئت مدیره این انجمن رسیده، ابطال و یا غیر فعال نمودن کارت هوشمند راننده و یا ناوگان حمل و نقل، در صورت احراز تخلف و رای صادره از سوی کمیسیون های ماده 11 و 14 سازمان راهداری و حمل و نقل جاده ای با دستور مراجع قضایی مبنی بر انجام این امر امکان پذیر است.

کمیسیون ماده 11 ، مرجع رسیدگی به شکایات و تخلفات رانندگان ناوگان حمل و نقل جاده ای و کمیسیون ماده 14 نیز از دیگر کمیسیون های بخش حمل و نقل جاده ای است که به تخلفات مالکان ناوگان حمل و نقل جاده ای رسیدگی می کند. کمیسیون های ماده 12  نیز ویژه رسیدگی به تخلفات شرکت ها و موسسات حمل و نقل کالا و مسافر است.

حمل بار بدون اخذ بارنامه دولتی، حمل بار اضافه بر ظرفیت مندرج در کارت خودرو، رعایت نکردن مقررات حمل بارهای عادی و ترافیکی، فقدان یا عدم بکارگیری تجهیزات ایمنی، در اختیار گذاشتن وسیله نقلیه به راننده ای که نام وی در بارنامه درج نشده، جابه جایی مسافر بدون اخذ صورت وضعیت، مسافرگیری در اطراف پایانه مسافربری، اخذ کمیسیون اضافی از راننده، عدم مسئولیت پذیری شرکت در خصوص پرداخت کامل و به موقع کرایه رانندگان از جمله مواردی هستند که در کمیسیون های حمل و نقل جاده ای قابل رسیدگی هستند.  سوء استفاده از کارت هوشمند رانندگان، تحمیل هزینه ها و مسئولیت های اضافی به رانندگان، عدم پرداخت حقوق دولتی، صدور بارنامه یا صورت وضعیت صوری، اجبار به حمل بار اضافه بر ظرفیت مجاز، عدم رعایت مقررات مربوط به سالن اعلام بار و درج اطلاعات نادرست در بارنامه نیز به عنوان بخش دیگری از موارد قابل طرح در کمیسیون ویژه رسیدگی به تخلفات شرکت ها و موسسات حمل و نقل جاده ای است.

 

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه
  • کشف محموله میلیاردی پوشاک قاچاق در بستک
  • تولید و عرضه به بازار کفی طبی نانویی
  • صنعت حمل و نقل بین المللی: مروری جامع با نگاهی عمیق به نقش هوش مصنوعی
  • توزیع ۱۱ هزار تن انواع کود بین کشاورزان
  • امسال ۱۲۵ هزار تن کیوی و مرکبات از مبدأ مازندران صادر شد
  • صادرات بیش از ۱۲۵ هزار تن کیوی و مرکبات از مبدأ مازندران
  • ۱۲۵ هزار تن کیوی و مرکبات از مبدأ مازندران صادر شد
  • ◄ روش ابطال کارت هوشمند رانندگان کامیون اعلام شد+ سند
  • برگزاری مسابقه«سنتز سبز نانوذرات نقره به کمک عصاره لیمو»