Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-26@20:30:32 GMT

درآمدهای این مراسم ‌اشرافی کجا می‌رود؟

تاریخ انتشار: ۲۳ دی ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۲۳۴۷۵۷۷

درآمدهای این مراسم ‌اشرافی کجا می‌رود؟

جدیدترین دور مراسم‌اشرافی به اصطلاح حراج آثار هنری تهران روز جمعه ۲۱ دی در یکی از هتل‌های مجلل تهران برگزار شد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ آنچه در این مراسم جلب توجه می‌کرد، حضور پررنگ مدیران وابسته به جریان‌های کارگزاران سازندگی و اصلاح‌طلبی بود. علاوه‌بر قرار داشتن علیرضا سمیع آذر، از مدیران دولت به اصطلاح اصلاح‌طلب به عنوان رئیس‌این حراجی، چهره‌های دیگری چون حجت‌الله ایوبی (رئیس‌سازمان سینمایی دولت یازدهم)، سید محمد بهشتی (از مدیران اسبق سینمایی)، سید عباس سجادی (از مدیران سابق فرهنگی که ارتباطات نزدیکی با چهره‌های به اصطلاح هنری حامی فتنه دارد) و… حضور داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  در این دوره از حراجی تهران نیز برخی از آثار با ارقام میلیاردی به فروش رسیدند، اما سوال اصلی این است که درآمد حاصل از این محفل، چه می‌شود؟ چرا برگزار کنندگان حراجی تهران هیچ گاه اقدام به شفاف‌سازی فعل و انفعالات اقتصادی این برنامه نمی‌کنند؟   منبع: کیهان

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۴۷۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرفروش‌ترین سینما‌های کشور در فروردین اعلام شد

 ۶۷ درصد از فروش کل سینمای ایران در فروردین ماه ۱۴۰۳ مربوط به ۴۰ سینمای اول کشور در این ماه بود و جمع کل فروش این سینما‌ها بیش از ۱۴۶ میلیارد و ۸۵۱ میلیون تومان اعلام شد.

بر اساس این گزارش، پردیس سینمایی «کوروش» تهران با فروش بیش از ۱۰ میلیارد و ۳۲۲ میلیون تومان، پردیس سینمایی «ایران‌مال» تهران با فروش بیش از ۸ میلیارد و ۳۴۵ میلیون تومان، پردیس سینمایی «آزادی» تهران با فروش بیش از ۴ میلیارد و ۴۴۳ میلیون تومان، پردیس «هنر شهر آفتاب» شیراز با فروش بیش از ۴ میلیارد و ۲۵۱ میلیون تومان، پردیس سینمایی «مگامال» تهران با فروش بیش از ۳ میلیارد و ۷۲۲ میلیون تومان، پردیس سینمایی «هدیش» تهران با فروش بیش از ۳ میلیارد و ۷۰۹ میلیون تومان، پردیس سینمایی «هویزه» مشهد با فروش بیش از ۳ میلیارد و ۵۴۰ میلیون تومان، پردیس سینمایی «ملت» تهران با فروش بیش از ۳ میلیارد و ۲۶۳ میلیون تومان، پردیس سینمایی «بام نیایش» تهران با فروش بیش از ۳ میلیارد و ۸۳ میلیون تومان و پردیس سینمایی «اکومال» کرج با فروش بیش از ۳ میلیارد و ۶۰ میلیون تومان به ترتیب در رتبه‌های اول تا دهم جدول سینما‌های پرفروش کشور در فروردین ماه قرار گرفتند.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری سینما و تئاتر

دیگر خبرها

  • در حاشیه دیدار مردم جنوب غرب تهران با رئیس جمهور
  • مدیران حوزه کارگری در نماز جمعه سیستان و بلوچستان پاسخگوی مطالبات مردم شدند
  • اگر حیوانات جنگل زندگی اشرافی داشتند! (عکس)
  • کلاس های چهره به چهره صاحبان صنایع با دانشجویان برگزار می شود
  • مشکلات مردم استان بوشهر در دیدارهای چهره به چهره احصا می‌شود
  • مراسم استقبال از ملی‌پوشان تیراندازی استان تهران برگزار شد
  • پرفروش‌ترین سینماهای کشور در فروردین اعلام شد + آمار
  • پرفروش‌ترین سینما‌های کشور در فروردین اعلام شد
  • لحظات واگذاری استقلال و پرسپولیس
  • گرامیداشت صدسالگی کافکا در کارلووی واری/ تجلیل از ۲ چهره سینمایی