Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر، پرویز فتاح در «هشتمین جلسه شورای هماهنگی بهبود و ارتقای شاخص‌های آموزش و پرورش مناطق محروم» که صبح امروز در وزارت رفاه برگزار شد، اظهار داشت: در کمیته امداد ۳۴۰ هزار دانش‌آموز تحت پوشش داریم که فقط ۲۱۵۰ نفر از این افراد اعلام کرده‌اند که به مدرسه نمی روند یعنی کمتر از یک درصد و مشخص می‌شود که مشکل در خارج از امداد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: درست است که در کمیته امداد، سرپرست را تحت پوشش قرار می‌دهیم اما دانش‌آموزان نیز هدف مهمی برای ما هستند که یا یتیم هستند و یا جزو محسنین.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) افزود: تمام این کودکان دارای حامی هستند و به طور متوسط هر ماه ۲۲۰ هزار تومان به حساب آنها از سوی حامیان واریز می‌شود که البته ممکن است این مبلغ در استانی مانند سیستان و بلوچستان، کمتر و یا در استان دیگر، بیشتر باشد.

فتاح با اشاره به اینکه جشن عاطفه‌ها امسال در دو مرحله برگزار شد، گفت: با همکاری آموزش و پرورش، حدود ۱۰۰ میلیارد تومان پول جمع‌آوری شد که تمامی آن به دانش‌آموزان محروم و نیازمند اختصاص داده شد.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) تأکید کرد: از ۳۴۰ هزار دانش‌آموز ۱۱۰ هزار نفر آنها در مناطق محروم هستند که این افراد هم بسته آموزشی دریافت می‌کنند و هم در اواسط سال حمایت‌هایی می‌شوند.

وی تصریح کرد: باید مشکل اصلی کودکان بازمانده از تحصیل ریشه‌یابی شود که در برخی از مواقع، مشکل فرهنگی است، نه مادی.

فتاح اظهار داشت: آمادگی خود را اعلام می‌کنیم که هر مقداری که سهم ما باشد را پرداخت کنیم و برای حل مشکل کودکان بازمانده از تحصیل اقدام کنیم.

رئیس کمیته امداد امام خمینی (ره) تأکید کرد: اینکه منتظر سازمان برنامه و بودجه برای تخصیص اعتبار باشیم، زمانبر است بنابراین می‌توانیم در همین جلسه با تقسیم کار، این مشکل را خودمان برطرف کنیم و ما در کمیته امداد حاضر هستیم همکاری‌های لازم را داشته باشیم.

وی با اشاره به اینکه ۱۱۰ خوابگاه شبانه‌روزی داریم که صد درصد با درآمد مردمی اداره می‌شود، خاطرنشان کرد: اکثر این خوابگاه‌ها در مناطق محروم هستند و ما حاضریم اگر امکان استفاده از این خوابگاه‌ها برای کودکان محروم باشد، آنها را توسعه دهیم.

کد خبر 4511267 مهناز قربانی مقانکی

منبع: مهر

کلیدواژه: بازمانده از تحصیل پرویز فتاح کمیته امداد امام خمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۴۹۰۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اقتصادی نیازمند برقراری رفاه و صلح

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛ مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی وزارت امور خارجه با تاکید بر اینکه اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا، می‌تواند به الگو‌های ممکن بین بخش‌های خصوص و دولتی تبدیل شود، درآغاز به کار اجلاس اتاق‌های بازرگانی عضور مجمع گفتگوی همکاری آسیا گفت: در جمهوری اسلامی ایران در نظر داریم با همکاری همه جانبه بتوانیم اهداف خود را پیش ببریم و به نتیجه برسیم.
علی چنگی گفت: اکنون در زمانی هستیم که پیش‌بردن اهداف اقتصادی به تنهایی نتیجه ندارد، همکاری همه جهان را نیاز داریم، همچنین برای رشد اقتصادی، برقراری رفاه و صلح نیاز است تا همکاری‌های همه جانبه شامل همکاری‌های بین‌المللی از طریق افراد ذی صلاح انجام شود.
وی با تاکید بر اینکه در چنین مجامعی که اغلب اعضای ACD حضور دارند، پتانسیل‌های بسیار زیادی فراهم است، افزود: در این مجمع می‌توان همه جانبه کار کنیم، هرکشوری توانایی‌های خاص خودش را دارد، امیدوارم این اجلاس به الگو‌های ممکن ببین بخش‌های خصوص و دولتی تبدیل شود.
مدیرکل دیپلماسی اقتصاد مقاومتی گفت: وزارت امور خارجه آماده است تا از طریق پشتیبانی‌های دولتی و کشور‌های عضو، خودش را به اهداف اقتصاد جهانی نزدیک کند، البته این رشد و پیشرفت سریع نیست و از طریق همکاری به وجود می‌آید، باید بدانیم کشور‌های دیگر چه کمک‌هایی می‌توانند انجام دهند، جلسات اجلاس بسیار مهم هستند و می‌توانند نقش مهمی در ارتقای ارتباطات ایفا کنند. کشور‌های عضو ACD را به نهایت همکاری دعوت می‌کنیم، حضور آنها در این مجمع نشان داد که می‌توانیم همکاری‌های فعالانه داشته باشیم.
مجمع گفتگوی همکاری آسیا Asia Cooperation Dialogue با هدف ارتقای همکاری و همگرایی منطقه‌ای بین دولت‌ها و سازمان‌های منطقه‌ای آسیا در ژوئن ۲۰۰۲ در چاآم تایلند تأسیس شد و اکنون ۳۵ کشور در آن عضویت دارند. ایران در ژوئن ۲۰۰۴ به این مجمع پیوست و در سال ۲۰۰۹ به‌عنوان کشور پیشگام همکاری فرهنگی انتخاب شد. در حال حاضر ریاست این مجمع بر عهده ایران است. کشور‌های بحرین، بنگلادش، برونئی دارالسلام، کامبوج، چین، هند، اندونزی، ژاپن، کره جنوبی، لائوس، مالزی، میانمار، پاکستان، فیلیپین، قطر، سنگاپور، تایلند، ویتنام، قزاقستان، کویت، عمان، سریلانکا، بوتان، مغولستان، امارات، روسیه، عربستان، تاجیکستان، ازبکستان، قرقیزستان، افغانستان، ترکیه، نپال و فلسطین عضو مجمع گفتگوی همکاری آسیا ACD هستند.

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی نیازمند برقراری رفاه و صلح
  • ساخت ۵۴ کلاس درس در مناطق محروم ۵ استان کشور
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری میان کمیته امداد و مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی
  • ۱۶۸۹ حامی معلم با کمیته امداد زنجان همکاری دارند
  • ۱۶۸۹ حامی معلم با کمیته امداد همکاری دارند
  • ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست
  • بازگشت به تحصیل ۶۰ هزار تارک تحصیل در کشور
  • اعزام بیش از ۲۰۰۰ مددجوی سیستان‌وبلوچستان به اردوهای زیارتی مشهد مقدس
  • بررسی علت بازماندگی از تحصیل ۲۰ گویه در خوزستان
  • ۳هزار و ۴۵۵ دانش‌آموز و دانشجو تحت پوشش کمیته امداد سراوان هستند