Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اکوفارس به نقل از رویترز، واردات نفت هند از ایران به خاطر فشار آمریکا 41 درصد در ماه دسامبر کاهش یافت و به 302 هزار بشکه در روز رسید .
آمریکا در ماه نوامبر تحریم‌های سختی علیه ایران اعمال کرد که هدف آن فلج کردن اقتصاد وابسته به نفت ایران بود ولی به هشت کشور از جمله هند معافیت داد تا بتوانند نفت ایران را بخرند .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


هند اجازه دارد 1.25 میلیون تن در ماه معادل 300 هزار بشکه در روز نفت از ایران بخرد. واردات ماه دسامبر از ایران 9.4 درصد بیشتر از نوامبر بود چون برخی محموله ها در نوامبر به خاطر کمبود کشتی تاخیر داشتند .
ایران ششمین تامین کننده بزرگ نفت هند در دسامبر در مقایسه با رتبه سوم آن در سال گذشته بود.ماه گذشته سهم تهران از کل واردات هند به 6.2 درصد از 11.7 درصد سال قبل کاهش یافت .
دونالد ترامپ پس از بیرون رفتن از معاهده برجام سعی دارد به بلندپروازی های هسته ای تهران و برنامه های موشکی بالستیک آن خاتمه دهد و حمایت این کشور را از جنگ طلبان سوریه، یمن، لبنان و سایر بخش‌های خاورمیانه قطع کند .
هند در 2018 ، 531 هزار بشکه در روز و حدود 13 درصد نفت بیشتری از ایران وارد کرد، چون پالایشگاه های این کشور خرید از ایران را بخاطر تخفیف پیشنهاد شده توسط تهران قبل از تحریم های آمریکا افزایش داده بودند .
ایران امیدوار بود در 19_2018 روزانه 500 هزار بشکه نفت به هند بفروشد و برای تقویت فروش، حمل و نقل دریایی را رایگان ارائه می‌داد .
از آوریل تا دسامبر 2018 ، 9 ماه اول سال مالی جاری، میانگین واردات نفت هند از ایران حدود 533800 بشکه در روز بود، حدود 22 درصد بیش از سال گذشته.

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۴۵۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم۱۹درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از گمرک ایران، میزان وزنی قهوه وارداتی در این مدت ۴۹ هزار تن بوده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۴۸.۵۵ درصد افزایش داشته است.

براساس این گزارش، در سال ۱۴۰۲ کشورهای امارات متحده عربی، ویتنام، هند، اندونزی و اوگاندا ۵ کشور عمده طرف معامله واردات قهوه با ایران بودند ،۹۵ درصد از ارزش قهوه وارداتی به کشور از طریق ۵ کشور مذکور انجام گرفته است. در این میان کشور امارات متحده عربی با ۷۸ میلیون دلار، ۵۲.۸۹ درصد از سهم واردات قهوه ایران به لحاظ ارزشی را به خود اختصاص داد.

همچنین، تشریفات گمرکی حدود ۸۲ درصد از وزن و ارزش واردات قهوه از طریق گمرک شهید رجایی انجام گرفته است و پس از آن گمرکات مشهد، بوشهر، بندرلنگه و تهران در رده بعدی قرار گرفتند. در سال ۱۴۰۲ این میزان قهوه وارداتی از سوی ۱۲۱ شخص و شرکت انجام گرفته است. تجارت جهانی قهوه در سال ۲۰۲۲ به میزان ۴۵.۵ میلیارد دلار بوده که بزرگترین صادرکنندگان قهوه، کشورهای برزیل کلمبیا و ویتنام و بزرگترین واردکنندگان قهوه آمریکا، آلمان و بلژیک بودند.

لازم به ذکر است؛ سهم قهوه از تجارت جهانی در سال ۲۰۲۲ به میزان ۱۹ صدم درصد از تجارت جهانی بوده است.

کد خبر 6088475 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • واردات ۱۴۸ میلیون دلاری قهوه به کشور در سال ۱۴۰۲
  • سهم۱۹درصدی قهوه تجارت جهانی؛ واردات ۱۴۸ میلیون دلاری در سال گذشته
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت؟
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت
  • کاهش ذخیره‌سازی‌های آمریکا قیمت نفت را افزایش داد
  • برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد
  • نفت وارد کانال افزایشی شد
  • کاهش ۰.۰۲ درصدی قیمت جهانی نفت
  • کاهش ۰.۰۲ درصد ی قیمت جهانی نفت
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۰۵ |برنت ۸۸ دلار و ۴۰ سنت شد