Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر: محمد حسن آصفری عضو سابق کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس، در خصوص لزوم توجه بیشتر دستگاه سیاست خارجی به چین به عنوان قدرتی اقتصادی و افزایش تعاملات تجاری با آن کشور، اظهارداشت: متاسفانه یکی از اشتباهات سیاست خارجی در دولت‌های یازدهم و دوازدهم این است که ما تمام تخم مرغ‌های خود را در سبد غرب و به طور خاص کشور‌های اروپایی گذاشتیم، اما مطمئناً از طرف اروپا آبی برای ملت ایران گرم نخواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: به نظر من اگر ما بخشی از وقت سیاست خارجی خود را صرف ارتباط با چین و کشور‌های شرقی می‌کردیم وضعیت بهتری داشتیم.

آصفری بیان کرد: وضعیت امروز ما به این نحو است که مردم از دولت می‌خواهند مشکلات گرانی، بیکاری، تورم و وضعیت نامناسب اقتصادی را حل کنند و کسی توقع یا چشم داشتی به این ندارد که دولت حتماً ارتباطی با غرب داشته باشد.

این کارشناس مسائل بین الملل تصریح کرد: دولت باید تغییر رویکردی نسبت به ارتباطات خودش با سایر مناطق و از جمله شرق آسیا داشته باشد، اما نباید به سادگی به اروپا اجازه دهیم که از تعهدات و مسئولیت خودشان در قالب برجام شانه خالی کنند چرا که آن‌ها موظف به انجام تعهداتی جهت تامین منافع ایران در قالب برجام هستند.

وی ادامه داد: مطمئنا یکی از توفیقات برای ما در توسعه روابط با کشور قدرتمندی همچون چین می‌تواند افزایش جذب سرمایه گذاری خارجی باشد که اهمیت زیادی برای پیشبرد پروژه‌های داخلی ما دارد.

آصفری با اشاره به وقفه چند ماهه از زمان برگشت آقای همتی تا معرفی سفیر جدید ایران در آن کشور، بیان کرد: تا جایی که ما می‌دانیم آن‌ها تمایل به ارتباط و همکاری تجاری بیشتر با ایران دارند و از طرف دیگر، ایران هم این تمایل و اراده را دارد و باید این مسئله را به خوبی به طرف چینی بیان کند چرا که تفهیم این مطلب برای دو طرف، یکی از عوامل مهم افزایش سطح تعاملات تجاری خواهد بود.

این کارشناس مسائل بین الملل در پایان خاطرنشان کرد: بازار بیش از یک میلیارد نفری کشور چین می‌تواند فرصت مناسبی جهت صادرات کالا‌های ایرانی به آن کشور باشد و قطعاً یکی از راه‌های موثر و کاربردی برای عبور از تحریم‌های آمریکا و بی نتیجه گذاشتن سیاست منزوی کردن ایران توسط دولت ترامپ ارتباط هر چه بیشتر با کشور قدرتمند چین است.

منبع: فردا

کلیدواژه: آصفری سیاست خارجی چین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۳۵۶۷۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حربه زنگ زده یهودستیزی

پدیده‌ای که پیش از این کمتر شاهد موجی از احساسات نسبت به مردم مظلوم فلسطین و نفرت از اسرائیل و صهیونیسم بودیم.
پدیده‌ای که حتی گفته می‌شود با اعتراضات ضد جنگ مردم آمریکا در دهه ۱۹۷۰ و مخالفت با سیاست‌های ایالات متحده در ویتنام هم قابل مقایسه نیست. از این جهت که این تظاهرات و اعتراضات از دانشگاه‌های آمریکا شروع شده است.

این نشان می‌دهد که جامعه نخبگی کشور‌های غربی نه از زاویه دینی و تفکیک اسلام و مسیحیت بلکه از زاویه عدالت خواهی و انسانیت موجی از اعتراضات و نارضایتی از سیاست‌های دولت‌های غربی بخصوص آمریکا در پشتیبانی همه جانبه از رژیم صهیونیستی براه انداختند.

نکته قابل تامل اینکه بار دیگر هم مقامات آمریکایی و هم سیاستمداران اسرائیلی تلاش می‌کنند از ابزار یهودستیزی برای توجیه سرکوب این اعتراضات استفاده می‌کنند. ابزاری که به نظر می‌رسد کاربرد خود را از دست داده است.

پیش از این هر گونه اعتراضی که نسبت به سیاست رژیم صهیونیستی چه در اروپا و چه در آمریکا صورت می‌گرفت همواره با انگ یهودستیزی با آن برخورد می‌شد. 

در شروع حملات رژیم صهیونیستی به نوار غزه در آبان ماه سال گذشته ما شاهد چنین موجی از اعتراضات در سطح کمتری بودیم، اما دولت‌های غربی سعی کردند با توجیه یهودستیزی، اعتراضات را سرکوب و عملا با عنوان یک اقدام مجرمانه با آن برخورد کنند. حتی در آمریکا، روسای چند دانشگاه را بخاطر ابراز همدردی با مردم فلسطین مجبور به استعفا و کناره گیری کردند.

اما در حال حاضر این سطح گسترده از اعتراضات و ابزار تنفر نسبت به اقدامات جنایتکارانه رژیم صهیونیستی به جایی رسیده که دیگر این ابزار مظلوم نمایی اسرائیلی‌ها کاربرد خود را از دست داده و سیاست‌های دولت‌های اروپایی به اسم مقابله به یهود ستیزی در توجیه حمایت هایشان از رژیم صهیونیستی دیگر اثری ندارد و بعید به نظر می‌رسد که کنگره آمریکا و حامیان اسرائیل در ایالات متحده بتوانند با احضار روسای دانشگاه‌ها آن‌ها را نسبت به جنبش دانشجویی که در حمایت از مردم غزه براه افتاده است مورد توبیخ و سرزنش قرار بدهند.

چرا که در شرایط کنونی ما شاهد سطح گسترده‌ای از اعتراضات هستیم که از علاوه بر آمریکا به کشور‌های اروپایی هم رسیده است و تداوم این اعتراضات و نارضایتی‌ها قطعا می‌تواند بخش‌های دیگری از جوامع اروپا و آمریکا را در بگیرد.

دیگر خبرها

  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت‌گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • طرح آمریکا و مکزیک برای سخت گیری بیشتر نسبت به مهاجران
  • ریشه‌های تروریست‌پروری در سیاست‌های غرب؛ ترور برای بقا!
  • تحریم سپاه توسط غربیان گویای سلامت کار پاسداران است
  • چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند
  • حربه زنگ زده یهودستیزی
  • تمام اتفاقات منطقه بی ارتباط با خلیج فارس نیست
  • پشت پرده فعال‌شدن دیپلماسی آفریقاییِ ایران چیست؟
  • برنامه بایدن برای مقابله با جنبش دانشجویی حامی فلسطین چیست؟
  • سرمایه‌گذاری خارجی در گردشگری در دولت سیزدهم ۱۸ برابر شد