Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران - ایرنا - مرکزی فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی با همکاری مرکز رشد واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان دانشگاه جامع امام حسین(ع) با جذب ایده های فناوری زنجیره بلوکی ،رویداد ایده پروری فناوری را رقم خواهند زد.

به گزارش روز شنبه خبرنگار فرهنگی ایرنا ازروابط عمومی مرکز فناوری اطلاعات و رسانه های دیجیتال وزارت فرهنگ وارشاد اسلامی، مرکز رشد واحدهای فناور و شرکت های دانش بنیان دانشگاه جامع امام حسین(ع) باهمکاری مرکزفناوری اطلاعات ورسانه های دیجیتال درخصوص جذب ایده های فناوری زنجیره بلوکی اقدام و رویداد ایده پروری فناوری را برگزار می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


این رویداد بزرگ رسانه ای و اطلاع رسانی با هدف استفاده از ظرفیت بالای فناوری زنجیره بلوک در ارتقای امنیت سامانه ها، جریان سازی و بستر سازی برای تولید و توسعه سامانه های زنجیره بلوکی ،کمک به توسعه کسب و کارهای نوپا (استارت آپ های زنجیره بلوک) و شناسایی توسعه دهندگان، تولیدکنندگان محصولات مبتنی بر فناوری زنجیره بلوک و استفاده از ظرفیت آنها برای توسعه ایده های منتخب برگزار می شود.
حاکمیت، ارزهای دیجیتال، قراردادهای هوشمند، حسابرسی زنجیره عرضه ،‌مالکیت معنوی ،‌ اقدامات ضد پولشویی ،تبادل سهام و کالا ،مدیریت داده ها ، بورس و بیمه، بهداشت و سلامت ،‌حمل و نقل ،‌خیریه ،‌اوراق بهادار ، ثبت و نگهداری سوابق ،‌اینترنت اشیاء و صنایع نظامی از محورهایی هستند که اقدام به جذب ایده می کنند.
این گزارش می افزاید: مهلت ارسال ایده ها تا پایان فروردین 1398 اعلام شده است و زمان برگزاری رویدادهای ایده پروری تاریخ های یکم اسفند ماه 1397 و 11 اردیبهشت ماه 1398است.
نحوه ثبت نام و ارسال ایده فقط از طریق وبسایت به نشانیwww.blockchainideas.ir است و علاوه بر جوایز نقدی ، از برگزیدگان طی مراسم باشکوهی با حضور مقامات عالی رتبه کشوری تقدیر به عمل خواهد آمد.
فراهنگ ** 9246 ** 1355 **

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي رسانه ايده پروري رسانه هاي ديجيتال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۴۵۱۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت

یونس پناهی٬ معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت گفت: در حال حاضر ۲۷۴ هزار و ۱۰۳ پژوهشگر فعال و ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت به ثبت رسیده اند.

وی بیان کرد: اکنون ۱۰۱ واحد توسعه تحقیقات بالینی، ۴ مرکز ملی تحقیقاتی۵۷ مطالعه کوهورت فعال و ۲۶ شبکه تحقیقاتی در سراسر کشور داریم. در حال حاضر ۳۳۰ طرح برای ارزشیابی مراکز تحقیقاتی بررسی شده اند.  

معاون تحقیقات و فناوری وزارت بهداشت اضافه کرد: با مجوز شورای گسترش ۱۱ مرکز نوآوری تاسیس و ۱۱۴مرکز رشد فناوری سلامت راه اندازی شده اند.

پناهی ادامه داد: اکنون ۴۱۳۰ پتنت ملی در حوزه سلامت  و در مجامع علمی  بین المللی به ثبت رسیده است که این موضوع سبب ارتقای رشد علمی و تولید علم در کشور خواهد شد.  

معاون تحقیقات وزارت بهداشت تاکید کرد: در راستای توسعه مرز‌های نوین تحقیقات سلامت محور از ظرفیت‌های علمی کشور استفاده بهینه شده است.  

وی اضافه کرد: بهبود فرایند تولید علم و حرکت در مرز‌های دانش در جهت مسئله محوری و ماموریت گرایی توسعه پیدا کرده است.

پناهی گفت: در حال حاضر رتبه تولید علمی ایران در دنیا ۱۵ و جایگاه کشورمان از منظر فناوری ۶۲ است که بر اساس برنامه ریزی‌های انجام شده این جایگاه ارتقا پیدا خواهد کرد.

معاون تحقیقات وزارت بهداشت افزود: با توجه به حذف ردیف بودجه مراکز تحقیقاتی دارای ردیف مستقل بودجه از کتاب قانون بودجه سال ۱۴۰۱، مراکز تحقیقاتی بر اساس زمینه و سابقه فعالیت در گروه ­های مربوطه امتیازدهی و رتبه بندی خواهند شد.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی بهداشت و درمان

دیگر خبرها

  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • راه اندازی نخستین مدرسه فریلنسری ایران
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • سکوی توسعه‌ نوآوری و فناوری صنعت پتروشیمی کشور رونمایی می‌شود
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت
  • چالش‌های زیست‌محیطی در توسعه هوش مصنوعی
  • لزوم تلفیق نظام‌های تربیتی و فناوری در دانشگاه‌ها
  • باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم
  • سهم ۲۴ درصدی مرکبات و کیوی در تولید ناخالص مازندران
  • کیوی و مرکبات نخستین زنجیره ارزش مازندران است