Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از وزارت صنعت، معدن و تجارت، فرشاد مقیمی در نشست هم اندیشی با تشکل‌های تخصصی صنعت دخانیات با محوریت «بررسی ۲۱ چالش مستتر» در این صنعت، با اشاره به نشست مشترک وزارت صمت با گمرک تصریح کرد: براساس توافق انجام شده، زمان ثبت سفارش کالا از سه ماه به ۶ماه افزایش یافته است.

معاون امورصنایع وزارت صنعت، معدن وتجارت افزود: با افزایش زمان اعتبار ثبت سفارش کالا، مشکلاتی نظیر روند طولانی ترخیص کالا و احتمال ابطال ثبت سفارش کاهش خواهد یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مقیمی همچنین از تمدید ثبت سفارش به صورت سیستمی خبرداد و گفت: به تازگی تمهیداتی برای تمدید ثبت سفارش از طریق سامانه در نظر گرفته شده است که نیازی به مراجعه حضوری افراد نخواهد داشت.

وی در بخش دیگری از سخنانش با تشریح مشکلات صنعت دخانیات نظیر ثبت سفارش کالا ، واردات مواد اولیه ، تخصیص ارز ، تولید غیر رسمی دخانیات ، احتمال افزایش قاچاق محصولات دخانی، چالش های برات بدون تعهد و... اظهار کرد: در حوزه ثبت سفارش کالا با تمهیدات جدیدی که در نظر گرفته شده امیدواریم ، مشکلات این بخش مرتفع شود.

معاون وزیر صنعت، همچنین در خصوص خام فروشی و صادرات تنباکو با توجه به نیاز داخلی نیز گفت: در صورتیکه تولیدکنندگان داخلی به مواد اولیه برای تولید محصولات دخانی نیازمند باشند و میزان تولید فراتر از نیاز داخلی نباشد تدابیری برای‌ واردات و صادرات تنباکو در نظر گرفته خواهد شد.

وی، حمایت از صنعت دخانیات را در کاهش قاچاق محصولات دخانی وآسیب به مردم موثر برشمرد و افزود: تولید این محصولات اگرچه برای مصرف‌کنندگان توصیه نمی شود اما با توجه به وجود متقاضیان و قاچاق محصولات غیراستاندارد به کشور باید تدابیری برای حفظ صنایع فعلی و جلوگیری ازکاهش تولید محصولات داخلی اتخاذ شود.

مقیمی تسهیل فرآیند تولید و تامین مواد اولیه مورد نیاز این بخش را همانند همه صنایع مورد تاکید قرارداد و خواستار ارایه گزارشی از وضعیت موجود این صنعت و چالش های این بخش شد.

وی از برگزاری جلسات مستمر برای رفع مشکلات این صنعت خبرداد و گفت: موانع پیش روی صنعت با تعامل و هم اندیشی با تشکل های تخصصی و استفاده از توان علمی و فکری صاحبنظران قابل حل و فصل خواهد بود.

به گفته مقیمی مشکلات این بخش باید با ارایه راهکارهای اجرایی و نقش تشکل های تخصصی، مرکز برنامه ریزی و نظارت بر دخانیات کشور و همچنین معاونت امور صنایع مشخص شود.

معاون امورصنایع وزارت صنعت ، معدن وتجارت در ادامه توانمندسازی و حمایت از تولید داخلی را از برنامه های مهم وزارت صنعت توصیف کرد و گفت: تشکل‌های تخصصی صنعت دخانیات در کنار سایر صنایع با احصاء مشکلات و چالش های صنعت و ارایه راهکارهای اجرایی نقش تعیین کننده ای در بهبود فضای کسب و کار به ویژه تولید خواهند داشت.

احصاء ۲۱ چالش صنعت دخانیات

بر اساس این گزارش، در نشست هم اندیشی‌ معاون وزیر صنعت ، معدن وتجارت با نمایندگانی از تشکل‌های تخصصی صنعت دخانیات ، ۲۱ مورد از چالش‌های این بخش مورد بررسی قرار گرفت و مقررشد موانع پیش روی تولید این صنعت جهت برون رفت از وضعیت فعلی به تفکیک احصا و طی جلسات مستمر به صورت موردی بررسی شود.

بروز مشکلاتی در تامین مواد اولیه ، تخیص ارز ، ثبت سفارش کالا، روند طولانی ترخیص کالا از گمرک و دموراژ شدن محصولات دخانی، چالش های برات بدون تعهد و... از جمله موضوعاتی بود که در این نشست مطرح و تمهیداتی برای رفع این مشکلات اتخاذ شد.

کد خبر 4510993

منبع: مهر

کلیدواژه: ترخیص کالا ثبت سفارش واردات کالا واردات کالا وزارت صنعت معدن و تجارت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۴۴۵۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعیین تکلیف چای سنواتی باید مدبرانه‌ باشد

ایسنا/گیلان رئیس کل دادگستری گیلان با بیان اینکه تعیین تکلیف و خروج چای سنواتی از انبارها باید مدبرانه‌ باشد، گفت: چای‌های سنواتی تاریخ مصرف گذشته در صورت صرفه اقتصادی کمپوست و در غیر این صورت امحاء شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل صادقی نیارکی امروز هشتم اردیبهشت در دیدار با رئیس هیات مدیره سندیکای کارخانجات چای شمال یکی از مشکلات استان را معضل چای سنواتی دانست و گفت: چای گیلان همواره در سبد غذایی خانواده‌های ایرانی جای داشته و مسئله چای سنواتی نباید موجب خدشه‌دار شدن نام و نشان چای گیلان شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین صادقی نیارکی، حل دغدغه چای سنواتی را در گرو تدبیر و اتخاذ روش‌های منطقی و عقلانی عنوان کرد و افزود: اراده همه مسئولان بر این است که این مشکل بدون شتابزدگی و با کمک دولت و بخش‌های خصوصی و مردمی مرتفع شود.

وی با اشاره به اینکه چای سنواتی اکنون به یک تهدید برای استان تبدیل شده، خاطرنشان کرد: چای سنواتی باید تعیین تکلیف شده و نگرانی کشاورزان و کارخانجات چای، برطرف شود.

رئیس‌کل دادگستری گیلان با اشاره به اینکه وضعیت صنعت چای همواره در دستور کار دولت قرار دارد، اظهار کرد: دولت برای کمک به چایکاران ۲۵ درصد قیمت مصوب را پرداخت می‌کند تا با حمایت از این صنعت، شاهد افزایش تولید چای در کشور باشیم.

وی با توجه به نامگذاری شعار سال توسط مقام معظم رهبری مدظله العالی با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم »، افزود: بخشی از تولیدات استان گیلان به صنعت چای اختصاص دارد باید تلاش شود تا با مشارکت مردم و بخش خصوصی تمام اقدامات لازم در راستای افزایش تولید چای انجام شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تولید سالانه ۷۰ میلیارد نخ سیگار در کشور
  • ویپ های ۲ میلیون تومانی در کشور/ چرا سیگارهای الکترونیک در ایران ممنوع نمی شود؟!
  • شرکت مگاموتور در تولید روزانه انواع پیشرانه رکورد زد
  • صادرات محصولات کشاورزی ایران از مرز ۶ میلیارد و ۲۰۰ میلیون دلار فراتر رفت
  • تعیین تکلیف چای سنواتی باید مدبرانه‌ باشد
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار عبور کرد
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت
  • معامله ۴.۸ میلیون تن سیمان در بورس کالا در نخستین ماه امسال
  • افزایش ۳۷ درصدی میزان تولید پتروشیمی بوشهر
  • روند روبه رشد صادرات خراسان شمالی