Web Analytics Made Easy - Statcounter

 به گزارش  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان ازآبادان ،رضا پورجودکی، رئیس مرکز جراحی فخرالنسا در آیین افتتاحیه مرکز درمانی جراحی فخر النسا ، گفت: در این مرکزمی توان  بخشی از جراحی ها را انجام داد و در صورت توسعه قابلیت تبدیل شدن به بهترین مرکز جراحی محدود را دارد.

وی افزود: این مرکز قابلیت ایجاد زمینه اشتغال برای ۷۰ نفر را دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شکراله سلمان زاده سرپرست دانشکده علوم پزشکی آبادان نیز در این مراسم بر لزوم مشارکت همه بخش برای تحقق سلامت همگانی تاکید کرد و گفت: حوزه مشارکت باید برای جلب همکاری حداکثری باشد و مولفه های بین بخشی و خارج از حوزه وزارت بهداست و درمان مورد نیاز است.

وی افتتاح مرکز درمانی خیریه فخرالنسا در خرمشهر را نمونه ای از این نوع جلب مشارکت دانست و افزود: نکته بارز در  راه اندازی این مرکز درمانی در خرمشهر نقش مرجعیت در این اتفاق است.

وی با یادآور شدن تسهیلات قانونی دیده شده از سوی دانشکده علوم پزشکی آبادان برای احداث و فعالیت این مرکز، بر تداوم حمایت های این دانشکده از بخش خصوصی بخش درمان تاکید کرد.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی آبادان به تلاش نمایندگان منطقه برای تبدیل دانشکده به دانشگاه نیز اشاره کرد و گفت: تلاش بسیاری از سوی نمایندگان برای تبدیل دانشکده علوم پزشکی آبادان به دانشگاه در حال انجام است که با تحقق این امر قادر به جذب اعتبارات بیشتر برای فعال کردن بخش های مختلف درمانی همچون توریست درمانی خواهیم بود که به سایر بخش های نطقه نی کمک خواهد کرد.

روز گذشته  و با حضور استاندار خوزستان، آیت الله حیدری نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری، حجت الاسلام عبدالامیر خاقانی نماینده آیت الله سید علی سیستانی و دیگر مسئولان منطقه ای، درمانگاه عمومی کوثر و مرکز جراحی محدود فخرالنسا افتتاح و به بهره برداری رسید.

این مرکز درمانی خصوصی که با حمایت مالی آیت الله سیستانی در سه طبقه احداث شده است، یک‌هزار و ۳۱۱ مترمربع زیربنا و بیش از سه هزار متر زیربنا دارد و دارای ۲۲ تخت بستری نیز هست.

در این مرکز کلینیک های مختلف چشم، دندان پزشکی، قلب و عروق، زنان و زایمان، پوست و  آزمایشگاه وجود دارد و در آن خدمات کلینیکی، خراجی و پاراکلینیکی ارائه می شود.

انتهای پیام/ د

افتتاح مرکز جراحی و درمانگاهی

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشکده علوم پزشکی اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۴۶۳۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی،  مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهدگفت: با هدف گسترش دامنه خدمت رسانی به بیماران بین الملل در سال جدید، ۱۰ مجوز جدید برای مراکز درمانی شامل ۴ بیمارستان و ۶ درمانگاه تخصصی صادر شده است تا بتوانند خدمات رسانی به گردشگران سلامت را در دستور کار قرار دهند.

دکتر داوود خوش شکن افزود: از ۴ بیمارستان، یک بیمارستان خصوصی و سه بیمارستان دولتی به تازگی  دارای مجوز جذب گردشگران سلامت را دریافت کردند.

وی افزود: ۴۰ بیمارستان و مرکز درمانی زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد  امکان ارائه خدمات به گردشگران سلامت را دارا است.

مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به اینکه در فروردین امسال جدید ۲ هزار و ۵۸۷ گردشگر سلامت از خدمات مراکز تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند، تصریح کرد: در مجموع ۴۶ مرکز درمانی تاکنون مجوز جذب گردشگران خارجی را دریافت کرده اند که از این تعداد ۱۹ بیمارستان خصوصی و ۳ مرکز جراحی محدود و مابقی درمانگاه‌های تخصصی هستند.


دکتر خوش شکن با بیان اینکه تعیین تکلیف بیماران خارجی در زمینه تهیه ارز در مراکز دولتی و خصوصی یکی از مهمترین اقدامات امسال است، بیان کرد: هر بیمارستان یک شرکت رسمی گردشگری می‌تواند داشته باشد تا گردشگران خارجی با پول معتبر و در دسترس خود بتوانند هزینه‌های درمانی را بپردازند.

وی  با اشاره به اینکه ساماندهی ارز برای گردشگران خارجی را می‌توان یکی از مهمترین اقدامات امسال دانست و افزود: افرادی که واسطه معرفی بیماران خارجی به مراکز درمانی می‌شوند باید کارت شناسایی معتبر را به امضای دانشگاه علوم پزشکی مشهد و میراث فرهنگی داشته باشند و در دوره آموزشی ۲۰ ساعته شرکت کنند در غیر این صورت امکان معرفی بیماران خارجی را به مراکز درمانی ندارند.

 مدیر امور گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: سامانه جامع گردشگری سلامت برای دسترسی آسان گردشگران سلامت در حوزه ارتباط گیری با مراکز درمانی برای نخستین بار به صورت پایلوت با همکاری دانشگاه علوم پزشکی مشهد، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و بخش خصوصی در مشهد راه اندازی می‌شود

دکتر خوش شکن افزود: این سامانه ابتدا در یک نوبت و بعد به صورت شبانه روزی پاسخگوی گردشگران خارجی است و آنها می‌توانند به راحتی پاسخ سوالات خود را دریافت کنند.

وی گفت: پارسال بیش از  ۸۰ هزار بیمارخارجی از خدمات مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بهره بردند.

دیگر خبرها

  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • دبستان ۶ کلاسه خیرساز مرحوم محب‌الله شاویسی در سنندج افتتاح شد
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • ایجاد دانشکده علوم پزشکی دامغان در بودجه ۱۴۰۳ ردیف اعتباری دارد
  • دخالت تکنسین‎‌ها در امور جراحی و زیبایی/ چطور باید شکایت کرد؟
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • نخستین دوره برداشت جلبک‌های دریایی در چابهار آغاز شد
  • آغاز نخستین دوره برداشت جلبک‌های دارویی در چابهار