Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل کشتیرانی همکاری متقابل نیروی راهبری دریایی ارتش و کشتیرانی را عامل امنیت ملی و اقتصادی بویژه در زمان تحریم ها نام برد و گفت: کشتیرانی صنعتی ملی است چون الان 80 درصد واردات و صادرات ما از طریق کشتیرانی است پس اگر نیروهای انسانی خدمات درستی در کشترانی ارائه ندهند کشور دچار اختلال می شود.

به گزارش « ایران آنلاین»، محمد سعیدی، در مراسم فارغ التحصیلی دانشجویان کشتیرانی دانشگاه امام خمینی نوشهر، با بیان اینکه کشتیرانی عرصه بنگاه داری و سود و زیان نیست، گفت: چاره ایی جز مجهز شدن به فن آوری نوین نداریم .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داشتن شناور سرمایه کشتیرانی نیست سرمایه کشتیرانی نیروی انسانی مجهز به دانش نوین است.

سعیدی هدف نخست تحریم های آمریکا را زمین زدن کشتیرانی دانست و گفت:اگر آنها بتوانند کشتیرانی را زمین بزنند قطعا پیروز شده اند اما شکست آنها با شکست اهداف آنها از تحریم کشتیرانی رقم میخورد.
سعیدی گفت:ایران کشوری 200 ساله نیست و تاریخ هزاران ساله ما نشان داده که هیچگاه طوفان ها ایران را از پای در نیاورده بنابراین در تحریم های جدید نیز آنها شکست می خورند.
به گفته سعیدی ایران در عرصه فن اوری و تکنولوژی نوین رتبه 9 دنیا در تکنولوژی نانو رتبه 8 در فن اوری هسته ای رتبه 9 در دنیا و در موشک های بالستیک و سیستم ماهواره ای رتبه 7 را داریم و در کسب این رتبه ها از هیچ کشور خارجی کمک نگرفته ایم.
سعیدی تاکید کرد:با وجود تحریم ها اما واردات و صادرات ما بودن مشکل در حال انجام است./

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۵۲۴۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سخنگوی دولت: تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد

سخنگو و دبیر هیأت دولت با اشاره به افزایش تجارت خارجی کشور در ماه گذشته، تصریح کرد: بر اساس گزارش گمرک ایران، تجارت خارجی کشور در فروردین ماه ۱۴۰۳ با رشدی ۴۸ درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل، به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.

بهادری جهرمی اضافه کرد: تراز تجاری در فروردین ماه که بخش عمده‌ای از آن در کشور ما [با توجه به آغاز سال جدید]تعطیل است، حتی بدون احتساب نفت نیز مثبت شد.

تجارت خارجی کشور (مجموع صادرات و واردات) با احتساب نفت خام، میعانات گازی، خدمات فنی مهندسی و برق در فروردین ماه سال جاری با ۴۷.۶۳ درصد افزایش به رقم ۱۰ میلیارد و ۴۲۰ میلیون دلار رسید.

از مجموع صادرات و واردات کشور، ۷ میلیارد و ۶۸۰ میلیون دلار به صادرات و ۲ میلیارد و ۷۴۰ میلیون دلار آن به واردات اختصاص داشت.

باشگاه خبرنگاران جوان سیاسی دولت

دیگر خبرها

  • رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا / واردات ایتالیا از ایران ۲ برابر شد
  • صادرات دام راه حلی مناسب برای تعدیل بازار گوشت
  • رشد ۳۰ درصدی تجارت ایران و اتحادیه اروپا/ واردات ایتالیا از ایران ۲ برابر شد
  • اقتصاد کانادا غافلگیر شد
  • واردات ایتالیا از ایران ۲ برابر شد
  • تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد
  • سخنگوی دولت: تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد
  • ترکیه بالاخره تمامی روابط تجاری خود با اسرائیل را قطع کرد
  • میزان صادرات نفت اعلام شد/ تراز تجاری ایران در این وضعیت است
  • ایجاد کد تعرفه اختصاصی برای صادرات گیوه