Web Analytics Made Easy - Statcounter

پول‌نیوز -دبیر انجمن شرکتهای هواپیمایی از صدور درخواست این انجمن به مجلس شواری اسلامی به منظور پرداخت زیان زمین‌گیر شدن ۲۳ هواپیمای توپولف توسط دولت خبر داد.

مقصود اسعد سامانی، ضمن اعلام درخواست پرداخت زیان زمین‌گیر شدن ۲۳ هواپیمای توپولف چهار شرکت هواپیمایی، اظهار کرد: اواخر سال ۱۳۸۹ بود که سازمان هواپیمایی کشوری دستور داد کلیه هواپیماهای توپولف شرکت‌های هواپیمایی زمین گیر شوند و بدین طریق از پرواز آن‌ها جلوگیری به عمل آمد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: ۲۳ هواپیمای توپولف موجود در کشور متعلق به چهار شرکت هواپیمایی بودند که خدمات پروازی ارائه می‌کردند و با جلوگیری از پرواز آن‌ها دچار زیان شدید شدند، چرا که هم مسیر پرواز خود را از دست دادند و هم نتوانستد از سرمایه خود به عنوان منبع درآمد استفاده کنند.

دبیر انجمن شرکتهای هواپیمایی با تاکید بر این که چهار شرکت هواپیمایی دارای ۲۳ هواپیمای توپولف ضرر و زیان زیادی را متحمل شده‌اند، بیان کرد: از سال ۱۳۸۹ دولت اقدامی برای پرداخت خسارات شرکتهای هواپیمایی مذکور انجام نداده است و در حال حاضر پیشنهاد می‌کنیم با تعیین قیمت کارشناسی، خسارات‌هایی که شرکت‌های هواپیمایی مربوطه متحمل شده‌اند، پرداخت شود.

سامانی به پیشنهاد ارائه شده از سوی انجمن شرکت‌های هواپیمایی به مجلس شورای اسلامی در راستای تعیین و پرداخت خسارات ۲۳ هواپیمای توپولف زمین گیر شده اشاره و اعلام کرد: انجمن شرکت‌های هواپیمایی پیشنهادی را به مجلس شورای اسلامی ارائه کرده است تا در صورت صلاحید نمایندگان، در لایحه بودجه ۹۸ در نظر گرفته شود و زیان شرکت‌هایی که متحمل خسارت شده‌اند، پرداخت شود.

وی افزود: این پیشنهاد در کمیسیون عمران مجلس شواری اسلامی به عناون تبصره الحاق به لایحه بودجه مصوب شده است و در صورت تصویب در کمیسیون تلفیق در صحن مجلس ارائه خواهد شد.

دبیر انجمن شرکتهای هواپیمایی با اشاره به این که رقم خسارات ناشی از زمین گیر شدن ۲۳ هواپیمای توپولف باید توسط کارشناسان رسمی دادگستری تعیین شود گفت: از این طریق خساراتی که به شرکت‌های هواپیمایی تحمیل شده تعیین و پرداخت می‌شود.

سامانی همچنین در مورد این که تصمیم دولت در سال ۱۳۸۹ به دلیل خطرات ناشی از سقوط هواپیماهای توپولف و وقایع ناگوار به جای مانده سقوط بود، اظهار کرد: این هواپیماها قابل پرواز بودند و می توانستد تا سال ۲۰۲۰ میلادی پرواز کنند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: هواپیما پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۴۷۵۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در دستورکار قرار گرفتن مولدسازی دارایی‌های شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران

مهرداد بذرپاش  وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: توسعه ناوگان هوایی با هدف ارائه مطلوب به مردم  در صدر اولویت‌های هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران قرار گیرد.

وی افزود: هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران "هما" به عنوان حامل پرچم کشورمان و با در اختیار داشتن تجربه بسیار گران‌قدر و ارزشمند در خدمتگزاری به مردم در صنعت هوانوردی، یک افتخار ملی است.

وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه توسعه ناوگان باید در صدر اقدامات هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران  باشد، گفت: ایران ایر با برخورداری از ظرفیت نیروی انسانی متخصص و متعهد در بخش فنی و پشتیبانی می‌تواند میزبان تعداد کثیری از هواپیماها برای ارائه خدمات به مردم باشد.

بذرپاش در ادامه این نشست با تاکید بر قرار گرفتن برنامه اصلاح و ارتقای سطح خدمات به مسافران در صدر اولویت‌های ایران ایر اظهار کرد: مردم باید از هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران "هما" همواره خاطره خوش در ذهن داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه بخش‌های تهیه بلیت، خدمات پذیرایی، کاهش تاخیر پروازها و خدمات فرودگاهی بر میزان رضایتمندی مسافران بسیار تأثیرگذار است، گفت: ایمنی اصلی‌ترین اولویت ما در صنعت هوانوردی است و ذره‌ای قصور در این زمینه پذیرفته نیست.

وزیر راه و شهرسازی یادآور شد: رسیدگی به معیشت کارکنان خدوم و شریف "هما" شامل خلبانان، نیروی فنی و پشتیبانی در صف و ستاد با نگاه متفاوت دنبال شود و از هیچ اقدامی کوتاهی نشود.

بذرپاش افزود: مولدسازی دارایی‌ها و بهینه کردن منابع جزو لاینفک اقدامات "هما" است و ارتقا خدمات از مسیر بهره‌ور شدن منابع اتفاق می‌افتد. همچنین از روش‌های مدیریت مشارکتی و استفاده از تمام ظرفیت‌های "هما" برای اداره هرچه بهتر هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران به کار گرفته شود.

وی در ادامه تاکید کرد: با توجه به حضور نیروهای متخصص و متعهد باید سیستمی جهت به‌کارگیری توانایی و مشارکت آنها در مدیریت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران "هما" طراحی شود.

وزیر راه و شهرسازی بر استفاده از توان فنی و خدماتی شرکت‌های دانش بنیان تاکید کرد و گفت: با کمک این شرکت‌ها می‌توان راهکارهای سریع و کاربردی برای برطرف‌کردن مشکلات پیدا کرد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • انجام ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط شرکت‌های هوایی
  • انجام تنها ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط یک شرکت هوایی
  • انجام تنها ۱۷ هزار پرواز نوروزی توسط یک شرکت هوایی
  • فرودگاه کرمانشاه تعطیل نیست
  • نقص فنی در پرواز هواپیمای مشهد-تهران
  • هواپیمایی لوفت‌ هانزا لغو پروازهای خود به تهران را تا ۲۰ اردیبهشت تمدید کرد
  • هواپیمایی لوفت‌هانزا لغو پروازهای خود به تهران را تا ۲۰ اردیبهشت تمدید کرد
  • در دستورکار قرار گرفتن مولدسازی دارایی‌های شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران
  • ◄ برگزاری دوره آموزش مهمانداری در هواپیمایی سپهران
  • رفتارهای متناقض در زمینه عرضه زمین و پرداخت وام ساخت مسکن، مردم را سردرگم کرده است