Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی چابک سازی، ترکیب سازی و همگرایی با تاکید بر تاثیرپذیری اقدامات را هدف از تشکیل کارگروه‌های کمیسیون توسعه فعالیت های تبلیغی ترویجی قرآنی دانست و گفت: نظارت بر پروژه‌ها و منابع مالی در این مسیر

به گزارش خبرنگار فرهنگی ایرنا، سید عباس صالحی روز یکشنبه در پنجاهمین نشست کمیسیون توسعه فعالیت های تبلیغی ترویجی قرآنی با اشاره به گزارش عملکرد کارگروه های پنج گانه این کمیسیون گفت: تعداد جلسات برگزار شده از سوی این کارگروه ها نشان از قدم های رو به جلوی در زمینه اهداف کمیسیون توسعه فعالیت های تبلیغی ترویجی قرآنی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ادامه داد: یکی از تاثیرات برگزاری این جلسه بهره گیری از خرد جمعی و نظارت بر عملکرد کارگروه ها از سوی اعضا و ارائه نقطه نظرات و پیشنهادها برای بهتر عمل کردن است.
وی افزود: گزارشی که روسای کارگروه های این کمیسیون در این این جلسه ارائه دادند نشان می دهد همگی تصویری از حرکت های سال آینده را ترسیم کرده و چشم انداز روشنی برای اقدامات در سال ٩٨ دارند.
صالحی در عین حال تصریح کرد: با حرکت چرخه کارگروه ها دستور جلسات متراکم تری خواهیم داشت که مسیر بهتری را پیش بگیریم.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: تنوع و گستره اقدامات ممکن است زمینه های اقدام را کاهش بدهد بنابراین توجه به این امر از سوی اعضا و روسای کارگروه ها ضروری است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در پایان بر توجه بر فرایند نظارت بر پروژه ها، منابع مالی و ... تاکید کرد.
براساس اعلام وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ، در ابتدای این نشست معاون قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: هر کدام از این کارگروه ها تاکنون بیش از پنج جلسه به صورت جداگانه تشکیل داده اند و اقدامات رو به جلویی در راستای پیشبرد اهداف کمیسیون توسعه فعالیت های تبلیغی ترویجی و قرآنی داشته اند.
عبدالهادی فقهی زاده تاکید کرد: کارگروه های حاضر در این کمیسیون به عنوان پشتیبان کمیسیون به شمار می آیند و اقدامات پیگیرانه ای از سوی آن ها در حال انجام شدن است.
در این جلسه هر یک از روسای کارگروه های کمیسیون گزارشی از مجموعه فعالیت ها و اقدامات خود در راستای اهداف کمیسیون توسعه فعالیت های تبلیغی ترویجی قرآنی ارائه دادند.
در بخش دیگری از این جلسه اعضا به ارائه نظرات و پیشنهادهای خود پرداختند. از جمله پیشنهادهای این جلسه باز تشکیل کارگروه تشکلات و موسسات مردمی قرآن و عترت که در گذشته فعال بوده اند، ارائه گزارش تطبیقی با اقدامات و فعالیت های گذشته، ضرورت نظارت بر تولید محتوا و چاپ قرآن، تلاش در جهت هم افزایی و شناسایی فضاهای جدید برای کار و اقدام، اثر بخشی بیشتر به فعالیت ها و ... است.
به گزارش ایرنا، پنجاهمین نشست کمیسیون توسعه فعالیتهای تبلیغی و ترویجی قرآن به ریاست سید عباس صالحی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و با حضور معاونان وی و نمایندگان دستگاه های مربوطه از جمله سازمان اوقاف و امور خیریه، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، حوزه علمیه و سازمان دارالقرآن در سالن کنفرانس وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برگزار شد.
در جلسات قبلی این شورا بر برگزاری هرچه باشکوهتر نمایشگاه بین المللی قرآن ف تشکیل دبیرخانه دائمی و آغاز بکار شورای سیاستگذاری این رویداد بزرگ معنوی تاکید شده بود.
فراهنگ ** 1355 **

منبع: ایرنا

کلیدواژه: فرهنگي معارف فعاليت هاي قرآني نشست كارگروه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۵۶۳۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر ارشاد از ابلاغ مصوبه برپایی بازار هنر ایران خبر داد


محمدمهدی اسماعیلی  در حاشیه بازدید از نخستین نمایشگاه تخصصی هنرهای قرآنی، در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما گفت: آثار ارائه شده در این نمایشگاه بسیار با کیفیت و تبلور هنر ایران در زمینه قرآنی است.

وی با اشاره به نقش مهم و موثر بخش خصوصی در برگزاری این نمایشگاه افزود: دولت وظیفه خود را تنها حمایت از بخش‌های خصوصی می‌داند. هر قدر حضور جریان‌های مردمی در یک فعالیت پررنگ‌تر باشد، می‌توان به تداوم آن فعالیت امیدوار شد.

اسماعیلی با بیان اینکه هنر‌های قرآنی ریشه دیرینه در بخش‌های مختلف هنر ایران دارد، اظهار داشت: توصیه شد که بخشی از غرفه ایران در شصتمین دوسالانه هنری ونیز که این روز‌ها در کشور ایتالیا برپا شده، به هنر‌های قرآنی اختصاص پیدا کند.

وی درباره برگزاری بازار‌های بزرگ برای هنر‌های تجسمی به ویژه هنر‌های قرآنی گفت: اواخر سال گذشته شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزاری بازار هنر ایران را تصویب و رئیس جمهور هم آن را ابلاغ کرد که یک گام مهم به شمار می‌آید. در حال حاضر برای اجرای بازار هنری قانون مصوب وجود دارد. البته خود بنده پیش از این هم آثار هنرمندان را به مسئولان فرهنگی دیگر کشور‌ها هدیه می‌دادم.

 نخستین نمایشگاه تخصصی هنر‌های قرآنی با عنوان روایت باران تا ۳۱ اردیبهشت در فرهنگسرای نیاوران برقرار و بازدید از آن برای علاقه‌مندان آزاد است.

دیگر خبرها

  • وزارت ارشاد وظیفه نظارت و تسهیل گری را به عهده دارد نه تصدی گری
  • پیشنهاد افزایش ۴۰ درصدی تعرفه شهریه آموزشگاه‌های آزاد هنری یزد
  • ۱۰ رسانه جدید به جمع پایگاه‌های خبری ایلام پیوستند
  • آموزشگاه‌های آزادهنری معاف از مالیات می‌باشند
  • تعامل فراکسیون دیپلماسی فرهنگی مجلس و مدیران نمایشگاه کتاب ضروری است
  • نگاه مطالبه‌گر در حوزه فرهنگ و هنر تحول‌ آفرین است
  • دستورالعمل جدید صدور پروانه فعالیت کانون‌های تبلیغاتی ابلاغ شد
  • وزیر ارشاد از ابلاغ مصوبه برپایی بازار هنر ایران خبر داد
  • همه پروژه‌های فرهنگی-هنری دارای شناسنامه ملی می‌شوند
  • لزوم توجه به تنوع مخاطبان در اجرای برنامه‌های اجتماعی و فرهنگی در تهران