Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون رفاهی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از افزایش یارانه کودکان بازمانده از تحصیل خبر داد و گفت: ۹۷ هزار کودک ۶ تا ۱۱ سال بازمانده از تحصیل هستند. به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، احمد میدری در «هشتمین جلسه شورای هماهنگی بهبود و ارتقای شاخص‌های آموزش و پرورش مناطق محروم» که صبح امروز در وزارت رفاه برگزار شد، اظهار داشت: وزارت رفاه با کمک آموزش و پرورش و سایر دستگاه‌ها در جهت حمایت از کودکان، اقداماتی را در دست انجام دارد که یکی از آنها، کمک به مدارس شبانه‌روزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با اشاره به اینکه اختصاص بسته حمایتی دولت به دانش‌آموزان مراکز شبانه‌روزی، یکی از اقدامات اساسی انجام شده بوده است، افزود: در چند سال گذشته هر بار که بسته حمایت خوراکی توزیع می‌شد، کارت‌های ۳۰۰ هزار دانش‌آموز مراکز شبانه‌روزی هم شارژ شده و در این مرحله نیز درخواست مشترک همه ما این است که بسته حمایتی دولت به آن‌ها نیز اختصاص پیدا کند.

میدری با تأکید بر اینکه مشکل اساسی تأمین منابع برای این اقدامات است، افزود: از هر دو وزیر رفاه و آموزش و پرورش درخواست می‌کنیم که به سازمان برنامه و بودجه نامه مشترکی، ارسال و از آن‌ها برای ۳۰۰ هزار دانش‌آموز، ۶۰ میلیارد تومان کمک بخواهند.

معاون رفاهی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در خصوص کودکان بازمانده از تحصیل در دوره ابتدایی نیز گفت: از سال ۹۲ این اقدام شروع شده و از سال ۹۵ نیز با همکاری سازمان ثبت احوال، کد ملی این دانش‌آموزان ثبت شد و در نهایت با همکاری مؤسسات خیریه، علل بازماندگی آن‌ها استخراج شد تا بتوانیم مشکل بازماندگی این افراد را برطرف کنیم.

وی از امضای تفاهمنامه در جلسه امروز خبر داد و گفت: در صورت امضای تفاهمنامه می‌توانیم بازگشت کودکان بازمانده از تحصیل را با سرعت بیشتری جلو ببریم.

میدری با بیان اینکه ۱۴۲ هزار کودک بین ۶ تا ۱۳ سال بازمانده از تحصیل هستند، گفت: ۹۸ هزار و ۸۴۰ نفر از این کودکان ۶ تا ۱۱ سال سن دارند که بر اساس اطلاعات موجود، ۱۲۰۰ نفر از آن‌ها در خارج از کشور هستند و ۹۷ هزار نفر داخل کشور زندگی می‌کنند که ۱۹ هزار نفر تحت پوشش نهاد‌های حمایتی هستند که اغلب آن‌ها معلول هستند.

معاون رفاهی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تأکید بر اینکه با ۶۳ هزار سرپرست این کودکان تماس تلفنی برقرار شده است، گفت: ۱۰۰ معلول در مؤسسه رعد الغدیر در یک مرکز تلفنی این کار را انجام دادند و علت بازماندگی از تحصیل را سؤال کردند.

به گفته میدری، البته قبل از تماس، پیامکی نیز به سرپرستان خانوار داده شده بود که در نهایت مشخص شد ۱۶ هزار کودک مشغول تحصیل بودند که به علت نقص اطلاعات آموزش و پرورش، آمار آن‌ها در بازماندگان درج شده بود.

وی افزود: ۱۹ هزار نفر خارج از مدرسه هستند که می‌توان برای بازگشت آن‌ها سیاستگذاری کرد و همچنین ۲۶ هزار نفر از خانواده‌ها نیز به تماس‌های تلفنی پاسخی ندادند.

معاون رفاهی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: اطلاعات به دست آمده نشان داد که ۳۶۰۰ کودک به دلیل فقر مدرسه نرفتند و ۱۷۰۰ کودک فوت شدند و ۵۰۰ کودک در مدارس دینی تحصیل می‌کنند و تعدادی را هم آدرس و تلفنشان را از سازمان بیمه سلامت گرفته‌ایم که باید مراجعه حضوری انجام دهیم.

میدری با اشاره به اینکه خوشبختانه ابعاد مسئله بازگشت به تحصیل کودکان خیلی بزرگ نیست، گفت: این موضوع قابل مدیریت است و سازمان هدفمندی هم طی تماسی که وزیر رفاه با رئیس سازمان هدفمندی داشته، حاضر شد یارانه کودکانی که به علت فقر به مدرسه نرفته‌اند را افزایش دهد.

وی تصریح کرد: ممکن است اگر پول در اختیار خانواده‌ها قرار دهیم، عامل تأخیر در حضور دانش‌آموزان به مدرسه شود به همین دلیل پول نقد به حساب خانوار واریز نمی‌شود و این اعتبار در اختیار نهاد‌های حمایتی برای پوشش آن‌ها قرار می‌گیرد.

معاون رفاهی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی اظهار داشت: قرار است کمیته امداد و بهزیستی بررسی کنند که اگر علت، فقر باشد، نهاد‌ها و مؤسسات خیریه آن‌ها را تحت پوشش بگیرند و اگر سهل‌انگاری خانواده‌ها است، آموزش‌های فرهنگی لازم به آن‌ها داده شود.

میدری با اشاره به اینکه در صورت دوری از مدرسه نیز آموزش و پرورش باید ایاب و ذهاب آن‌ها را فراهم کند، گفت: چنانچه فقر و معلولیت، علت اصلی باشد، بهزیستی و امداد پای کار می‌آیند.

وی گفت: در سیستان و بلوچستان اطلاعات لازم در اختیار آموزش و پرورش و نهاد‌های حمایتی قرار گرفته و افراد ما به خانواده‌ها مراجعه کرده‌اند که تعداد زیادی از آن‌ها به مدرسه بازگردانده شده‌اند.

معاون رفاهی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه امیدواریم در دی ماه امسال این مسئله به سرعت حل شود، خاطرنشان کرد: درخواست می‌کنیم سریعتر اطلاعات در اختیار ما قرار گیرد تا قبل از مهر ماه هر سال حداقل برای پایه‌های بالاتر از اول اقدامات لازم انجام شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: وزارت رفاه مناطق محروم دانش آموز حمایت خوراکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۴۹۶۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مافیای کنکور برای آموزش و پرورش تعیین تکلیف می‌کرد

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت:متاسفانه در گذشته مافیای کنکور برای آموزش و پرورش تعیین تکلیف می‌کرد و سیستم آموزشی به سمت یادگیری سطحی رفته بود و دانش‌آموزان تنها به دنبال تست‌های کنکور بودند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، مهدی کاظمی امروز در آیین تجلیل از معلمان نمونه استانی خوزستان در محل تالار امام خامنه‌ای اهواز اظهار داشت: نقش تربیتی معلم در کنار نقش اصلی آن که آموزش‌دهنده علوم مختلف است بسیار اهمیت دارد.

وی با بیان اینکه جذب معلم از جمله اقدامات وزارت آموزش و پرورش در دولت سیزدهم است گفت:  در سال گذشته با تغییر رویکرد در جذب نیروی معلم تلاش شد تا افرادی که شایستگی و توانمندی تحصصی و حرفه‌ای به کار گرفته شوند.

کاظمی اظهار کرد: معلم اصلی‌ترین عنصر در نظام تربیت و تعلیم است و بدون این قشر فرهیخته این وزارتخانه دیگر معنایی ندارد.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه معلم در کنار آموزش درس در تعلیم مهارت‌های زندگی نیز بسیار اثر گذار است ادامه داد: نقش تربیتی معلم در کنار نقش اصلی آن که آموزش‌دهنده علوم مختلف است بسیار اهمیت دارد.

وی ادامه داد: دانش‌آموز از کلام و رفتار معلم تاثیر می‌گیرد و این تاثیرپذیری تا سال‌ها در ذهن دانش‌آموز باقی خواهد ماند.

امیدآفرینی در نسل نوجوان با کمک معلم

کاظمی با بیان اینکه امروز یکی از نیازهای مهم کشور امیدآفرینی در نسل نوجوان است اظهار کرد: امید آفرینی باید توسط معلمان انجام شود.

وی با بیان اینکه اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مورد تاکید دولت است ادامه داد: در سند تحول بنیادین نیز بر امیدآفرینی در دانش‌آموزان از سوی معلم‌ها اشاره شده است.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در دولت سیزدهم بر اجرای سند تحول به عنوان نقشه راه آموزش و پرورش بسیار تاکید می‌شود تصریح کرد: قطعا اجرای این سند محقق نمی‌شود مگر اینکه آثار آن را در مدارس ببینیم.

وی گفت: مدیران مدارس در اجرای این سند بسیار اثر گذار هستند چرا که مدیر مدرسه می‌تواند نقش هر کدام از معلمان را برای اجرای اهداف این سند محقق کند.

کاظمی تاکید کرد: مدیران مدارس نباید به مدیران اجرایی تبدیل شوند بلکه باید نقش آموزشی و راهبری را در مدارس داشته باشند.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش در ادامه سخنان خود با بیان اینکه شاخص‌های دسترسی آموزشی و پوشش تحصیلی خوزستان وضعیت خوبی دارد اظهار کرد: اما متاسفانه آموزش و پرورش خوزستان در شاخص کیفیت نیاز به توجه و برنامه‌ریزی بیشتری دارد.

وی تاکید کرد: ارتقاء کیفیت آموزش باید به عنوان یکی از اصول بسیار مهم در آموزش و پرورش دنبال شود.

هدف اجرای طرح رتبه‌بندی ارتقای نظام تعلیم و تربیت است

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: توانمندسازی معلمان و نقش آن‌ها در امر آموزش و تربیت باید جدی‌تر دنبال شود.

وی گفت: ایجاد سوابق و سنجش تحصیلی در پایه‌های ششم و نهم نیز مدنظر این وزاتخانه است تا پایان هر پایه وضعیت تحصیلی دانش‌آموزان بررسی شود.

کاظمی ادامه داد: متاسفانه در گذشته اطلاعات و رصد مناسبی از وضعیت آموزش استان‌ها نبود.

برگزاری امتحانات نهایی پایان هر مقطع تحصیلی

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: امتحانات نهایی با مصوبه جدید برای ارزیابی هر مقطع برگزار می‌شود.

کاظمی تصریح کرد: متاسفانه در گذشته مافیای کنکور برای آموزش و پرورش تعیین تکلیف می‌کرد و سیستم آموزشی به سمت یادگیری سطحی رفته بود و دانش‌آموزان تنها به دنبال تست‌های کنکور بودند.

وی ادامه داد: در حال حاضر تمرکز بر یادگیری دانش‌آموزان است و بر اساس آموخته‌های طول سال تحصیلی در کنکور شرکت خواهد کرد.

کاظمی در ادامه با بیان اینکه یکی از نیازهای ضروری کشور مهارت آموزی است بیان کرد: نظام آموزشی باید به سمت مهارت‌آموزی حرکت کند و راه حل ایجاد اشتغال و توسعه تولید کشور با مهارت‌آموزی دانش آموزان رقم می‌خورد.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش از تمامی مسئولان، کارخانجات و شرکت‌های استان خواست تا برای مهارت‌آموزی دانش‌آموزی پای کار بیایند.

کاظمی اظهار کرد: چهار درصد سهم آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در کشور ارتقا یافته و 213 هزار نفر به جمعیت دانش آموزان هنرستانی کشور افزوده شده است.

وی افزود: آیین‌نامه ملی تقویت وتوسعه مهارت‌آموزی قبل از هفته معلم در هیات دولت تصویب شد و نقش هر دستگاه در این آیین نامه مشخص شده است.

انتهای پیام/735/.

دیگر خبرها

  • لزوم توجه به آموزش‌ زیست عفیفانه در دوران تحصیل
  • جذب ۲۰۰ هزار معلم طی دو سال اخیر
  • دریافت پول هنگام ثبت‌نام صرفا برای کتاب، بیمه و فرم مدرسه مجاز است
  • ماجرای خفگی دانش آموز ۷ ساله و نجات جان او توسط معلمش
  • جذب ۲۰۰ هزار نفر در آموزش و پرورش طی دو سال اخیر
  • استخدام بزرگ آموزش و پرورش در راه است +جزئیات
  • مافیای کنکور برای آموزش و پرورش تعیین تکلیف می‌کرد
  • وزیر نفت با وزیر تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی دیدار کرد/ مرتضوی: وزرات نفت بخش قابل توجهی از عقب‌ماندگی اقتصادی کشور را رفع کرد 
  • وزیر نفت با وزیر تعاون، کار و رفاه‌ اجتماعی دیدار کرد
  • شکایت آموزش و پرورش از یک سریال نمایش خانگی